Implant dentar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti pui implant dentar in Bucuresti? Sansele sa te incadrezi in profilul candidatului ideal sunt foarte mari, asa ca urmatorul pas este sa cauti cea mai buna clinica stomatologica pentru acest tratament, ale carui beneficii pentru sanatatea orala sunt incontestabile.

De la recapatarea completa a functiilor danturii, pana la impiedicarea pierderii osoase, implantul dentar are numeroase avantaje si constituie cea mai avansata solutie de inlocuire a dintilor pierduti. Numeroase clinici stomatologice din capitala ofera acest serviciu, iar in articolul de fata ne-am propus sa iti prezentam mai multe informatii despre alegerile de top ale pacientilor din Bucuresti si nu numai.

Care sunt preturile pentru implant dentar in Bucuresti?

Pretul este un aspect important atunci cand vine vorba despre tratamente stomatologice complexe, asa cum este inserarea unui implant dentar, iar tarifele practicate in Bucuresti variaza de la o clinica la alta. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai bune clinici stomatologice si pretul unui implant dentar in cadrul lor, astfel incat sa iti poti face o idee cu privire la costurile tratamentului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
650-1.550 Euro
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 650-1.550 Euro
 • Servicii inalt calitative
 • Comunicare eficienta cu personalul administrativ
 • Colectiv profesionist, amabil si empatic
 • Tehnica medicala de ultima ora
 • Ambient placut
Dental Premier
650-990 Euro
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 650-990 Euro
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Interactiune excelenta cu intregul personal
 • Medici bine instruiti
 • Organizare impecabila
 • Tehnologie de ultima ora
Trident
770-980 Euro
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 770-980 Euro
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Gama completa de tratamente stomatologice
 • Profesionalism si atentie la nevoile pacientului
 • Buna organizare administrativa
 • Dotari moderne
Dent Estet
850-1.300 Euro
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 850-1.300 Euro
 • Servicii stomatologice de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si atent
 • Tehnica medicala performanta
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
 • Cativa pacienti spun ca organizarea este defectuoasa
Dental Hospital
400-1.000 Euro
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 400-1.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Dotari performante
 • Preturi accesibile
 • Cativa pacienti reclama modul de organizare al clinicii si sistemul de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica stomatologica sa alegi pentru tratamentul cu implant dentar in Bucuresti?

Daca locuiesti in Bucuresti sau ai ales sa mergi in capitala pentru a beneficia de implanturi dentare, ai ocazia de a te adresa unora dintre cele mai reputate clinici stomatologice din tara, cunoscute pentru succesul si calitatea actului medical.

Pentru ca exista numeroase clinici unde se pot pune implanturi dentare in Bucuresti, nu este tocmai simplu sa iei o decizie. De aceea, ai la dispozitie urmatorul clasament, in care sunt prezentate cele mai bune optiuni din perspectiva calitatii serviciilor si a tarifelor practicate:

1. DentalMed

Pentru servicii stomatologice de top in Bucuresti, DentalMed constituie una dintre cele mai bune variante pe care le poti alege pentru tratamentul cu implant dentar. Clinica a fost infiintata in 2007 si are un parcurs remarcabil. In 2013 a primit titlul de furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei si participa activ la proiecte alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Clinica inglobeaza un sistem medical complex de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor, punand la dispozitia acestora servicii stomatologice complete de calitate premium, efectuate de medici hiperspecializati.

La aceasta clinica, pretul unui implant dentar variaza intre 650-1.550 euro.

Sutele de recenzii pozitive demonstreaza faptul ca DentalMed este una dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din capitala. O multime de pacienti spun ca au avut o experienta foarte buna si ca au beneficiat de servicii inalt calitative. Planurile de tratament sunt explicate cu amabilitate si rabdare, iar comunicarea cu personalul administrativ este eficienta. Cat despre echipa de medici, aceasta este descrisa de profesionalism, amabilitate, empatie, atentie si implicare. Cabinetele din componenta clinicii sunt dotate cu tehnica medicala de ultima ora si ambientul este placut, elegant.  

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

Printre cele mai bune clinici stomatologice din Bucuresti se numara si Dental Premier, unde se efectueaza tratamentul cu implanturi dentare si unde iti poti reconstrui intreaga dantura intr-o singura zi. Colectivul acestei clinici este format din medici cu pregatire vasta in domeniul stomatologiei, concretizata prin cursuri internationale in SUA si alte tari, dar si prin interesul continuu pentru noutatile din domeniu. Sunt acoperite toate disciplinele stomatologiei si se indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, cabinetele fiind dotate cu tehnologie de varf.

Pretul pentru implant dentar porneste de la 650 euro si poate ajunge la 990 euro.

Serviciile acestei clinici sunt de calitate, iar pacientii au surprins prin recenziile din mediul online numeroase avantaje, printre care: comunicarea si interactiunea extraordinara cu intreaga echipa, implicarea si profesionalismul personalului, care este bine instruit, empatic si rabdator. Clinica este apreciata inclusiv din punct de vedere estetic, deoarece este luminoasa, foarte curata si organizata impecabil. In dotarea clinicii se regaseste tehnologie de ultima ora si planurile de tratament sunt explicate in detaliu.

3. Trident

Pacientii din Bucuresti interesati de reconstructia partiala sau totala a danturii cu implant dentar pot alege Trident, una dintre cele mai reputate clinici stomatologice din capitala. Formata din 7 cabinte individuale, clinica propune un protocol nou de tratament, acela de specializare a medicilor pe etape specifice ale procedurii. Calitatea este sustinuta de dotarile tehnice, acestea fiind in conformitate cu ultimele tehnologii. Echipa clinicii este formata din specialisti cu experienta in toate ramurile medicinei dentare.  

Referitor la tarife, un implant dentar costa 770 sau 980 euro.

Serviciile din aceasta clinica sunt de cea mai inalta calitate, iar pacientii apreciaza ca nu trebuie sa se mai deplaseze la alte cabinete stomatologice, aici fiind acoperite toate ramurile stomatologiei. Clinica este moderna si conditiile sunt foarte bune. Situata intr-o cladire noua si dotata cu tehnologii moderne, se remarca brin buna organizare administrativa si prin echipa de medici, admirata pentru profesionalism, rabdare, implicare si atentia la nevoile si starea emotionala a pacientului.  

4. Dent Estet

Dent Estet ocupa o pozitie fruntasa in randul clinicilor dentare din Bucuresti privind tratamentul cu implanturi dentare, precum si orice alta procedura stomatologica, indiferent de complexitate. Face parte din reteaua de clinici cu acelasi nume, fondata in 1999 si prezenta in mai multe orase mari din Romania. Echipa medicala supraspecializata care isi desfasoara activitatea aici pune la dispozitia pacientilor tratamente premium, care se ridica la standarde internationale. Se pune accent deosebit pe tehnologiile performante si pe abordarea unica a fiecarui pacient.

Pretul unui implant dentar variaza intre 850 si 1.300 euro.

Medicii din aceasta clinica sunt profesionisti, ofera servicii de inalta calitate, prioritizeaza confortul pacientilor si inspira incredere. Asa reiese din numeroasele pareri exprimate pe internet, in care au fost suprinse si alte avantaje, precum mediul de lucru curat si atmosfera prietenoasa. Cabinetele sunt dotate cu tehnica medicala de ultima ora si se folosesc materiale de cea mai buna calitate. Curatenia este foarte apreciata, la fel si aspectul elegant al clinicii. Interactiunea cu intregul personal este eficienta, acesta fiind bine pregatit, amabil si atent. Exista cativa pacienti care spun ca ar putea exista o imbunatatire la capitolul organizare.

5. Dental Hospital

Topul celor mai bune clinici stomatologice din Bucuresti pe care le poti alege pentru inserarea implanturilor dentare este completat de Dental Hospital Romania, primul spital privat de stomatologie din tara. Aici, pacientii beneficiaza de o gama larga de servicii stomatologice, tratamentele complete fiind puse la dispozitie de un colectiv format din peste 50 de specialisti din toate ariile medicinei dentare. In componenta spitalului intra 25 de cabinete stomatologice, ale caror servicii se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

Privitor la tarife, un implant dentar costa intre 400 si 1.000 euro.

Profesionalismul, minutiozitatea, empatia, amabilitatea si rabdarea sunt cateva dintre calitatile scoase in evidenta de pacientii care au ales sa isi relateze experienta avuta la aceasta clinica si care spun ca au beneficiat de explicatii pe inteles si de tratamente reusite. Pe langa pregatirea personalului, sunt evidentiate aspecte ca dotarile performante, curatenia din clinica si preturile accesibile. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti mai putin multumiti de organizarea clinicii si timpul de asteptare.

Concluzii

Reconstructia danturii cu implanturi dentare este un tratament stomatologic aflat la mare cautare in Bucuresti, atat de persoane care locuiesc acolo, cat si de pacienti care se deplaseaza din alte zone ale tarii pentru a beneficia de tratamente inalt calitative.

Numeroase clinici din capitala indeplinesc cerintele oricarui pacient in ceea ce priveste experienta medicilor, tarifele practicate si conditiile de lucru. Toate acestea contribuie la succesul tratamentului si nu in ultimul rand, la confortul pacientului.