Fatete dentare Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai solicitate solutii pentru un zambet impecabil este cea a fatetelor dentare. In Timisoara sunt numeroase clinici care ofera acest serviciu, iar avantajul major este ca frumusetea zambetului se obtine astfel intr-un mod rapid si minim invaziv.

Fatetele dentare sunt un invelis din portelan subtire, care se realizeaza pentru fiecare pacient in parte si se plaseaza pe suprafata dintelui. A confectiona o fateta implica experienta, precizie si rabdare, iar activitatea este realizata de regula de un tehnician dentar, manual sau folosind aparatura specifica. In acest articol vei putea descoperi cinci clinici dentare preferate de timisoreni si nu numai pentru aplicarea fatetelor dentare.

Care este pretul pentru fatete dentare in Timisoara

Albirea profesionala este inlocuita de numerosi oameni cu fatete dentare. Pretul, in Timisoara, pentru aceasta solutie moderna si care se mentine pe termen lung variaza de la clinica la clinica, dupa cum se poate observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Programare Online
Eiffel Praxis
1 Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.250 Ron
 • Medici cu experienta
 • Fatete dentare din ceramica E.max
 • Cabinet cu un design modern
 • Atmosfera calda si prietenoasa
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Workflow full digital
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Locatie accesibila, la doar 5 minute de catedrala mitropolitana
Smile Clinic
2
1.434 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.434 Ron
 • Spatiu modern si bine dotat
 • Aparatura de ultima generatie pentru diagnostic si interventii
 • Medici experimentati si amabili
 • Personal dedicat meseriei
 • Multi oameni multumiti de servicii
Dental Birsete
3
1.730 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.730 Ron
 • Cabinet cu o experienta de peste 10 ani
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Fatete dentare din compozit si ceramica
 • Personal amabil si bine pregatit, de la receptie si pana la medici
Dental Design
1.434 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara ceramica porneste de la 1.434 Ron
 • Servicii stomatologice complete si personalizate
 • Clinica fondata si coordonata de dr. Bogdan Fondrea, renumit medic stomatolog
 • Fatete dentare Lumineers
 • Atentie la detalii
 • Programarile sunt respectate
Beatrice Dent
1.978 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 1.978 Ron
 • Aparatura performanta
 • Tratamente actuale, de calitate superioara
 • Medic bine pregatit si cu experienta in stomatologie
 • Preturi avantajoase
 • Atmosfera placuta
Smile Vision
2.472 Ron
 • Pret Fateta dentara ceramica 2.472 Ron
 • Se utilizeaza cele mai noi tehnologii in domeniu
 • Echipa multidisciplinara
 • Materiale de calitate superioara
 • Laborator propriu de tehnica digitala
 • Plata in rate pentru diverse tratamente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se pun fatete dentare in Timisoara

Poti citi in continuare informatii de interes despre clinicile in care se aplica fatete dentare in Timisoara:

1. Eiffel Praxis

Cabinetul Eiffel Praxis este fondat de dr. Cosmin Popescu, cu peste 15 ani de experienta in medicina dentara. Dr. Popescu a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF „Victor Babes” din Timisoara si s-a specializat in implantologie. Dotarile de ultima generatie din cabinet si laboratorul propriu de tehnica dentara, in care functioneaza tehnologia Digital Smile Design, sunt garantii ale unor servicii dentare de exceptie. Personalul medical de la Eiffel Praxis participa constant la simpozioane, workshopuri si congrese, pentru a se pune la curent cu noutatile din domeniul medicinei dentare. De peste trei ani, in clinica a fost implementat un workflow full digital, care usureaza activitatea medicilor si imbunatateste experienta pacientilor. Fatetele dentare pe care le utilizeaza medicii de aici sunt realizate din foite subtiri de ceramica, obtinandu-se efecte spectaculoase dupa doar doua sedinte de tratament.  

Pretul unei fatete dentare ceramice E.max este de 1.250 de lei.

Despre cabinetul Eiffel Praxis, timisorenii au multe cuvinte de lauda, pornind de la profesionalismul si amabilitatea dr. Cosmin Popescu si pana la atmosfera placuta care pe multi ii face sa uite ca se afla intr-o clinica stomatologica. Oamenii mai apreciaza si faptul ca echipa medicala a clinicii este alcatuita din specialisti cu experienta in: ortodontie, endodontie, estetica dentara, implantologie, parodontologie, dar si ca designul clinicii este unul modern, iar accesul este rapid, la numai 5 minute de catedrala mitropolitana.

Vezi parerile pacientilor despre Eiffel Praxis
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

Clinica stomatologica Smile Clinic reuseste sa faca performanta in domeniu, printr-un spatiu bine dotat si adaptat acestei activitati, pentru ca fiecare persoana ce ajunge aici sa se simta  confortabil. In clinica sunt numeroase echipamente high-tech specifice (microscop dentar, tomograf 3D, laser dentar, scanner digital pentru radiografii retroalveolare, sisteme profesionale de albire a dintilor, centrifuga, sistem de chirurgie etc.).

Pretul pentru o fateta ceramica realizata la Smile Clinic este de 1.434 Ron.

Cuvintele de apreciere se regasesc din abundenta in review-urile postate de pacienti pe internet la adresa acestei clinici din Timisoara. Oamenii spun ca au regasit increderea de a zambi larg, in urma tratamentelor reusite, realizate de medici cu experienta, priceputi si dedicati meseriei. Unii spun ca au fost tratati cu profesionalism si in cazul urgentelor de natura stomatologica si ca intreg personalul este amabil si inclinat spre satisfactia clientilor.

3. Dental Birsete

In cabinetul stomatologic al dr. Flavia Birsete sunt puse la dispozitie servicii complete de: implantologie, odontologie, endodontie, protetica, parodontologie, chirurgie dento-alveolara, estetica dentara. Cabinetul din Timisoara activeaza de peste 10 ani in acest domeniu, fiind dotat cu echipamente moderne. Pentru cei care opteaza pentru fatete dentare, exista optiunea de fatete din compozit sau fatete din ceramica.

Pretul pentru o fateta ceramica are aici un tarif de 1.730 de lei.

Toti cei care au postat recenzii pe Google in dreptul clinicii Dental Birsete sunt multumiti de serviciile pe care le-au accesat aici. Unii spun ca interventiile si tratamentele au fost foarte reusite, rapide si fara durere, altii spun ca inclusiv serviciile de la receptie sunt impecabile, insa cei mai multi felicita implicarea si profesionalismul profesionistilor.

4. Dental Design

Clinica Dental Design din Timisoara pune la dispozitie servicii stomatologice complete si personalizate, pentru ca pacientii sai sa se bucure de un zambet perfect. Echipa clinicii acopera toate specialitatile stomatologiei, de la ortodontie si endodontie, pana la cosmetica dentara. Coordonatorul echipei este dr. Bogdan Fondrea, ce mizeaza pe atentia la detalii, care face diferenta in lucrarile stomatologice. Specialistii de aici lucreaza cu fatete dentare Lumineers, care ofera zambetului frumusete, stralucire, protejand totodata dintii.

Pretul pentru o fateta dentara porneste de la 1.434 de lei.

Serviciile Dental Design sunt apreciate de timisoreni, tinand cont de notele mari pe care le-au acordat pentru: buna pregatire a cadrelor medicale, profesionalismul tehnicienilor dentari, buna calitate a materialelor utilizate si respectul fata de pacienti, care se reflecta si in faptul ca se  tine cont de programari si nu sunt intarzieri. In recenzii sunt si cateva opinii care spun ca tratamentele nu au fost reusite sau ca in ziua programarii oamenii au fost anuntati ca nu mai pot fi primiti de medici.

5. Beatrice Dent

Beatrice Dent este cabinetul dr. Beatrice Ditrich, un stomatolog din Timisoara ce a absolvit Facultatea de Medicina Dentara „Victor Babes”. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, iar medicul pune accent pe devotamentul fata de pacienti si pe pasiunea pentru meserie, elemente care o ajuta sa le ofere oamenilor tratamentele personalizate de care au nevoie pentru sanatatea danturii. Serviciile acopera toate specialitatile stomatologie, iar in cadrul celor de estetica dentara sunt puse la dispozitie fatete dentare moderne din ceramica presata.

Pretul unei fatete dentare din ceramica presata este de 1.978 de lei.

Multi dintre cei care au postat review-uri despre aceasta clinica au spus ca aici au scapat de frica de dentist, datorita modului cum au fost tratati si a atmosferei placute. Oamenii percep acest cabinet ca pe unul caracterizat de profesionalim si devotament, fiind multumiti si de faptul ca preturile serviciilor sunt avantajoase. Tinand cont de toate aceste calitati, oamenii recomanda cabinetul tuturor acelora care au nevoie de servicii stomatologice.

6. Smile Vision

La Smile Vision Timisoara sunt folosite cele mai noi tehnologii in domeniu: scanner intraoral 3DShape, DSD (Digital Smile Design), microscop Leica, astfel ca tratamentele si rezultatele acestora sunt la inaltime. Echipa este una multidisciplinara, in care fiecare expert isi desfasoara activitatea in domeniul sau (ortodonti, pedodonti, stomatologi), iar impreuna lucreaza pentru a oferi sansa pacientilor la un zambet frumos si sanatos. In ceea ce priveste fatetele dentare, specialistii lucreaza cu cele din ceramica si compozit, fiind create in laboratorul de tehnica dentara, ceea ce asigura si rapiditatea realizarii si a aplicarii lor.

La Smile Vision, tariful pentru o fateta dentara este de 2.472 de lei.

Majoritatea persoanelor care au mers cel putin o data la aceasta clinica stomatologica spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Oamenii spun ca aici sunt intampinati cu caldura, sunt indrumati cu amabilitate si sunt tratati cu profesionalism si implicare. Multi au scapat aici de teama de dentist care ii urmarea si care pentru unii se formase din experientele anterioare neplacute in alte cabinete.

Concluziile noastre

Ultima moda in privinta dintilor perfecti este categoric cea a fatetelor dentare. In Timisoara sunt clinici de top unde se realizeaza si se monteaza fatete dentare, adica acele foite subtiri care se aplica pe  dinti pentru a oferi un aspect frumos si natural.

Cabinetele prezentate in acest articol dispun si de echipamentele necesare pentru crearea mulajelor si a fatetelor perfecte, dar si de medici specializati si cu experienta in aceasta activitate. De aceea, indiferent daca esti din Timisoara sau din alta localitate, poti opta pentru clinicile stomatologice din acest oras pentru a dobandi un zambet care nu va fi trecut cu vederea.