Meniu

Implant dentar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti naturali pot sa aleaga dintre mai multe optiuni de tratament, iar pacientii care isi doresc recapatarea completa a functionalitatii danturii si o estetica impecabila a zambetului pot alege tratamentul cu implant dentar. In Brasov, este o optiune favorita in randul persoanelor care aleg sa isi inlocuiasca dintii pierduti.

Implanturile dentare arata natural si au numeroase beneficii pentru pacienti, cateva dintre acestea fiind rezistenta, mentinerea structurii faciale si impiedicarea pierderii osoase, precum si protejarea dintilor invecinati. In clinicile moderne din Brasov, medicii cu experienta in implantologie dentara folosesc materiale calitative si tehnici prin care sa reduca la minim disconfortul in timpul procedurii.

Implant dentar Brasov: care este cea mai buna clinica?

Pierderea dintilor afecteaza o persoana inclusiv la nivel emotional, insa medicina dentara moderna propune mai multe tratamente de inlocuire a dintilor lipsa, printre care si implanturile dentare, de care poti beneficia in cadrul mai multor clinici din Brasov. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici, alese de un numar foarte mare de pacienti din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Topaltdent
Clinica-Verificata
400-600 Euro
 • Pret Implant dentar 400-600 Euro
 • Servicii de calitate
 • Dotari ultramoderne
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Profesionalism
Mon Blanc Dental
500 Euro
 • Pret Implant dentar 500 Euro
 • Act stomatologic de inalta calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Locatie accesibila
 • Dotari moderne si curatenie
 • Preturi convenabile
Dentetico
500 Euro
 • Pret Implant dentar 500 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si atent la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura performanta
Esdent
500 Euro
 • Pret Implant dentar 500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si comunicativi
 • Amabilitate
 • Curatenie si aparatura performanta
Dental Elite
500 Euro
 • Pret Implant dentar 500 Euro
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura medicala performanta
 • Punctualitate
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru implant dentar in Brasov?

In cele mai multe cazuri, implantul dentar constituie cea mai buna solutie de reconstructie a danturii, acesta fiind un tratament realizat cu succes in cadrul a numeroase clinici din Brasov, cu o reputatie foarte buna si un feedback pozitiv din partea pacientilor.

Daca vrei sa stii mai multe despre implanturile dentare in Brasov, mai precis despre clinicile unde poti face acest tratament, poti consulta clasamentul din randurile urmatoare. Acesta suprinde numele celor mai cunoscute clinici si cateva detalii de interes pentru un potential pacient interesat de reconstructia danturii cu implanturi dentare:

1. Topaltdent

In randul pacientilor din Brasov care sunt interesati de implanturi dentare, o optiune de top este Topaltdent. Aceasta clinica reuneste mai multe ramuri ale medicinei dentare si totodata o echipa de specialisti a caror misiune este de a oferi servicii de inalta calitate. Aici poti beneficia de un plan de tratament complet. Este disponibila o gama varianta de implanturi dentare, recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor.

La aceasta clinica, pretul unui implant dentar variaza intre 2.150 si 3.900 lei.

Clinica este foarte apreciata de pacienti, lucru ce reiese din numarul mare de recenzii pozitive. Acestia se declara multumiti de rezultate si de profesionalismul medicilor. Cabinetele clinicii sunt ultramoderne, iar serviciile de calitate. Un punct forte il reprezinta comunicarea buna intre pacient si doctor, precum si amabilitatea intregului personal. Atmosfera din clinica este placuta, iar preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Topaltdent
Vezi Pareri

2. Mon Blanc Dental

Un cabinet stomatologic din Brasov in cadrul caruia poti beneficia de servicii stomatologice complete, inclusiv de tratamentul cu implanturi dentare, este Mon Blanc Dental. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici stomatologi cu experienta vasta in anumite discipline stomatologice, printre care si implantologia. Se pune accentul pe folosirea unor tehnici moderne de tratament, dar si de preventie.

Pretul unui implant dentar porneste de la 500 euro.

Pacientii se declara impresionati de serviciile acestei clinici si spun ca intregul proces, de la programare si pana la incheierea tratamentului, este definit de profesionalism si implicare. Locatia este accesibila, iar clinica este impecabila din punct de vedere al decorului, curateniei si al echipamentelor din dotare, care sunt moderne. Intregul personal este primitor si grijuliu, explicand tratamentele pas cu pas. De asemenea, preturile sunt convenabile.

3. Dentetico – Dental Esthetic Clinic

Dentetico nu trebuie sa lipseasca din clasamentul celor mai bune clinici stomatologice din Brasov pe care le poti alege pentru implanturi dentare. Din momentul deschiderii clinicii, activitatea sa graviteaza in jurul misiunii de a oferi servicii stomatologice de inalta calitate si tratamente complete. In cadrul clinicii, activeaza o echipa formata din medici specialisti, fiind acoperite toate domeniile medicinei dentare.

Tariful pentru un implant dentar porneste de la 500 euro.

Multi pacienti recomanda serviciile acestei clinici dentare, pe care le descriu ca fiind de inalta calitate. Personalul este profesionist, atent la nevoile pacientului, comunicativ, dedicat si amabil. Atmosfera din clinica este placuta, primitoare, iar locatia este curata si dispune de aparatura performanta. Medicii explica tratamentele si tin cont de parerea pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dentetico – Dental Esthetic Clinic
Vezi Pareri

4. Esdent

Clinicile Esdent din Brasov fac parte din topul alegerilor in randul persoanelor care au beneficiat de implanturi dentare sau care intentioneaza sa urmeze acest tratament. Cu o experienta de 12 ani, clinicile moderne au oferit deja solutii unui numar de peste 60.000 de pacienti. Sunt asigurate servicii medicale stomatologice complete, realizate de o echipa numeroasa, alcatuita din 28 de medici specialisti. Pregatirea medicilor si implementarea permanenta a echipamentelor de ultima generatie asigura succesul tratamentelor.   

Pretul implantului dentar porneste de la 500 euro, similar celorlalte clinici.

Majoritatea pacientilor se declara foarte multumiti de serviciile clinicii. Medicii sunt bine pregatiti, pasionati, rabdatori, calmi si deschisi. De asemenea, acestia explica tratamentele pe intelesul pacientilor. Intregul personal este apreciat pentru amabilitate, punctualitate si profesionalism. Clinica este foarte curata si dotata cu aparatura performanta. Desi cele mai multe recenzii sunt favorabile, exista si cativa pacienti care spun ca tarifele practicate sunt prea mari.

5. Dental Elite

Lista celor mai bune clinici situate in Brasov, unde poti beneficia de implanturi dentare calitative, este completata de Dental Elite. Obiectivele acestei clinici sunt asigurarea unei calitati superioare a actului medical si mentinerea unei relatii bune intre medici si pacienti. Se acorda o importanta deosebita dezvoltarii profesionale a medicilor si asistentelor din cadrul clinicii, precum si pe schimbul de experiente intre stomatologi specializati pe diverse ramuri ale medicinei dentare. Abordarea multidisciplinara, tehnologiile moderne si experienta personalului garanteaza reusita tratamentelor.

Pretul unui implant dentar incepe de la 500 euro.

In spatiul virtual, exista foarte multe opinii pozitive de la pacienti care au beneficiat de servicii stomatologice in cadrul clinicii. Acestia spun ca au fost primiti cu amabilitate si caldura. Cabinetele sunt dotate cu aparatura medicala performanta si curatenia este un punct forte. Medicii sunt profesionisti, rabdatori, punctuali, receptivi si explica pas cu pas tratamentele.

Concluzii

Daca locuiesti in Brasov si vrei sa beneficiezi de o calitate superioara a tratamentului cu implanturi dentare, poti alege intre clinici cu o reputatie foarte buna, renumite pentru profesionalismul medicilor si pentru succesul tratamentelor.

Cu ajutorul medicilor care au competente avansate in implantologie iti poti recapata zambetul, acestia folosind tehnici si echipamente de ultima ora pentru a asigura un confort sporit pacientului in timpul procedurii.