Meniu

Implant dentar Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicina dentara evolueaza de la o zi la alta, iar astazi este posibil un zambet perfect chiar si in cazul celor care si-au pierdut dintii, gratie implantului dentar, in sectorul 4 fiind cateva clinici la care sa te programezi in acest scop.

Dupa cum vei putea vedea in continuare, in aceste clinici de top din sectorul 4, Bucuresti, medicii au experienta relevanta in implantologie si lucreaza cu diverse tipuri de implant, de la producatori renumiti pe piata, din: Germania, Suedia, Elvetia sau Coreea de Sud. Astfel, daca intentionezi sa-ti pui un implant dentar de calitate superioara, trebuie sa citesti mai departe!

Cat costa un implant dentar in sectorul 4?

Pretul pentru un implant dentar, in sectorul 4, poate varia destul de mult, in functie de calitatea sa, dar si de alti factori. In tabelul de mai jos poti vedea o situatie la zi a tarifelor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
No Limit Smile
Clinica-Verificata
1.900-3.400 Ron
 • Pret Implant dentar 1.900-3.400 Ron
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Medic cu experienta si apreciat de pacienti
 • Implanturi dentare de calitate superioara
 • Dotari moderne
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi accesibile
Clinica Dr. Melnic
2.200- 3.800 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200- 3.800 Ron
 • Medici cu experienta
 • Oferta vasta de servicii stomatologice
 • Laborator de tehnica dentara
 • Numeroase tipuri de implanturi dentare
 • Ambianta placuta
 • Confort si siguranta
Rana Art Dent
2.800-3.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.800-3.500 Ron
 • Medic cu experienta de peste 20 de ani in implantologie
 • Locatie moderna
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Trei tipuri de implant dentar
 • Tratamente rapide, fara dureri
 • Atmosfera foarte placuta
LCdental
2.000-2.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-2.500 Ron
 • Echipa medicala tanara si dinamica
 • Aparatura si materiale de ultima ora
 • Oferta vasta de servicii
 • Preturi mai mici fata de alte clinici
 • Implanturi dentare produse in Israel si Coreea de Sud
 • Respect pentru pacient
5Dent
2.200-4.250 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200-4.250 Ron
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Numeroase tipuri de implant dentar
 • Medici atenti la nevoile pacientilor
 • Bun raport calitate-pret
 • Aparatura si materiale moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din sectorul 4 unde se efectueaza implanturi dentare

In cazul in care ai luat decizia sa urmezi un tratament cu implant dentar in sectorul 4 din Bucuresti, te poti programa la una dintre aceste cinci clinici de top:

1. No Limit Smile

No Limit Smile este o prima optiune pentru cei care au nevoie de implant dentar, in sector 4. Dr. Andreea Mitran, fondatoarea acestei clinici, si-a propus sa-i ajute pe bucuresteni sa constientizeze importanta igienei dentare si a tratamentelor potrivite pentru o buna sanatate orala si generala. In acest sens, ofera, prin intermediul clinicii sale, numeroase servicii de specialitate: implantologie, parodontologie, chirurgie, endodontie, protetica dentara, pedodontie, estetica dentara. In ceea ce priveste implanturile dentare, se lucreaza cu implanturi din Israel si Elvetia, cele mai scumpe dintre ele – Elvetian Straumann – avand o garantie pe viata, oferita de producator.

Pretul unui implant dentar variaza intre 1.900 si 3.400 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii o recomanda la randul lor, pentru ca au fost foarte multumiti de calitatea serviciilor. Doamna doctor Mitran este considerata o adevarata profesionista, care se implica foarte mult pentru rezolvarea fiecarei probleme dentare si inspira siguranta si incredere.  Pacientii mai spun si ca preturile sunt accesibile, iar dotarile clinicii sunt moderne.

Vezi parerile pacientilor despre No Limit Smile
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Melnic

In clinica Dr. Melnic, din sector 4, Bucuresti, sunt oferite servicii dentare complete: implant dentar, tratarea bolii parodontale, endodontie, ortodontie si alte tratamente specifice stomatologiei. Clinica dispune si de un laborator de tehnica dentara unde se realizeaza punti, coroane, fatete ceramice, proteze si lucrari dentare. Dr. Melnic are o experienta de mai bine de 15 ani, fiind specializat in abordarea cazurilor dificile si complexe cu reconstruire implanto-protetica. Implanturile utilizate sunt de mai multe tipuri: AlphaBio/Vega, Sweden&Martina. Prama by Sweden&Martina sau Straumann Roxolide, acesta din urma fiind si cel mai scump

Pretul pentru un implant dentar variaza intre 2.200 de lei si 3.800 de lei.

Aceasta clinica stomatologica este bine vazuta in mediul online, oamenii spunand despre ea ca este dotata cu aparatura de top, cu tehnologie noua, avand conditii bune pentru orice pacient, indiferent de complexitatea cazului sau. Mai sunt subliniate si alte aspecte, precum: ambianta placuta, igiena la superlativ, atentie la detalii, rabdare si profesionalism. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite de rezultatele tratamentelor.

3. Rana Art Dent

Rana Art Dent este de asemenea o locatie buna la care sa ajungi pentru un implant dentar in sectorul 4 din Bucuresti. Cu o experienta relevanta in domeniu si cu un interes sporit pentru solutiile inovatoare, echipa clinicii ofera servicii numeroase, de calitate superioara: implant dentar, aparate dentare, albire profesionala, chirurgie dentara, profilaxie, stomatologie laser si stomatologie pentru copii. Clinica si-a castigat o reputatie exemplara in implantologie, datorita expertizei dr. El Rabah Rabah, ce activeaza de peste 20 de ani in medicina dentara si in implantologie, avand la activ numeroase cursuri de specializare si profesand in tara si in strainatate, cu rezultate de succes in implanturile dentare. In clinica se utilizeaza trei tipuri de implanturi dentare: ROOT (Elvetia), Bredent (Germania) si Megagen (Coreea).

Pretul pentru un implant dentar variaza de la 2.800 de lei, pana la 3.500 de lei.

Multi dintre pacienti spun ca atmosfera din aceasta clinica este foarte placuta, gratie atitudinii prietenoase si a profesionalismului echipei medicale. Se mentioneaza in recenziile de pe internet si ca tratamentele se realizeaza rapid, fara dureri, insuflandu-li-se oamenilor incredere in actul medical si alungandu-le teama de dentist.

4. LCDental

Clinica LCDental este o alta optiune buna din sectorul 4 pentru un implant dentar. Serviciile sunt puse la dispozitie de o echipa tanara si dinamica, prin intermediul aparaturii si materialelor de ultima ora. Din oferta acestei clinici fac parte: implantul dentar, albirea dentara, tratamentul cariilor, profilaxie, protetica, ortodontie, tratamente de canal, parodontologie, stomatologie pentru copii. Cei doi medici de aici, dr. Cristian Barbu si dr. Luminita Barbu, sunt specializati in stomatologie generala si implantologie, avand o experienta de peste 10 ani si participand constant la cursuri de perfectionare. Specialistii lucreaza cu doua tipuri de implanturi dentare: MIS (Israel) si Dentium (Coreea de Sud).

Tariful unui implant dentar este cuprins intre 2.000 si 2.500 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile acestei clinici se declara in majoritate multumiti de experienta. Ei spun ca totul, de la preturile corecte si pana la calitatea serviciilor, denota profesionalism si respect fata de pacient. Sunt mentionate si calitatile medicilor de aici, care, pe langa pregatirea solida in domeniu, dau dovada de rabdare si calm.

5. 5Dent

La 5Dent, sectorul 4,  gasesti o gama completa de servicii, de la implant dentar, la tratamente de canal sub microscop, ortodontie, protetica si estetica dentara. In plus, pentru cei care au o urgenta stomatologica in Bucuresti pot apela serviciul non-stop pentru adulti si copii. In privinta serviciilor de implantologie, sunt asigurate de  doi specialisti in acest domeniu: dr. Elena Vasile si dr. Cosmin Calin. Implanturile utilizate sunt de la Nobel Biocare, ce vin cu garantie pe viata si sunt mai scumpe, dar si implanturile Straumann sau Bredent, foarte populare la ora actuala in intreaga lume.

Pretul pentru un implant dentar variaza de la 2.200 de lei, la 4.250 de lei.

Personalul calificat, amabil si profesionist, impreuna cu aparatura si materialele de calitate utilizate sunt cele mai vehiculate aspecte in recenziile din mediul online. Bucurestenii considera ca aceasta clinica ofera un raport calitate-pret foarte bun si ca se remarca pe piata prin grija fata de pacienti. Sunt persoane care spun ca inca dupa prima vizita au scapat de frica de dentist, dar si altele care declara ca nu au fost multumite de rezultatele tratamentelor.

Concluziile noastre

Daca ti-au cazut dintii si tanjesti de mult timp dupa un zambet perfect, poti opta pentru implant dentar, in sectorul 4 fiind mai multe clinici stomatologice care pun la dispozitie acest serviciu. Unii medici implantologi au experienta de peste 15 ani in acest domeniu, iar clinicile si cabinetele in care activeaza ofera conditii sigure si placute pentru fiecare pacient.

Indiferent ca dispui de un buget mic sau de unul mai consistent, poti alege implanturile dentare potrivite, iar primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te programezi la o clinica de top, din cele prezentate in acest articol.