Meniu

Implant dentar Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pierderea dintilor nu trebuie sa fie un proces de pierdere ireversibila a zambetului si a increderii in sine, mai ales ca tehnologiile moderne de restaurare a danturii au cunoscut o dezvoltare fara precedent, pacientii putand beneficia astazi de proceduri stomatologice in proximitatea locuintei lor, in acest caz de implant dentar in sector 3. Pentru ca este vorba despre o lucrare care are ca miza atat functionalitatea, cat si aspectul estetic, iti doresti, desigur, rezultate optime si cele mai bune servicii pe care le poti gasi in aceasta zona a Bucurestiului.

Articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata privata de stomatologie din sector 3, cu ajutorul caruia vei identifica cele mai bune clinici si cabinete pentru realizarea unui implant dentar.

Cat costa un implant dentar in sector 3?

Tehnicile moderne de implant presupun rezultate remarcabile si o durata mare de viata a danturii, de aceea lucrarea dentara este o investitie pe termen lung si vrei sa stii inainte de toate cat costa un implant dentar in sector 3. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor stomatologice catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru un implant, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
INODent
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar porneste de la 1.250 Ron
 • Servicii excelente
 • Implanturi impecabile
 • Proceduri stomatologice realizate cu atentie la detalii
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Lipsa durerii in timpul interventiilor
Dental Hospital
2.000 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar porneste de la 2.000 Ron
 • Clinica stomatologica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente diverse
 • Interventii reusite
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Neoclinique
3.350 Ron
 • Pret Implant dentar 3.350 Ron
 • Clinica la standarde occidentale
 • Aparatura performanta
 • Oferta variata de tratamente
 • Medici profesionisti
 • Lucrari dentare de calitate
 • Personal amabil
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Artistic Dent
3.000 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar porneste de la 3.000 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Tratamente de succes
 • Fara frica de dentist
 • Preturi ridicate
Senso Dento
2.000 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar porneste de la 2.000 Ron
 • Cabinet complet
 • Gama larga de servicii
 • Prestatii de calitate
 • Interventii si tratamente eficiente
 • Medici competenti si empatici
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune clinici cu servicii de implant dentar in sector 3

Desi nu poate decat sa te bucure existenta unui clasament al celor mai bune clinici stomatologice specializate in implant dentar din sector 3, vrei sa faci propria evaluare a serviciilor lor, pentru a te asigura ca iei cea mai inspirata decizie pentru sanatatea si aspectul tau fizic. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor din top, despre competentele medicilor stomatologi, despre aparatura de care dispun si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. INODent

Clinica stomatologica INODent din sector 3 este printre primele cabinete care a implementat tehnicile de implant dentar de calitate la preturi accesibile: implanturi dentare Alpha Bio, implanturi Bredent si implanturi rapide Fast & Fixed pentru restaurarea unei arcade intregi. Cabinetele specializate in implanturi sunt deservite de stomatologi cu experienta de peste 15 ani in lucrul cu pacientii: dr. Irina Alexandru si dr. Petronela Poenaru, medici dentisti, cu competente in implantologie. Consultatiile in vederea realizarii de implanturi se pot efectua atat fizic, la cabinet, cat si online.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unui implant dentar variaza de la 1250 de lei, pentru un implant Biotec si pana la 2500 de lei pentru un implant dentar Megagen.

Pacientii se declara foarte multumiti de experienta inregistrata la aceasta clinica, INODent bucurandu-se de un rating de 5 stele din 5 in recenziile din mediul online si de o multime de aprecieri pozitive. Printre acestea, se mentioneaza serviciile excelente, lucrarile de implant impecabile executate aici, procedurile realizate cu atentie la detalii si grija fata de persoanele tratate, lipsa durerii in timpul interventiilor si empatia manifestata fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre INODent
Vezi Pareri

2. Dental Hospital

Dental Hospital din sector 3 este primul spital de stomatologie din Romania, cu o gama larga de servicii, incluzand consultatii, implant dentar, albire profesionala, igienizare, aparat ortodontic, tratamente de canal, stomatologie copii, extractie molari, parodontologie, proteze dentare, chirurgie dentara, anestezie generala, radiologie dentara, consultatii si tratamente ORL. Spitalul dispune de bloc operator, sectie de terapie intensiva, computer tomograf, rezerve preoperatorii si postoperatorii pentru pacienti, laborator de tehnica dentara, sistem CAD/CAM de scanare si proiectare virtuala a lucrarilor protetice, sala de asteptare pentru copii si loc de joaca in aer liber. Pentru implant dentar, te vei adresa unuia dintre cei trei medici stomatologici specializati in protetica pe implanturi: dr. Mihai Paunica, dr. Mihaela Vaduva si dr. Stefan Luca.

Lista de preturi este publicata pe site-ul web. Tarifele pentru implanturi variaza de la 2000 de lei, pentru implantul Inno Korea, si pana la 10000 de lei, pentru implant zigomatic.

Pacientii au in general o parere favorabila despre Dental Hospital, dupa cum reiese din recenziile lasate in mediul online. Potrivit acestora, unitatea de stomatologie este o clinica moderna, cu aparatura de ultima generatie, servicii integrate, medici profesionisti, tratamente diverse si interventii reusite. Sunt si persoane care o lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

3. Neoclinique

Neoclinique Unirii din sector 3 este una dintre cele doua clinici sub umbrela brandului Neoclinique, in care poti beneficia de un implant dentar la standarde inalte de calitate. Clinica are o paleta larga de servicii pentru pacientii de toate varstele: igienizare dentara, albire dentara, protetica, implantologie, ortodontie, parodontologie, endodontie, odontoterapie, pedodontie, chirurgie parodontala, radiologie si CBCT. Tipurile de implant dentar disponibile la Neoclinique sunt: implanturi individuale Osstem, implanturi Fast & Fixed si implanturi zigomatice. Tipul de implant recomandat fiecarui pacient se stabileste de catre o echipa formata din medici specialisti in chirurgie orala si maxilo-faciala si medici specialisti in protetica dentara, dupa o analiza la computerul tomograf si masurarea exacta a disponibilitatii osoase. Te vei adresa aici pentru implant unuia dintre cei doi medici dentisti specializati: dr. Mircea Gheorghita, medic specialist chirurgie oro-maxilo faciala, implantologie, asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din Craiova, si dr. Georgiana Dumitrascu, medic dentist, specialist in parodontologie, implantologie si chirurgie parodontala.

Pretul pentru un implant dentar Osstem este de 3350 de lei.

Pacientii se declara multumiti de Neoclinique Unirii, afirmand ca este o clinica la standarde occidentale, cu aparatura performanta, oferta variata de tratamente, medici profesionisti, lucrari de calitate buna si personal amabil. Unii pacienti reclama probleme cu respectarea orei programarilor.

4. Artistic Dent

Artistic Dent este o clinica stomatologica din sector 3, specializata in implanturi dentare ceramice si lucrari protetice cu o durata de viata garantata minimum 10 ani. Cu aparatura moderna si personal specializat, clinica ofera o gama variata de tratamente, de stomatologie generala, pedodontie, ortodontie, implant dentar, igiena orala, estetica dentara, endodontie, chirurgie dentara, parodontologie. Toate tratamentele se realizeaza sub anestezie, pentru a minimaliza durerea si disconfortul pacientilor. Implantologul din echipa Artistic Dent este dr. Sorin Gageanu, medic stomatologie generala, cu competenta in implantologie, membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti.

Preturile clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru un implant dentar Straumann vei plati aici intre 3000 de lei, varianta standard, si 6250 de lei, pentru varianta Pure Ceramic.

Pacientii sunt de parere ca la Artistic Dent se poate vorbi despre servicii exceptionale, despre aparatura ultramoderna, despre medici profesionisti si dedicati si despre tratamente de succes. De asemenea, persoanele care au lasat recenzii pentru aceasta clinica spun ca aici s-au vindecat de frica de dentist. Unii dintre pacienti considera ca preturile sunt ridicate.

5. Senso Dento

Localizate in sector 1 si sector 3, Bucuresti, cabinetele stomatologice Senso Dento se adreseaza pacientilor din Capitala si nu numai cu servicii diversificate, de estetica dentara, chirurgie dento-alveolara, endodontie, igiena dentara, implant dentar, parodontologie, pedodontie si protetica dentara. Clinica Senso Dento Dristor din sector 3 dispune de un nivel tehnologic maxim, de logistica si organizare impecabile, orientate catre confortul si satisfactia pacientilor. Implanturile dentare care se pot realiza aici sunt: implant dentar Neobiotech, implant dentar Super Premium Straumann Blx, Fast & Fixed si implanturi zigomatice.

Asa cum se poate vedea si pe site-ul cabinetelor, pretul unui implant dentar porneste de la 2000 de lei si poate ajunge pana la 15000 de lei.

Pacientii apreciaza ca Senso Dento este un cabinet complet, cu o gama larga de servicii, cu prestatii de calitate, interventii si tratamente eficiente, medici competenti si empatici si personal amabil.

Concluzii

Daca ai nevoie de restaurarea daturii pierdute, poti apela cu incredere la implant dentar in sector 3, datorita clinicilor si cabinetelor de top in care aceasta procedura se realizeaza la standarde inalte, cu tehnologie de ultima generatie si personal profesionist. Vei beneficia aici de o analiza amanuntita a cavitatii bucale, de investigatii imagistice prin care se va stabili disponibilitatea osoasa si de solutii personalizate in alegerea tipului de implant si a procedurilor de interventie. Tratamentele se efectueaza sub anestezie, fara durere, de catre medici competenti, cu experienta in implantologie si atestate profesionale in acest domeniu.

In functie de nevoile si preferintele tale referitoare la un implant si cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta orala si pentru redobandirea zambetului pierdut si a increderii in propria persoana, alegand clinica sau cabinetul stomatologic din sector 3, care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.