Meniu

Implant dentar Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei clinici stomatologice pentru un implant dentar in Deva, cel mai probabil ai decis ca este cazul sa iti inlocuiesti dintii pierduti si sa te bucuri din nou de un zambet frumos si sanatos. Indiferent care a fost afectiunea care a dus la situatia in care se afla acum dantura ta, este timpul sa lasi trecutul in urma si sa beneficiezi de avantajele tehnologiei moderne in medicina dentara si sa apelezi cu incredere la implanturi dentare.

Medicii specializati din Deva, care lucreaza in cadrul unor clinici si cabinete de top iti pot explica in ce consta intreaga procedura de restaurare a danturii si ce beneficii ai daca optezi pentru aceasta solutie de tratament cu rezultate pe termen lung.

Unde mergi pentru un implant dentar in Deva?

Refacerea unui zambet si recapatarea increderii in fortele proprii sunt o investitie majora in sanatatea ta si chiar in dezvoltarea personala, de aceea vei dori cele mai bune servicii de implant dentar din Deva. Le poti gasi la clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
CI Transilvania
Clinica-Verificata
2.050-3.950 Ron
 • Pret Implant dentar 2.050-3.950 Ron
 • Cel mai bun cabinet stomatologic din Deva
 • Aici pacientii depasesc frica de dentist
 • Personal profesionist si amabil
 • Tratamente de implantologie cu rezultate bune
 • Atmosfera calda si primitoare
Racatean Dent
2.500-4.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.500 Ron
 • Experienta placuta
 • Pacientii au invins teama de dentist
 • Medici atenti si dedicati pacientilor
 • Personal cu nivel de pregatire superior
 • Fara durere in timpul interventiilor
Astom
2.500-4.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.000 Ron
 • Locul potrivit pentru a reface zambete
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, grija si multa atentie fata de pacient
 • Personal amabil
Nicoleta Dental
2.500-4.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.500 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Lucrari ireprosabile
 • Personal bine pregatit si prietenos
 • Detalii oferite pacientilor in timpul tratamentelor
Art Dental
2.000-4.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-4.000 Ron
 • Stomatologie la standarde europene
 • Confort psihic si fizic pentru pacient
 • Implanturi de calitate foarte buna
 • Proceduri fara durere
 • Medici profesionisti si amabili
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti realiza implant dentar in Deva

Un medic bun, servicii de calitate, o lucrare realizata rapid, eficienta, bine tolerata de organism si rezistenta in timp, la un pret accesibil buzunarului tau sunt cateva dintre asteptarile tale in ceea ce priveste un implant dentar in Deva. Esti indreptatit/-a sa iti doresti toate aceste lucruri de la o investitie majora in sanatatea si frumusetea dintilor tai si ai toate sansele sa le obtii la una dintre clinicile si cabinetele de top din oras.

1. Centrul de Implantologie Transilvania

Centrul de Implantologie Transilvania reprezinta o optiune de top pe care o poti accesa in materie de implant dentar in Deva, Cluj, Zalau si Baia Mare. In cadrul acestei retele de medicina dentara poti beneficia de tratamentele stomatologice pentru toate varstele si de implantologie de ultima generatie. O echipa formata din 11 medici, dintre care 4 specialisti in chirurgie dento-alveolara sau chirurgie maxilo-faciala colaboreaza pentru efectuarea unor tratamente eficiente.

Tarifele practicate de clinicile de implantologie Transilvania pot fi accesate pe site-ul web. Cel mai accesibil ca pret implant dentar este implantul Inno, pentru care vei achita 2050 lei, iar cel mai scump este implantul Straumann Roxolid, la pretul de 3950 de lei.

Pacientii multumiti apreciaza ca la Centrul Transilvania au gasit cel mai bun cabinet stomatologic din Deva, ca aici si-au depasit frica de dentist, cu ajutorul personalului profesionist si amabil si al atmosferei calde si primitoare. Unele recenzii mentioneaza ca tratamentele de implantologie realizate au avut rezultate optime.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Implantologie Transilvania
Vezi Pareri

2. Racatean Dent

Racatean Dent inseamna o echipa 3 de medici excelent pregatiti, specializati in intreg domeniul afectiunilor stomatologice, care ofera pacientilor siguranţa unui diagnostic precis si a unui tratament corect si complet in toate ramurile medicinei dentare: stomatologie generala, chirurgie dento-alveolara, parodontologie, implant dentar, endodontie, parodontologie si protetica. Peste 10 ani de experienta, dotari moderne si promisiunea unor tratamente fara durere recomanda acest cabinet din Deva pentru rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate orala.

Pentru un implant dentar vei plati o suma care poate varia intre 2500 si 4500 de lei, in functie de tipul de implant utilizat.

Pacientii recomanda serviciile acestui cabinet, folosindu-se de posibilitatea scrierii de recenzii pe Google. Ei spun ca aici au avut o experienta placuta, in urma careia au reusit sa isi invinga teama de dentist, ca medicii sunt foarte atenti si plini de grija fata de pacienti, ca nivelul lor de pregatire este superior si ca nu au simtit durere in timpul interventiilor.

3. Astom

Clinica Astom pune la dispozitia pacientilor din Deva tratamente dentare incepand din anul 1991, in care se includ servicii de profilaxie, tratamente stomatologice si estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare, cu ajutorul unei echipe interdisciplinare formate din 6 medici bine pregatiti, care se consulta si colaboreaza pentru solutii optime, adaptate fiecarui caz. In clinica se gaseste si un centru propriu de radiologie digitala, care permite stabilirea unui diagnostic corect.

Pretul unui implant dentar variaza in functie de tehnologia folosita la confectionarea lui, intre 2500 si 4000 de lei.

Pacientii clinicii s-au declarat multumiti prin intermediul recenziilor lasate pe Google. Acestia scriu ca serviciile sunt de calitate, ca au intalnit aici medici profesionisti, care lucreaza cu rabdare, grija si multa atentie fata de pacient, ca personalul clinicii este amabil si ca Astom este locul potrivit pentru a reface zambete.

4. Nicoleta Dental

Clinica Nicoleta Dental din Deva a fost infiintata in anul 2006 de medicul stomatolog dr. Veaceslav Lefter, specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala si studii complementare in implantologie, si conteaza azi pe serviciile a 5 medici si 3 asistente, care asigura o gama variata de consultatii si tratamente dentare: stomatologie generala, endontie, protetica, implant dentar, pedodontie si ortodontie. Clinica dispune de aparatura performanta si un centru de radiologie dentara.

Implantul dentar realizat la aceasta clinica te va costa intre 2500 si 4500 de lei.

Recenziile pacientilor exprima un grad ridicat de multumire pentru experientele avute la Nicoleta Dental. Ei considera ca serviciile sunt de foarte buna calitate, iar rezultatele lucrarilor sunt pe masura. Se apreciaza ca personalul este bine pregatit si prietenos si ofera detalii in timpul procedurilor. Sunt si pareri potrivit carora preturile practicate sunt mari.

5. Art Dental

La cabinetul stomatologic Art Dental Studio – Cutting-Edge Dentistry, echipa de 2 medici si 2 asistente si-a propus sa ofera pacientilor posibilitatea de a-si transforma visul de a avea un zambet frumos si sanatatos, in realitate, cu ajutorul tratamentelor de implant dentar, estetica dentara si endodontie. Dentistii de la aceasta unitate de stomatologie din Deva au o experienta de peste 10 ani in lucrul cu pacientii si sunt deschisi catre formarea continua prin participarea la numeroase congrese de medicina dentara.

Pretul pentru un implant dentar porneste de la 2000 de lei si poate ajunge la 4000 de lei.

Pacientii multumiti de serviciile cabinetului spun ca medicul dr. Radu Campeanu a reusit sa aduca la Deva standardele stomatologiei europene, bazate pe confortul fizic si psihic al pacientului. Implanturile realizate aici sunt apreciate ca fiind de calitate foarte buna, ca lucrarile s-au desfasurat fara durere si ca medicii sunt profesionisti si amabili.

Concluzii

Se spune ca nimeni nu este profet in tara sa, adica niciun specialist nu este recunoscut de locuitorii in mijlocul carora lucreaza, insa acest lucru nu este valabil cand este vorba despre medicii care realizeaza implant dentar in Deva. Potrivit recenziilor pacientilor scrise pentru clinicile de top din clasamentul de mai sus, stomatologii de aici sunt deosebit de apreciati pentru lucrarile eficiente efectuate, pentru pregatirea lor temeinica, rabdarea si grija fata de cei pe care ii trateaza.

La succesul lor contribuie aparatura performanta, materialele de calitate si standardele inalte ale clinicilor din Deva in care activeaza. Cu siguranta orice cabinet din top ai alege pentru implanturi dentare, va fi o decizie inspirata de care te vei putea bucura in demersul tau de a-ti recapata zambetul pierdut.