Meniu

Implant dentar Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Localizarea unui serviciu cat mai aproape de locuinta tine de confortul pe care persoana in cauza il urmareste, asa stau lucrurile si cand cauti o clinica pentru implant dentar in sector 2.  O astfel de cautare localizata poate sa iti para mai dificil de realizat. Nu va fi asa daca vei citi acest articol informativ pana la capat.

In sectorul 2 din Bucuresti vei gasi clinici de stomatologie in care se fac implanturi dentare intr-un mod profesionist, ceea ce asigura rezultate impecabile!

Ce optiuni ai pentru implanturi dentare in sector 2, Bucuresti

Pentru a selecta optim o clinica pentru implant dentar in sectorul 2, va trebui sa tii cont de cativa factori. In aceasta idee, tabelul de mai jos te indruma corect, oferindu-ti inclusiv repere de pret practicate in clinicile mentionate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
LLL Dental
Clinica-Verificata
3.750 Ron
 • Pret Implant dentar 3.750 Ron
 • Tehnologie de varf
 • Ampla experienta in domeniu
 • Standarde etice stricte
 • Garantie pentru fiecare lucrare
 • Laborator propriu de tehnica dentara
Dentarbre
3.000 Ron
 • Pret Implant dentar 3.000 Ron
 • Echipamente moderne
 • Echipa calificata de medici stomatologi
 • Focus pe pacient
 • Tratamente fara durere
Dr. Todosi
3.500 Ron
 • Pret Implant dentar 3.500 Ron
 • Echipa formata din profesionisti
 • Experienta in domeniu
 • Tratament personalizat
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de servicii
SORIdent
2.465 Ron
 • Pret Implant dentar 2.465 Ron
 • Echipament ultramodern
 • Medic specialist implantolog
 • Perfectionare continua
 • Sterilizarea se realizeaza la standarde europene
 • Experienta lipsita de durere
Dentist-Who
1.480 Ron
 • Pretul Implantului dentar porneste de la 1.480 Ron
 • Tehnologie avansata
 • Medici specializati
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de tratamente
 • Preturi mai mici ca la alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici la care poti sa faci implanturi dentare in sector 2

Atunci cand iti doresti sa optezi pentru implant dentar in Bucuresti, sectorul 2, ai o certitudine! Stii zona in care doresti sa le faci, dar ai misiunea de a localiza clinica. Recomandat este sa faci o comparatie intre cabinetele si clinicile in care se fac implanturi dentare, tinand cont si de parerile celor care au trecut printr-o experienta similara.

Topul de mai jos iti ofera posibilitatea de a decide informat cu privire la clinica la care vei merge, tinand cont inclusiv de bugetul pe care trebuie sa il ai.

1. LLL Dental

Cu peste 60 ani de activitate si trei generatii de medici dentisti, clinica LLL Dental a avut la dispozitie timpul necesar pentru a-si perfectiona serviciile de implantologie in sectorul 2. In scopul de a oferi cele mai bun tratament cu implant dentar, tehnologiile si procedurile utilizate sunt de noutate. De asemenea, se ofera garantie pentru dispozitivul medical, pentru integrare si pentru lucrarile construite pe implanturi dentare. Orice greseala ipotetica este eliminata prin sterilizare dubla: chimica si termica. Inainte de a se elabora un plan de tratament, pacientul trebuie sa se programeze la o consultatie, in cadrul careia medicul stomatolog care urmeaza sa se ocupe de cazul sau se poate familiariza cu particularitatile sale. Pentru a le crea pacientilor cele mai bune conditii, timpul de asteptare pentru programari nu depaseste intervalul de 10-15 minute.

La aceasta clinica, pretul implantului dentar incepe de la 3.750 de lei.

Cu sute de recenzii pozitive, reputatia LLL Dental este una cu adevarat buna, care-i determina pe multi oameni sa dea o sansa serviciilor de aici. Nu toti pacientii au descoperit de curand clinica; unii apeleaza la tratamente stomatologice chiar si de mai bine de 20 de ani, ceea ce arata ca echipa de medici se afla intr-un continuu proces de perfectionare. Persoanele care recunosc ca au avut experiente neplacute cu medici stomatologi in trecut si-au schimbat in mod radical opinia, odata ce au interactionat cu personalul LLL Dental.

Vezi parerile pacientilor despre LLL Dental
Vezi Pareri

2. Dentarbre

Pacientii care sunt in cautarea tratamentului cu implant dentar in sectorul 2, o vor gasi la clinica Dentarbre pe Dr. Carmen Radu, medic specialist in implantologie. Procesul consta in doua faze: faza 1, inserarea tratamentului propriu-zis si faza 2, realizarea coroanelor dentare dupa 3-6 luni de la prima procedura. Scopul clinicii este de a crea o ambianta naturala, prietenoasa cu mediul inconjurator si placuta, in care sa se poata efectua cele mai bune tratamente stomatologice. Principiile care stau la baza activitatii cabinetului sunt profesionalismul, performanta, calitatea actului medical, confidentialitatea, tarifele corecte si caracterul modern.

Pretul tratamentului cu implant dentar complet incepe de la 3.000 de lei.

Bunul simt si profesionalismul sunt doua dintre aspectele amintite de cei care au vizitat clinica Dentarbre si s-au decis sa lase o recenzie. Pacientii au posibilitatea sa aleaga din mai multe variante de tratament, tinand cont de opinia medicului stomatolog. Echipa tanara, dar profesionista ofera servicii de top, la preturi corecte.

3. Dr. Todosi  

Un loc in care exista o gama variata de tratamente cu implanturi dentare in sectorul 2 este cabinetul Dr. Todosi. Persoanele interesate pot gasi aici o echipa de profesionisti, care respecta calitatea actului medical. Pe partea de implant se ocupa Dr. Radu Todosi si Dinu Constatinescu, medici specialisti in implantologie. Fiecare pacient beneficiaza de un tratament personalizat, in functie de diagnostic si de particularitati. Pentru a obtine sfaturi, informatii suplimentare si detalii despre serviciul de implantologie, pacientii se pot programa la o intalnire cu un medic specialist, care o sa le prezinte toate variantele de tratament pe care le pot urma. Dupa inserarea implantului, pacientul va astepta o perioada de 3-6 luni, pentru ca mai apoi sa se intoarca sa vada daca elementul s-a integrat cu succes. In acest fel, zambetul pacientului este recastigat.  

La Dr. Todosi, pretul pentru un implant Straumann este de 3.500 de lei.

Aspectele de care aduc aminte in mediul online pacientii Dr. Todosi sunt profesionalismul, pasiunea si abilitatile de comunicare. Nu doar adultii au parte de o experienta placuta la cabinet, ci si pacientii mai tineri, carora le este teama de prima vizita la dentist. Multi dintre cei care au beneficiat de tratamente se declara atat de multumiti, incat intentioneaza sa se intoarca pe viitor.

4. SORIdent

Tratamentul cu implant dentar in sectorul 6 poate fi gasit si la clinica SORIdent. Dr. Sorin-Bogdan Dragnea este medicul dentist care lucreaza in cadrul acestei clinici si are competenta in implantologie orala. Pentru a-si actualiza in mod constant tehnicile de lucru, el participa la cursuri stiintifice din cadrul congreselor stomatologice. Clinica este dotata cu echipament ultramodern, de la unituri stomatologice SYNCRUS HLX, la camere intraorale si fiziodispenser NSK Surgic XT Plus, utilizat in implantologie dentara. Cu privire la facilitati, pentru a le crea pacientilor o atmosfera cat mai placuta si sigura, clinica este dotata cu aer conditionat cu functie de ionizare a aerului, internet WI-FI gratuit si camere de supraveghere in sala de asteptare. La clinica, pacientii pot opta pentru o consultatie cu un medic stomatolog specialist implantolog, pentru a afla toate informatiile de care au nevoie.

Pretul implantului dentar de tip surub standard este de aproximativ 2.465 de lei.

Cei mai multi pacienti care si-au exprimat opinia cu privirea la activitatea clinicii SORIdent au apreciat atat profesionalismul actului medical, cat si modul prin care medicul stomatolog interactioneaza cu pacientii. Amabilitatea doctorului, impreuna cu atitudinea pozitiva a asistentelor, creeaza o atmosfera placuta, de care oricine se poate bucura.

5. Dentist-Who

Scopul medicilor de la Dentist-Who din sectorul 2 este de a le furniza pacientilor cele mai stralucitoare zambete, iar una din modalitatile prin care pot realiza acest lucru este implantologia dentara. Cu intentia de a beneficia de acest tratament, pacientii isi vor face o programare, in cadrul careia sa discute planul de tratament ideal. Clinica asigura servicii complete pentru inserarea tuturor tipurilor de implanturi. Scopul echipei de medici care au acumulat o ampla experienta in domeniu, este de a impartasi dragostea pentru stomatologie cu toti pacientii care trec pragul clinicii, astfel incat problemele care pornesc de la o igiena orala precara sa fie evitate din timp.

Pretul implantului dentar incepe de la aproximativ 1.480 de lei.

Experienta placuta prin care trec pacientii care beneficiaza de serviciile clinicii Dentist-Who nu se termina odata cu parasirea clinicii. In schimb, ea continua pe masura ce persoanele respective se pot bucura din nou de activitati care inainte le provocau doar durere. Majoritatea tratamentelor efectuate aici nu provoaca nici macar o senzatia de disconfort, ceea ce-i ajuta pe pacienti sa-si invinga frica de stomatolog cu succes.

Concluzii

In cele din urma, daca si tu esti in cautarea unui tratament cu implant dentar in sectorul 2 al capitalei, nu mai sta pe ganduri! Aceasta decizie iti poate schimba in mod considerabil viata, intrucat vei putea zambi din nou cand esti alaturi de cei dragi. Tocmai de aceea, beneficiile de care vei avea parte prin intermediul tratamentului nu sunt doar de natura fizica, ci si psihologica.