Meniu

Implant dentar Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand cauti o clinica/ cabinet careia/caruia sa i te adresezi pentru a face un implant dentar in sector 6, misiunea ta este de a cauta restrans, doar intr-un anumit perimetru. Foarte adevarat, cautarile tale nu vor mai genera atat de multe raspunsuri, ca atunci cand cauti in tot orasul, dar asta nu inseamna ca nu poti gasi cea mai buna clinica de la care sa obtii rezultatele urmarite.

In sectorul 4 din Bucuresti lucreaza implantologi dentisti cu experienta, ceea ce inseamna ca ai misiunea de a-i identifica si a li te adresa. Iti ramane sa parcurgi acest articol pana la final si sa intelegi ca ai gasit ceea ce cautai, de fapt.

Cele mai bune optiuni pentru implant dentar in sector 6

Cautarile tale pentru implant dentar in sector 6 vor fi mai precise si mai sigure daca le vei face tinand cont de cateva aspecte relevante pentru decizia ta: preturi, experienta implantologului, gradul de satisfactie al altor pacienti in clinica spre care inclini sa mergi etc. Tabelul de mai jos a fost intocmit pentru a te ajuta sa alegi clinica la care vei ajunge mai repede si mai usor. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Plaza Dent
Clinica-Verificata
1.500-4.000 Ron
 • Pret Implant dentar 1.500-4.000 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Lucrari complexe si eficiente
 • Depasirea fricii de dentist
 • Personal amabil si empatic
 • Interventii fara durere
Kriss Dent
3.000-4.500 Ron
 • Pret Implant dentar 3.000-4.500 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Lucrari eficiente si nedureroase
 • Rabdare si explicatii amanuntite despre fiecare faza a tratamentului
 • Buna organizare a programarilor
 • Interior ingrijit
 • Atmosfera relaxata
Dr. Claudia Cirlan
2.750 Ron
 • Pret Implant dentar 2.750 Ron
 • Medic profesionist
 • Grija, rabdare si empatie fata de pacient
 • Lucrari fara durere
 • Cabinet proaspat renovat si curat
 • Aparatura de calitate
Dent Plus
2.500-3.750 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-3.750 Ron
 • Profesionalismul, grija si atentia medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Solutii si tratamente eficiente
 • „Mana usoara”
Nicodent
2.700 Ron
 • Pret Implant dentar 2.700 Ron
 • Servicii de calitate si fara durere
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Explicarea tuturor procedurilor
 • Aparatura modern
 • Cabinet curat
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici pentru implanturi dentare in sector 6

Ai acum posibilitatea de a citi despre mai multe clinici catre care te poti indrepta pentru inserarea implanturilor dentare, situate in sector 6. Te vei putea informa corect inclusiv in legatura cu bugetul de care trebuie sa dispui pentru acest tratament atat de inovativ.

1. Plaza Dent

Clinica Plaza Dent din sectorul 6, in care activeaza o echipa de medici cu experienta, dotata cu echipamente de ultima generatie, efectueaza tratamente stomatologice premium, in conditii de exceptie, realizand implanturi dentare, alaturi de servicii integrate de ortodontie, profilaxie, pedodontie, parodontologie, interventii chirurgicale, radiologie, protetica si estetica dentara.

Site-ul clinicii este intuitiv si pune la dispozitia utilizatorilor o serie de informatii utile, printre care si o lista detaliata cu tarifele percepute. Pentru un implant dentar vei plati la aceasta clinica din sectorul 6 un pret cuprins intre 1500 si 4000 de lei.

Sute de pacienti si-au exprimat multumirea pentru serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate superioara. Sunt mentionate profesionalismul medicilor, lucrarile complexe incununate de succes, depasirea fricii de dentist cu ajutorul personalului amabil si empatic, mana usoara a doctorilor, care a facut ca interventiile sa fie nedureroase, dotarile de ultima generatie si curatenia din interior. Exista insa si situatii, semnalate de pacienti prin recenzii, cand timpul de asteptate este mare.

Vezi parerile pacientilor despre Plaza Dent
Vezi Pareri

2. Kriss Dent

Kriss Dent este o clinica infiintata in anul 2016 de dr. Cristiana Madalina Pantu, medic specialist in stomatologie generala si implant dentar. Echipa medicala este astazi formata din 5 medici, care ofera tratamente complete de implantologie, chirurgie orala, endodontie, ortodontie, protetica dentara si parodontologie. Abordarea este centrata pe pacient, pe dezvoltarea unei relatii de incredere si prietenie intre acesta si dentist, pentru o experienta confortabila si pozitiva in cabinetul stomatologic din sectorul 6.

Un site web cu o arhitectura simpla si informatii esentiale sta la dispozitia celor interesati de clinica si de preturile practicate aici. Pentru un implant dentar vei achita o suma care variaza intre 3000 si 4500 de lei, in functie de tipul de implant folosit.

Sute de pacienti multumiti au lasat recenzii pentru aceasta clinica din sectorul 6 al Capitalei. Printre cele mai frecvente aspecte amintite in comentarii se regasesc cele referitoare la profesionalismul desavarsit al medicilor, care executa lucrari eficiente, fara durere, raspunzand in acelasi timp la intrebarile pacientilor si explicand fiecare etapa a tratamentului, buna organizare a programarilor, interiorul ingrijit si atmosfera relaxata.

3. Dr. Claudia Cirlan-Timpu

La cabinetul Dr. Claudia Cirlan-Timpu, medic stomatolog cu specializare in endodontie, poti beneficia de toata gama de servicii stomatologice: estetice, functionale, chirurgicale, de implant dentar, intr-un cadru dotat cu aparatura performanta si materiale de calitate. Respectul si grija fata de pacient, informarea corecta asupra preturilor si consilierea permanenta pe parcursul tratamentului sunt cateva dintre obiectivele medicului si totodata promisiunile facute celor care ii trec pragul.

Cei interesati se pot informa asupra tarifelor aferente serviciilor acestui cabinet de pe site-ul web. Pentru un implant dentar, se percepe suma de 2750 de lei.

Cele 5 stele din 5 din peste 150 de recenzii confirma calitatea ridicata a serviciilor prestate de medicul Claudia Cirlan-Timpu. Pacientii spun ca este un adevarat profesionist, la care se adauga calitatea umana, concretizata in grija, rabdarea si empatia dovedite in timpul tratamentelor. Despre spatiul in care lucreaza dentistul se spune ca este curat, proaspat renovat si echipat cu aparatura de calitate. Multi pacienti spun ca dr. Cirlan-Timpu are mana usoara si ca nu au simtit durere in timpul interventiilor, iar frica de dentist cu care se confruntau inainte de a ajunge aici nu mai exista.

4. Dent Plus

Clinicile Dent Plus functioneaza de peste 15 ani in Bucuresti si reprezinta locul in care tratamentele de calitate se realizeaza cu grija fata de pacienti, inclusiv pentru bugetul acestora, ceea ce inseamna ca aici poti beneficia de implant dentar pe care sa il poti achita printr-o modalitate flexibila de plata, cum ar fi plata in rate lunare egale, fara dobanda. Cele mai moderne echipamente stomatologice si 11 medici stomatologi cu experienta asigura o ingrijire de top in toate ramurile medicinei stomatologice. In sectorul 6, serviciile DentPlus pot fi accesate in doua unitati stomatologice, la Dent Plus Lujerului sau la Dent Plus Gorjului.

Lista de tarife de pe site-ul clinicii este detaliata si acopera toate serviciile stomatologice oferite aici. Pretul pentru un implant variaza in functie de tehnologia folosita la realizarea lui, intre 2500 de lei si 3750 de lei.

Ambele clinici Dent Plus din sectorul 6 au parte de sute de recenzii favorabile de la pacienti multumiti. Acestia au consemnat profesionalismul, grija si atentia medicilor, faptul ca sunt oameni extraordinari, care au depus toate eforturile pentru cele mai bune solutii si tratamente efectuate. „Mana usoara” a doctorilor si siguranta in interventii inspira incredere, conform parerilor exprimate. Unii pacienti sunt nemultumiti de preturile mari practicate.

5. Nicodent

Servicii dentare complete de implantologie, chirurgie, endodontie, stomatologie generala, stomatologie copii si o gama larga de tratamente sunt oferite la cabinetul Nicodent, infiintat de Dr. Nicoleta Turcitu. 5 medici si un asistent lucreaza intr-un spatiu modern, proiectat conform standardelor de inalta calitate in medicina dentara.

Complexitatea si varietatea tratamentelor este confirmata si de lista de preturi care poate fi vizualizata pe site-ul clinicii. Pentru un implant dentar se percepe suma de 2700 de lei.

Pacientii declara ca au avut experiente placute la acest cabinet, potrivit recenziilor. Sunt mentionate serviciile de calitate si fara durere, profesionalismul, amabilitatea si empatia medicilor, rabdarea de a explica toate procedurile pe intelesul pacientilor. Acestia consemneaza si cabinetul curat, igienizat si aparatura moderna. Cativa pacienti sustin ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului.

Concluzii

Daca te-ai decis sa iti inlocuiesti dintii pierduti si sa iti recapeti zambetul, trebuie sa te astepti la o serie de vizite la dentist, de aceea un implant dentar in sectorul 6 al Bucurestiului iti va asigura atat accesibilitatea cabinetului, prin proximitate, cat si servicii de calitate. Clinicile din clasamentul de mai sus sunt cele mai bune din sectorul 6, iar standardele la care lucreaza sunt foarte ridicate, aspect confirmat si de multimea recenziilor in majoritate covarsitoare pozitive.

Ratingul ridicat este neindoielnic autentic, intrucat te afli totusi in sectorul 6 din Capitala, oras unde concurenta pe piata serviciilor stomatologice si exigentele pacientilor nu lasa loc de compromisuri.