Meniu

Implant dentar Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti unul dintre pacientii care intentioneaza sa isi puna implant dentar in Baia Mare? In acest articol, iti vom prezenta care sunt cele mai bune clinici stomatologice din orasul tau pentru efectuarea tratamentului ce reprezinta optiunea principala pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti pierduti.

Motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi puna implant dentar dupa pierderea unui dinte natural sunt numeroase. Acestea redau functiile danturii si arata natural, fiind o solutie pe termen lung sau chiar permanenta daca sunt ingrijite corespunzator. Mai multi medici stomatologi din Baia Mare au competente in implantologie si te pot ajuta sa iti recapeti zambetul cu ajutorul unor implanturi calitative.

Unde poti face tratament cu implant dentar in Baia Mare

Locuitorii orasului Baia Mare care au in plan sa isi reconstruiasca dantura cu implanturi dentare se pot adresa unui numar suficient de mare de clinici, unde vor beneficia de rezultate pe masura asteptarilor. Daca te numeri printre acestia, urmatorul tabel te poate ajuta sa faci o alegere inspirata in materie de clinici dentare, deoarece sintetizeaza numele celor mai reputate locatii si cateva detalii cu privire la tarifele practicate de acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
DentalLife
Clinica-Verificata
350-450 Euro
 • Pretul implantului dentar variaza intre 350-450 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si promptitudine
 • Tratamente complete
B Dent
500 Euro
 • Pretul implantului dentar porneste de la 500 Euro
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera placuta
 • Cabinet curat si ordonat
Bonis Dental
500 Euro
 • Pretul implantului dentar este 500 Euro
 • Servicii de calitate inalta
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie
 • Zona accesibila
 • Parcare in apropiere
Dunca Dental
500 Euro
 • Pretul implantului dentar este 500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si rabdatori
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Flexibilitate in privinta programarilor
Megdent
500 Euro
 • Pretul implantului dentar porneste de la 500 Euro
 • Personal cu experienta consolidata permanent
 • Servicii de calitate
 • Program flexibil
 • Profesionalism
 • Rapiditate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru implant dentar in Baia Mare?

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai populare solutii de reconstructie a danturii in Baia Mare si nu numai. Acest lucru justifica numarul mare de pacienti care se intereseaza cu privire la tratament si care vor sa afle mai multe despre clinicile care il pun la dispozitia lor.

Pierderea dintilor naturali are consecinte nu numai la nivel fizic, ci si emotional. De aceea, daca ai luat decizia de a te adresa medicilor stomatologi din Baia Mare pentru a afla daca te incadrezi in profilul candidatului pentru implanturi dentare, trebuie sa ai in vedere urmatoarele clinici:

1. DentalLife

Pentru implanturi dentare de calitate in orasul Baia Mare, pacientii se pot orienta catre DentalLife, cabinet stomatologic modern ce ofera tratamente complete. Echipa de specialisti acopera mai multe domenii ale medicinei dentare si ofera solutii la cele mai inalte standarde de calitate, datorita experintei acumulate in anii de lucru si tehnologiilor performante utilizate in cabinet.

La aceasta clinica stomatologica din Baia Mare, pretul pentru implant dentar variaza intre 350 si 450 euro.

Clinica este foarte apreciata de pacienti, multi dintre ei exprimandu-si multumirea fata de echipa de medici prin intermediul recenziilor in mediul online. Acestia recomanda serviciile, spunand ca au beneficiat de intelegere, empatie, profesionalism si promptitudine din partea personalului. Clinica este moderna, medicii sunt bine pregatiti si dedicati, iar faptul ca se ofera servicii complete reprezinta un punct forte, scos in evidenta de cei care au trecut pragul cabinetului stomatologic.   

Vezi parerile pacientilor despre DentalLife
Vezi Pareri

2. B Dent

In Baia Mare, persoanele care vor sa isi puna implant dentar pot sa aleaga serviciile cabinetului stomatologic B Dent, unde profeseaza o echipa de medici dentisti cu experienta in mai multe discipline ale stomatologiei, printre care si implantologia. Cei doi medici, care lucreaza concomitent, pun accent deosebit pe o buna relatie medic-pacient si pe calitatea actului medical, motiv pentru care fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata in functie de nevoi si dorinte.

Pretul implantului dentar porneste de la 500 euro.

Pacientii care si-au relatat experienta avuta la acest cabinet ii descriu pe cei doi medici stomatologi ca fiind profesionisti, foarte atenti la detalii si rabdatori. Serviciile sunt de calitate superioara, atmosfera este placuta si se respecta ora programarii. Cat despre cabinet, acesta e curat, ordonat si bine intretinut.

3. Bonis Dental

Bonis Dental este una dintre optiunile de top in randul pacientilor din Baia Mare care vor sa isi puna implant dentar. Infiintata in 1991, ocupa o pozitie fruntasa in randul clinicilor dentare din oras, fiind primul cabinet stomatologic privat din judetul Maramures. Sunt acoperite mai multe specializari ale medicinei dentare, printre care si implantologia, fiind o clinica cu reputatie de lider pe aceasta ramura.

Tariful unui implant dentar este de 500 euro la acest cabinet stomatologic.

Pacientii spun ca aceasta clinica se aliniaza standardelor occidentale si o recomanda pentru ca au obtinut rezultate conform asteptarilor si au beneficiat de servicii de calitate inalta. Cabinetul este curat si situat intr-o zona foarte accesibila, in centrul vechi al orasului, fiind disponibile mai multe parcari in apropiere. Personalul este apreciat pentru felul in care lucreaza si pentru amabilitatea de care da dovada.

4. Dunca Dental Clinic

Pentru tratamente stomatologice complete, inclusiv pentru implanturi dentare, pacientii din Baia Mare se pot adresa clinicii Dr. Dunca, unde este acoperita toata gama de servicii stomatologice profesionale. Pentru calitatea actului medical si pentru rezolvarea oricarei probleme de natura dentara, medicii din cadrul acestei clinici folosesc cele mai recente tehnologii din domeniu.

Insertia unui implant dentar costa 500 euro la aceasta clinica.

Multi pacienti se declara impresionati de serviciile clinicii stomatologice si spun ca au avut o experienta foarte buna acolo. Clinica este situata in centrul orasului, este moderna, curata si dotata cu echipamente de ultima generatie. Personalul este foarte bine pregatit si caracterizat de profesionalism, amabilitate, rabdare si pricepere. Atmosfera din cabinet este placuta, iar pacientii beneficiaza de flexibilitate in privinta programarilor.

5. Megdent

O alta clinica stomatologica din Baia Mare ce constituie o varianta de top pentru pacientii interesati de implanturi dentare este Megdent, unde se asigura o gama variata de servicii stomatologice si se mizeaza pe cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a asigura calitatea fiecarei proceduri si fiecarui tratament, colectivul acestei clinici este preocupat de cele mai noi tehnici din domeniu, motiv pentru care participa constant la cursuri de pregatire, la congrese si manifestari stiintifice relevante in sectorul stomatologiei.

Pentru un implant dentar, costurile pornesc de la 500 euro.

Serviciile oferite de aceasta clinica sunt de calitate, iar cativa pacienti au oferit calificative maxime prin recenzii pe internet. Acestia apreciaza profesionalismul medicilor stomatologi, precum si faptul ca programul este flexibil. Rapiditatea este un alt aspect notat pozitiv.

Concluzii

Implanturile dentare iti pot reda complet functionalitatea danturii si estetica zambetului, iar numerosi medici din Baia Mare sunt pregatiti in domeniul implantologiei dentare, ceea ce inseamna ca poti beneficia in orasul tau de servicii calitative.

Majoritatea pacientilor sunt compatibili cu acest tratament, asa ca te poti adresa unui medic stomatolog cu specializare in implantologie imediat ce ai luat decizia de a iti reconstrui dantura cu implanturi dentare. Mai multe cabinete si clinici stomatologice din acest oras respecta standarde inalte de calitate si folosesc ultimele tehnologii din domeniu, pentru ca tratamentele sa nu provoace durere sau disconfort si sa fie de durata.