Meniu

Fatete dentare Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti obtine o dantura de vedeta si zambetul la care ai visat chiar aici in orasul tau, prin aplicarea de fatete dentare in Targu Mures. Serviciile de estetica dentara de calitate pe care sigur ti le doresti sunt cu un pas mai aproape de tine daca citesti informatiile din articolul de mai jos.

Textul acestuia contine detalii despre clinicile stomatologice din Targu Mures in care poti accesa noua tehnologie a fatetarii dintilor, amanunte care iti vor folosi ca puncte de reper atunci cand vrei sa faci cea mai rentabila investitie in frumusetea si sanatatea dintilor tai.

Ce optiuni ai pentru aplicarea de fatete dentare in Targu Mures

Calitatea si rezultatele optime se obtin adesea prin investitii substantiale, iar frumusetea si sanatatea dintilor nu fac exceptie, de aceea este de la sine inteles ca vrei sa te asiguri ca mergi in locul potrivit pentru aplicarea celor mai bune fatete dentare din Targu Mures. Satisfactia ta in urma unor cheltuieli considerabile este garantata de alegerea optima, iar consultarea clasamentului de mai jos iti poate fi de ajutor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Natural Smile
Clinica-Verificata
1.500-2.000 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.500-2.000 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipa de profesionisti
 • Respect si amabilitate fata de pacienti
 • Curatenia din interior
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi mari
Dentatus
1.400-2.100 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.400-2.100 Ron
 • Profesionalismul si seriozitatea medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Curatenia impecabila
 • Atmosfera primitoare
Tomident
1.500-2.500 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.500-2.500 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si pasiune pentru meserie
 • Curatenia din cabinete
 • Amabilitatea personalului
Dental D’or
1.200-2.500 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200-2.500 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal competent si amabil
 • Frica de dentist dispare
 • Unii pacienti sustin ca nu au fost tratati cu suficienta grija
Aesthetic Dental
1.100 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.100 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii de calitate
 • Tratamente bine executate
 • Curatenia din interior
 • Unii pacienti spun ca o parte din echipa medicala este lipsita de experienta
 • Comunicare deficitara a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se pot aplica fatete dentare in Targu Mures

Alegerea uneia dintre clinicile din clasamentul urmator pentru aplicarea de fatate dentare in Targu Mures este o decizie inspirata in materie de calitate, insa optiunea ta va tine cont si de alte considerente, cum ar fi preturile adaptate bugetului tau sau parerile celor care au beneficiat deja de serviciile de estica dentara prestate aici. Sectiunea urmatoare a articolului iti va aduce cu siguranta lamuririle necesare.

1. Natural Smile

Natural Smile din Targu Mures este alegerea numarul 1 catre care te poti indrepta pentru aplicarea de fatete dentare, in care se imbina traditia, experienta si tehnica de ultima generatie. Istoria acestei clinici specializate pe stomatologie si estetica dentara incepe cu medicul dr. Emilia Pop, stomatolog cu experienta practica de peste 50 de ani. Dr. Pop a infiintat in anul 1995 un cabinet de medicina dentara in Targu Mures, devenit in anul 2019 o adevarata clinica, avand o oferta bogata de servicii si un personal alcatuit din 11 medici dentisti, care acopera toate specialitatile stomatologiei.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web, prietenos cu utilizatorul. Cel mai mic pret pe care il poti plati pentru o fateta dentara (fateta Emax) este de 1500 de lei, pe cand cel mai ridicat este de 2000 de lei, pentru fateta feldspatica.

Pacientii clinicii apreciaza in proportie covarsitoare serviciile prestate aici. Ei considera ca au intalnit o echipa de profesionisti, care trateaza pacientii cu respect si amabilitate, ca organizarea este foarte buna, clinica este moderna, curata, iar aparatura este de ultima generatie. Sunt si pacienti care sustin ca preturile practicate aici sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Natural Smile
Vezi Pareri

2. Dentatus

Implantologie, interventii chirurgicale, fatete dentare, proteze, tratamente endodontice si ortodontice, parodontologie sunt cateva dintre serviciile de care poti beneficia la Clinica Dentatus din Targu Mures, in care activeaza 4 cabinete dotate cu tehnologie de ultima generatie. Echipa este formata din 9 medici stomatologi si 7 asistente care efectueaza zilnic tratamente stomatologice la standarde inalte, cu profesionalism si daruire.

Pretul pentru o fateta dentara variaza in functie de materialul utilizat, intre 1400 lei si 2100 lei.

Clinica are putine recenzii in care pacientii multumiti ii recomanda serviciile pentru profesionalismul si seriozitatea medicilor, amabilitatea intregului personal, curatenia impecabila si atmosfera primitoare.

3. Tomident

Promisiunea echipei Tomident este ca te vei bucura de cea mai placuta experienta la dentist daca vei alege serviciile echipei medicale a clinicii pentru aplicarea de fatete dentare in Targu Mures. Tomident se recomanda drept un cabinet dentar digital, in care o echipa tanara si dinamica, bine pregatita, lucreaza cu tehnologie de ultima generatie si cele mai noi produse de pe piata pentru interventii de mare precizie, pentru rezultate rapide si sigure, fara complicatii.

Pretul fatetelor dentare variaza de la 1500 de lei pentru fatetele Emax la 2500 de lei pentru fatetele Triluxe Forte.

Pacientii care au trecut pragul clinicii vorbesc in recenziile scrise despre profesionalism, servicii impecabile, pasiune pentru meserie, amabilitatea personalului si curatenia din cabinete.

4. Dental D’or

Cabinetul de medicina dentara Dental D’or a fost infiintat in anul 2017 si dispune astazi de serviciile unei echipe alcatuite din medici si asistente cu inalta calificare, care actioneaza cu profesionalism, empatie si grija fata de pacienti. Aplicarea de fatete dentare face parte din serviciile de estetica dentara ale acestei clinici in care sunt reprezentate si toate specialitatile de medicina dentara prin consultatii si tratamente la standarde ridicate.

Pentru fatetele dentare, preturile aferente depind de tehnologia folosita la confectionarea acestora. Pentru o fateta vei plati  o suma cuprinsa intre 1200 lei si 2500 de lei.

Mare parte a pacientilor apreciaza serviciile acestui cabinet ca fiind excelente, considerand ca personalul este competent si amabil, cabinetul este curat si ingrijit, iar frica de dentist este data uitarii aici. Sunt si pacienti care sustin ca tratamentele la care au apelat nu au fost executate corespunzator, cu cea mai mare grija si atentie.

5. Aesthetic Dental Clinic

Sub umbrela Aesthetic Dental Clinic se regasesc o clinica pentru copii si doua clinici pentru adulti: o clinica de stomatologie generala si estetica, localizata in Str. Mihai Viteazul, unde vei putea sa iti aplici fatete dentare, si o clinica de chirurgie si implantologie. Aesthetic Dental functioneaza pe piata serviciilor stomatologice din Targu Mures din anul 2017, iar echipa medicala isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte in domeniu.

Tarifele sunt publicate pe site-ul web al clinicilor. Pentru o fateta dentara vei plati suma de 1100 de lei.

Parerile pacientilor referitoare la serviciile clinicii din strada Mihai Viteazul sunt pozitive. Sunt apreciate profesionalismul medicilor, serviciile de calitate, tratamentele bine executate si curatenia din interior. Pe de alta parte, sunt pacienti care sesizeaza o oarecare lipsa de experienta a unora dintre medici si deficiente in comunicarea cu personalul de la receptie.

Concluzii

Cea mai buna clinica pentru aplicarea de fatete dentare in Targu Mures este, bineinteles, cea pe care o vei alege chiar tu. Dupa lectura articolului de mai sus, care contine un clasament bine documentat si informatii utile, deja o serie de nelamuriri vor fi inlaturate si vei putea sa faci cea mai inspirata optiune pentru frumusetea si sanatatea dintilor tai si un zambet ca de vedeta.

In Targu Mures, ai la dispozitie o paleta larga de optiuni intre servicii de calitate in estetica dentara, la standarde inalte, despre care dau marturie sute de pacienti multumiti.