Fatete dentare Baia Mare

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul recunoscut pentru activitatea sa miniera, nu este doar un loc care a depasit o multime de evenimente istorice de o puternica semnificatie, ci este si un oras dotat in clinici stomatologice specializate in folosirea fatetelor dentare in Baia Mare, care ofera servicii la preturi accesibile.

Fatetele dentare au rolul de a reda stralucirea si albirea dintilor printr-o metoda care nu afecteaza sub nicio forma structura dentara, ci care, din contra, o imbunatateste. Sunt ca un invelis aplicat pe suprafata dintilor, protejandu-i si oferindu-le un efect permanent de albire.

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre aplicarea fatetelor dentare in Baia Mare

Inainte de a-ti aplica fatete dentare in Baia Mare, asigura-te ca stii tot ce presupune procedura si ca intelegi ce impact au asupra dintilor tai. Exista anumite situatii in care nu se recomanda folosirea lor, pentru ca ar exista riscul sa agraveze afectiunile existente. Iata ce trebuie sa stii:

• fatetele dentare intra in categoria procedurilor care ofera un efect de lunga durata, fiind considerate a fi permanente. Acestea nu pot fi reparate odata ce au fost aplicate, pot fi doar inlocuite. Inainte de interventie, trebuie sa te asiguri ca ti le doresti cu adevarat;
• nu se recomanda folosirea fatetelor dentare in cazul in care suferi de anumite afectiuni gingivale, cum ar fi gingivita sau parodontita;
• in cazul in care suferi de anumite ticuri, cum ar fi bruxismul (scrasnirea involuntara a dintilor), nu recomanda aplicarea fatetelor dentare, mai ales a celor realizate din portelan;
• dupa procedura de fatetare a dintilor, exista riscul ca dintii sa dezvolte un anumit grad de sensibilitate in cazul in care se consuma alimente prea calde sau prea reci. Din fericire, aceasta senzatie neplacuta dureaza pentru aproximativ trei zile.

Top 3 clinici specializate in folosirea fatetelor dentare in Baia Mare

Daca vrei sa apelezi la serviciile unor clinici dentare pentru aplicarea fatetelor dentare in Baia Mare, te poti consulta cu incredere cu variantele de mai jos:

1. Clinica iDentify, Baia Mare

iDentify este o clinica stomatologica situata in Baia Mare, care ofera servicii dentare complete de insanatatosire a dintilor, dar si de estetica. Pentru a-ti face o idee despre costuri, pretul aplicarii fatetelor dentare din zirconiu este de 1260 lei.

2. Laser Dent, Baia Mare

Laser Dent este o clinica stomatologica, localizata in Baia Mare, care ofera si servicii de estetica dentara. Printre acestea se numara si aplicarea fatetelor dentare din ceramica, al carei pret este de 1100 lei.

3. Centrul de implantologie Transilvania, Baia Mare

Daca esti in cautarea unei clinici in cadrul careia sa beneficiezi de aplicarea fatetelor dentare, iti poti indrepta atentia cu incredere catre centrul de implantologie Transilvania, care este localizat in Baia Mare. Programarile se pot realiza si pe site-ul web al clinicii.

Avand in vedere toate informatiile mentionate anterior in articol, fatetele dentare se dovedesc a fi una dintre cele mai eficiente metode de albire a dintilor. Avand la dispozitie clinicile prezentate mai sus, poti apela cu incredere la serviciile oferite de una sau mai multe dintre acestea.