Meniu

Implant dentar Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice persoana care si-a pierdut unul sau mai multi dinti poate sa beneficieze de tratamentul cu implant dentar. In Constanta, profeseaza numerosi medici cu specializare in implantologia dentara, ce utilizeaza tehnologii moderne si colaboreaza cu tehnicieni dentari renumiti, astfel incat pacientii sa isi recapete zambetul afectat de lipsa dintilor.

Medicii stomatologi din Constanta recomanda pacientilor sa isi inlocuiasca dintii pierduti in timp util, pentru a evita atrofia osoasa si pentru a isi redobandi functia masticatorie. Interventia nu este dureroasa, iar implanturile dentare constituie cel mai avansat tratament de reconstructie a danturii.

Care sunt cele mai bune clinici stomatologice pentru implant dentar in Constanta

Varietatea de clinici stomatologice din Constanta este remarcabila, ceea ce inseamna ca pacientii au suficiente optiuni daca vor sa isi puna implanturi dentare. Datorita raportului excelent calitate-pret, a pregatirii medicilor si aparaturii folosite, unele clinici si-au adjudecat pozitii fruntase in preferintele multor pacienti. Mai jos, poti vedea care sunt acestea si cateva dintre motivele pentru care sunt clasificate ca fiind cele mai bune optiuni:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Echipament ultramodern
 • Curatenie
 • Ambient placut
Infinity Digital Dent
2.500-4.900 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.900 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Tehnici moderne si aparatura de ultima generatie
 • Amabilitate
 • Curatenie
Step Dental
2.300-2.700 Ron
 • Pret Implant dentar 2.300-2.700 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Aparatura moderna
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie
 • Preturi bune
Toldimed
2.500-4.700 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.700 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si atentie la nevoile pacientului
 • Tehnologii avansate
Implantodent
2.500-15.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-15.000 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Rezultate conform asteptarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica sa iti pui implant dentar in Constanta

Implanturile dentare indeplinesc aceeasi functie ca dintii naturali si arata identic, iar pacientii din Constanta care isi doresc o solutie pe termen lung pentru inlocuirea dintilor pierduti pot cere sfatul unui medic stomatolog cu experienta in aceasta ramura a medicinei dentare.

Urmatorul clasament prezinta mai multe informatii despre clinicile stomatologice de top, alese de un numar mare de pacienti pentru implanturi dentare in Constanta:

1. Orizont Dent

Pentru implanturi dentare de inalta calitate, una dintre cele mai bune clinici din Constanta este Orizont Dent. Inca de la infiintarea in anul 2015, clinica si-a propus sa se diferentieze de clasicele cabinete stomatologice, asigurand pacientilor o atmosfera calduroasa in care sa beneficieze de o calitate inalta a actului medical, realizat de medici specialisti care ofera servicii din mai multe ramuri ale stomatologiei, printre care si implantologia.

Pretul unui implant dentar porneste de la 2.500 lei.

Serviciile din aceasta clinica dentara sunt de calitate, iar numerosi pacienti au scris recenzii pozitive pe internet, prin care si-au exprimat aprecierea fata de actul medical si de atitudinea personalului. Medicii si asistentele dau dovada de amabilitate, rabdare si profesionalism, lucrand la cele mai inalte standarde si folosind echipament ultramodern. Clinica este curata si ambientul placut.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Infinity Digital Dent

O clinica stomatologica foarte apreciata in randul pacientilor din Constanta este Infinity Digital Dent, unde poti merge pentru reabilitarea totala a danturii cu implanturi dentare. Aceasta a fost infiintata de dr. Amer Hijazi, al carui parcurs academic si profesional este unul remarcabil. A urmat cursuri in Statele Unite si a absolvit un master international in Italia, avand peste 20 de ani de activitate clinica. Experienta acestuia a fost consolidata prin participarea la diferite cursuri de specializare si prin obtinerea unor certificari ce atesta folosirea celor mai avansate tratamente si tehnici stomatologice.

Pretul unui implant dentar este situat in intervalul 2.500-4.900 lei.

Experienta profesionala si serviciile de inalta calitate sunt principalele aspecte surprinse de pacienti in parerile exprimate pe internet. Acestia se declara multumiti de rezultatele obtinute la clinica dentara, spunand ca medicii utilizeaza tehnici moderne si aparatura de ultima generatie. Intregul personal este apreciat pentru profesionalism si amabilitate. O alta remarca pozitiva o constituie cea referitoare la curatenie.  

3. Step Dental

Din topul clinicilor stomatologice situate in Constanta, in cadrul carora se pun implanturi dentare, face parte si Step Dental. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici bine pregatiti in domeniul implantologiei. Cabinetul a fost infiintat in anul 2016 de catre dr. Petru Mitrasca si sotia sa. Acesta detine mai multe diplome de competenta in implantologie si participa regulat la cursuri si training-uri in tara si in strainatate, cu scopul de a-si consolida experienta si perfectiona tehnica. Echipa este completata de dr. Corrado Cazacu, medic specialist in chirurgie dento-alveolara ce a urmat cursuri si in strainatate.

La aceasta clinica, implantul dentar costa 2.300 sau 2.700 de lei, in functie de model.

Parerile despre clinica sunt foarte bune si numerosi pacienti ii recomanda serviciile. Medicii sunt profesionisti, implicati si isi desfasoara activitatea folosind aparatura moderna. Pe langa modul de lucru si dotarile din cabinet, mai sunt apreciate curatenia si preturile.

4. Toldimed

Toldimed face parte din clinicile stomatologie din Constanta alese de un numar foarte mare de pacienti pentru implanturi dentare, dar si pentru rezolvarea altor probleme dentare, deoarece sunt acoperite mai multe domenii stomatologie. Clinica este impartita in sapte cabinete, dintre care doua sunt dedicate copiilor. Sunt respectate normele europene in privinta dotarilor, iar calitatea exceptionala a actului medical este sustinuta de investitiile constante in ultimele tehnologii din domeniu, precum si de nivelul inalt de pregatire al personalului clinicii.  

Pretul unui implant dentar porneste de la 2.500 lei si poate ajunge la 4.700 lei, in functie de model si brand.

Feedback-ul pentru serviciile acestei clinici este pozitiv, majoritatea pacientilor fiind multumiti de tratamente si de atitudinea personalului. Profesionalismul, competenta si empatia sunt cateva dintre calitatile care descriu medicii din clinica. Atentia la nevoile pacientului si folosirea unor tehnologii avansate sunt alte aspecte notate pozitiv.

5. Implantodent

Daca locuiesti in Constanta si vrei implanturi dentare, clinica Implantodent nu trebuie sa lipseasca din lista de optiuni. Se numara printre cele mai mari clinici stomatologice private din tara si este prezenta inclusiv in capitala. Reuneste o echipa formata din zeci de medici specialisti cu experienta, fiind acoperite toate ramurile medicinei dentare. Cu peste 20 de ani de activitate, Implantodent bifeaza excelenta in implantologie dentara, medicii folosind tehnologii unice de tratament si diagnostic. Este furnizor unic de servicii dentare pentru membrii trupelor NATO din sud si sud-estul Romaniei, fapt ce sustine calitatea si siguranta actului medical stomatologic.

Pentru un implant dentar conventional, tariful este situat in intervalul de pret 2.500-6.500 de lei. Pretul unui implant dentar special poate sa ajunga si la 15.000 de lei.

Cativa dintre pacientii clinicii si-au relatat experienta si in mediul online si spun ca au beneficiat de cele mai bune servicii stomatologice. Sunt apreciate standardele de calitate pe care medicii le respecta si profesionalismul acestora. Rezultatele sunt pe termen lung si indeplinesc asteptarile.

Concluzii

Constanta gazduieste numeroase clinici dentare specializate in implantologie, unde poti beneficia de implanturi dentare calitative si rezistente. Obiectivul celor mai reputati medici este de a oferi o solutie potrivita pentru nevoile si bugetul fiecarui pacient, astfel incat acestia sa isi poata recapata zambetul si functiile danturii.

Daca ai decis sa iti pui implanturi dentare in Constanta, criteriile pe care trebuie sa le urmaresti in alegerea unei clinici stomatologice potrivite sunt raportul calitate-pret, atmosfera din cabinet si experienta medicilor.