Meniu

Implant dentar Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A rade din tot sufletul, etalandu-si intreaga dantura, este pentru multi oameni doar un vis frumos, avand in vedere problemele stomatologice pe care le au, dar un tratament cu implant dentar in Bistrita poate risipi toate neplacerile.

Implantul dentar le da sansa tuturor celor care au unul sau mai multi dinti lipsa sa spere la o viata in care zambetul nu se mai ascunde in spatele buzelor inchise. In continuare vei afla cum te poti bucura, in Bistrita, de un zambet frumos, cu beneficii nu doar de ordin estetic, ci si in ceea ce priveste imbunatatirea masticatiei sau a vorbirii.

Cat costa un tratament cu implant dentar in Bistrita?

Implantul dentar, in Bistrita, poate costa diferit, de la clinica la clinica. Urmareste informatiile din tabelul de mai jos si astfel iti vei putea face o idee asupra costului estimativ al tratamentului, in functie de nevoile tale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Anna Dent
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.700 Ron
 • Doi medici cu experienta
 • Locatie noua si moderna
 • Urgente stomatologice inclusiv in weekend
 • Implanturi dentare la preturi accesibile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
Radent
2.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.000 Ron
 • Medici cu o pregatire deosebita
 • Implanturi dentare de calitate
 • Radiologie dentara
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Personal amabil si implicat
Neomedica
2.400 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.400 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Medici tineri si implicati
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura si materiale moderne
 • Clinica are un aspect modern
Sanodenta
2.200 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 2.200 Ron
 • Personal cu experienta
 • Dr. Sasarman este un implantolog apreciat in Bistrita
 • Medici cu certificari interne si internationale
 • Numeroase servicii
 • Doi tehnicieni dentari
 • Tehnologie de ultima ora
 • Uneori nu se respecta programarile
Tonea Implant
1.900 Ron
 • Pretul unui Implant dentar porneste de la 1.900 Ron
 • Medici cu experienta in implantologie
 • Aparatura si tehnici de ultima generatie
 • Tratamente fara dureri
 • Turism dentar
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Personal amabil si empatic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Bistrita in care se fac tratamente cu implant dentar

In Bistrita, sunt clinici stomatologice de top in care se efectueaza si proceduri de implant dentar. Le poti descoperi pe cele mai bune in cele ce urmeaza:

1. Anna Dent

In cabinetul de stomatologie Anna Dent din Bistrita exista si servicii de implantologie (implant dentar). Echipa clinicii sta la dispozitia clientilor cu numeroase tratamente si proceduri, tratand urgentele dentare, efectuand controale periodice, dar si tot ce tine de imbunatatirea aspectului estetic. In interventiile de implantologie se utilizeaza implantul dentar Dentis. Cei doi medici stomatologi care isi desfasoara activitatea la acest cabinet sunt dr. Andrei Halmaghi, specializat in chirurgie dento-alveolara, si dr. Anna Guigova.

La Anna Dent, un implant dentar Dentis are un pret care porneste de la 1.700 de lei, iar un mini-implant pentru o lucrare provizorie costa de la 390 de lei.

Parerile pacientilor sunt laudative in ceea ce priveste activitatea acestei clinici din Bistrita. Oamenii spun ca serviciile sunt ireprosabile, gratie amabilitatii personalului si a pregatirii medicilor. In plus, bistritenii sunt incantati ca locatia este noua si ca preturile sunt accesibile. Sunt persoane care apreciaza si ca aparatura folosita in cabinet este de ultima generatie, dar si ca se primesc urgentele stomatologice inclusiv in weekend.

Vezi parerile pacientilor despre Anna Dent
Vezi Pareri

2. Radent

Centrul stomatologic RaDent din Bistrita ofera atat servicii de implant dentar, cat si din alte specialitati ale medicinei dentare: endodontie, ortodontie, parodontologie, protetica, estetica dentara, radiologie dentara, stomatologie pentru copii, tratamentul cariilor dentare. Profesionalismul medicilor de aici se completeaza cu performanta aparaturii medicale de ultima ora, pentru a le oferi pacientilor servicii de calitate superioara. Din echipa de medici face parte si dr. Ioana Bucerzan, medic dentist – chirurgie orala, implantologie, parodontologie cu numeroase studii si congrese la activ, in tara si in strainatate.

Pretul unui implant dentar la Radent porneste de la 2.000 de lei.

Potrivit recenziilor postate pe internet, clientii acestei clinici sunt foarte multumiti de servicii. Ei spun ca au descoperit aici medici dedicati si implicati, care comunica deschis si raspund cu profesionalism la toate intrebarile care li se adreseaza, dovedind ca au cunostinte solide in domeniu si ca le pasa de pacienti. Unii spun ca au o colaborare de cativa ani cu clinica, pentru ca nu au fost nici macar o data dezamagiti de servicii.

3. Neomedica

Clinica Neomedica Orthos a fost infiintata in anul 2008 si de atunci a cultivat o relatie deschisa cu pacientii sai. Pentru ca o familie de medici tineri este implicata in acest proiect, se remarca o atmosfera placuta si relaxanta, cu accent pe servicii complete pentru toate varstele. In clinica sunt cinci cabinete spatioase, in care isi desfasoara activitatea sase medici specializati in: parodontologie, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Pentru un implant dentar, preturile, la Neomedica, pornesc de la 2.400 de lei.

In majoritate, serviciile acestei clinici stomatologice sunt apreciate de bistriteni, din mai multe motive: transparenta procedurilor si a costurilor, profesionalismul medicilor, aparatura moderna, atmosfera placuta si aspectul elegant si modern al clinicii. Sunt insa si cateva nemultumiri in randul pacientilor, printre care ca timpul de asteptare este lung atat intre programari, cat si pentru a intra in cabinet pentru tratamentul de rigoare.

4. Sanodenta

In cele patru cabinete ale clinicii Sanodenta sunt oferite atat tratamente cu implant dentar, cat si de parodontologie. Echipa medicala este alcatuita din profesionisti cu experienta: dr. Ionut Sasarman, medic specialist chirurgie dento-alveolara, cu competenta in radiodiagnostic maxilo-dentar, coautor a numeroase articole din domeniul implantologiei, dr. Razvan-Ovidiu Goga, ce activeaza in domeniul proteticii si esteticii dentare, dr. Cristina Avram, dr. Floarea Pop si doi tehnicieni dentari.

Preturile pentru un implant dentar pornesc de la 2.200 de lei.

Bistritenii spun despre serviciile acestei clinici, in general, ca sunt de buna calitate, tinand cont de pregatirea si experienta medicilor si de conditiile moderne. Ei mai spun si ca sunt anumite cazuri, neprevazute, in care se poate astepta mai mult peste ora programata, dar ca in general totul decurge fara probleme. Sunt unele persoane care spun ca dr. Sasarman este cel mai bun din oras in materie de implant dentar.

5. Tonea Implant

Cabinetul stomatologic Tonea Implant ofera, dupa cum arata si numele, tratamente cu implant dentar in Bistrita, dar si alte servicii de medicina dentara. Dr. Angela Tonea este un medic stomatolog cu 10 ani de experienta, iar dr. Titus Tonea este specializat in chirurgia dento-alveolara. In materie de implantologie, serviciile includ: implanturi dentare, sinus lift si aditii osoase. Aparatura si tehnicile de ultima generatie garanteaza interventii precise si fara dureri, dupa cum au confirmat si pacientii.

Pentru un implant dentar la Tonea Implant, pretul porneste de la 1.900 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii o recomanda pentru serviciile de buna calitate si pentru ca ei insisi au avut parte de tratamente cu un rezultat foarte bun. Bistritenii subliniaza in recenzii ca nu au simtit durere in timpul unor interventii destul de complicate si ca exista o buna comunicare din partea medicilor, precum si rabdare, calm si empatie.

Concluziile noastre

Interventiile de implant dentar in Bistrita se realizeaza de catre profesionisti in adevaratul sens al cuvantului – medici bine pregatiti si cu experienta, care isi pun in slujba pacientilor toate calitatile (rabdare, atentie la detalii, empatie, precizie).

Multi dintre pacientii care au beneficiat de implanturi dentare in clinicile si cabintele stomatologice prezentate in acest articol sustin ca serviciile sunt de calitate superioara si ca tratamentele se efectueaza fara durere. De aceea, daca ai nevoie de un implant dentar pentru a schimba aspectul zambetului tau intr-unul fara cusur, nu ezita sa te programezi la o clinica buna din Bistrita.