Meniu

Implant dentar Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa-ti pui implant dentar in Giurgiu, trebuie sa te interesezi de la bun inceput de optiunile de care poti beneficia in acest oras, iar daca nu esti sigur care tratament este mai potrivit pentru tine, o consultatie cu un medic de specialitate te poate ajuta in acest sens. Exista mai multe branduri care se ocupa de implanturi dentare si fiecare vine cu propriile specificatii.

In timpul consultatiei de specialitate, medicul stomatolog iti pune mai multe variante la dispozitie, pentru ca impreuna sa o alegeti pe cea mai potrivitra. In Giurgiu, poti opta pentru o gama variata de implanturi dentare, de la branduri precum Inno, Neodent, Straumann etc.

Cat costa un implant dentar Giurgiu?

Pretul implantului dentar in Giurgiu depinde foarte mult de brand si de aceea, unele modele sunt accesibile oricarui tip de buget, in timp ce altele, mai putin. Consulta tabelul urmator pentru a vedea care sunt implanturile dentare de care poti beneficia la o clinica oarecare din oras si la ce pret ar trebui sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Dr. Ardeleanu
Clinica-Verificata
1.850-3.900 Ron
 • Pret Implant dentar 1.850-3.900 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal multidisciplinar
 • Zona accesibila
 • Gama variata de implanturi dentare
 • Atmosfera placuta
Saviem Smile
1.800-2.100 Ron
 • Pret Implant dentar 1.800-2.100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Planuri de tratament personalizate
Dr. Cotofana
1.600-2.000 Ron
 • Pret Implant dentar 1.600-2.000 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Formare continua
 • Experienta in domeniu
CareLiveMed
2.000-3.900 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-3.900 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de implanturi dentare
 • Colaborari cu medici din toata tara
 • Conditii maxime de siguranta
Arisdent
2.200 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Echipa formata din medici bine pregatiti
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Zona accesibila
 • Experienta in domeniu
 • Nu toate lucrarile sunt pe masura asteptarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care oamenii isi pot pune implant dentar in Giurgiu

Exista mai multe clinici si cabinete care pun la dispozitia pacientilor implantul dentar in Giurgiu, doar ca nu toate practica aceleasi tarife. Un alt aspect care difera de la o clinica la alta este varietatea implanturilor dentare. Cu ajutorul topului de mai jos, poti afla mai multe despre modul in care isi desfasoara activitatea clinicile din oras, in scopul de a o alege pe cea ideala:

1. Clinica Dr. Ardeleanu  

Una din clinicile la care oamenii se pot duce pentru a beneficia de o gama variata de implanturi dentare in Giurgiu este cea a Dr. Ardeleanu. Sediul a fost deschis in anul 2021, in centrul orasului si dispune de 3 unituri pentru adulti, cabinet special pentru copii, sala de chirurgie si de radiologie proprie. Cu privire la dotari, clinica dispune de aparatura performanta precum microscopul dentar Leica, laserul Sirona Advance, radiologie panoramica 2D si Alpha Ray, endomotor Coltene, sistem de obturare Endo Master si multe altele. In gama de servicii de implantologie se regasesc implantul dentar Inno, Neodent si Straumann, dar si alte servicii, precum mini implanturile sau sistemul Fast and Fixed.

La clinicile dr. Ardeleanu, un implant dentar Inno costa 1.850 de lei, unul Neodent costa 2.300 de lei, iar implantul de la Straumann costa aproximativ 3.900 de lei.

Profesionalismul, transparenta si calitatea sunt cuvinte care apar adesea in recenziile pe care utilizatorii le-au lasat clinicii Dr. Ardeleanu. Personalul medical da dovada de rabdare in momentul in care interactioneaza cu pacientii, indiferent de varsta. Experienta placuta de care au avut parte, i-a determinat pe multi dintre ei sa revina pentru a beneficia din nou de servicii de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinicile Dr. Ardeleanu
Vezi Pareri

2. Saviem Smile

Un cabinet stomatologic care ofera, printre altele si servicii de implantologie in Giurgiu este Saviem Smile. Cabinetul a fost infiintat in anul 2018, dar personalul medical dispune de mai mult de un deceniu de experienta in domeniu. Printre prioritatile cabinetului se afla crearea conditiilor optime de siguranta si confort, pentru ca pacientii sa se poata relaxa intr-un mediu placut si primitor. In scopul de a oferi o gama variata de servicii, cabinetul este dotat la cel mai inalt nivel. Pe langa tratamentul cu implant dentar MIS sau Megagen, pacientii mai pot opta pentru servicii precum sinus lift extern, intern, aditie osoasa laterala si descoperire implant. Fiecare caz are particularitatile sale, iar un plan de tratament personalizat este solutia cea mai potrivita.

Un implant dentar MIS, care include bontul protetic, costa 1.800 de lei, iar un implant dentar Megagen, care nu include bont protetic, costa 2.100 de lei.

Conform recenziilor postate pe pagina cabinetului, medicii din echipa Saviem Smile sunt apreciati pentru faptul ca pot sa gaseasca solutii pentru orice tip de problema, ceea ce arata ca dispun de pregatirea necesara si de experienta in domeniu.

3. Cabinetul Dr. Andreea Irinel Cotofana

Dr. Andreea Irinel Cotofana ofera o gama variata de tratamente stomatologice la standarde foarte ridicate, precum cele de stomatologie generala, chirurgie orala, ortodontie, endodontie, protetica si implantologie dentara in Giurgiu. Serviciile respective sunt efectuate de un personal medical specializat, intr-un mediu primitor si cald. In scopul de a-si perfectiona in mod constant tehnicile de lucru, Dr. Andreea Irinel Cotofana participa in mod periodic la cursuri din domeniu. In ceea ce priveste portofoliul de servicii de implantologie, persoanele interesate au de ales intre implant dentar MIS si implant dentar Megagen, dar pot opta si pentru alte tratamente din aceeasi gama, precum bontul protetic drept sau cel angulat.

La acest cabinet stomatologic, pretul implantului dentar MIS este de 1.600 de lei, iar cel al implantului Megagen este de 2.000 de lei.

Activitatea Dr. Andreea Irinel Cotofana este apreciata de mai multe persoane, ceea ce se observa din ratingul pozitiv pe care l-a obtinuit cabinetul la care isi desfasoara activitatea. Printre cele mai apreciate aspecte se afla conditiile optime de confort create aici.

4. CareLiveMed

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de expertiza unui implantolog din Giurgiu, au ca optiune clinica de stomatologie CareLiveMed, unde isi desfasoara activitatea Dr. Ochinciuc Mihai, medic stomatolog specialist in chirurgie-orala si implantologie. Echipa din cadrul clinicii colaboreaza cu medici prestigiosi din toata tara, din dorinta de a le oferi pacientilor o gama variata de tratamente din care sa aleaga. Pe langa implanturile dentare Osstem, Megagen si Strauman, persoanele interesate mai pot opta si pentru alte tratamente din aceeasi gama de servicii, precum sistemul All on 4 sau All on 6, care presupun inserarea mai multor implanturi mandibulare sau maxilare. In scopul de a asigura conditii maxime de siguranta, clinica a incorporat dezinfectarea aerului, a mobilierului si a aparaturii de lucru cu radiatii ultraviolete.

Pretul pentru un implant dentar Osstem este de 2.000 de lei, pentru optiunea Megagen, este de aproximativ 2.920 de lei, iar pentru implantul dentar Straumann, costul este de 3.900 de lei.

In urma recenziilor acumulate pe diverse platforme de socializare, clinica de stomatologie CareLiveMed a obtinut un rating pozitiv, care reflecta calitatea serviciilor prestate. Conditiile create ii ajuta pe pacienti sa se simta in siguranta in timpul consultatiei de specialitate.

5. Arisdent  

Clinica stomatologica Arisdent din Giurgiu functioneaza inca din anul 2005, iar in tot acest timp, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru in mai multe ramuri ale stomatologiei, precum este cea a implanturilor dentare. Prioritatea acestei clinici este de a oferi pacientului o experienta cat mai placuta la dentist, indiferent ca este vorba de un adult, un copil, sau o persoana cu nevoi speciale. Tratamentele se realizeaza cu ajutorul aparaturii medicale de ultima generatie si a echipei formate din medici bine pregatiti. Pe partea de implantologie, la clinica se folosesc implanturi dentare Biotec si Bredent, ambele fabricate in Germania.

Inserarea unui implant dentar Biotec costa in jur de 2.200 de lei.

Persoanele care au lasat recenzii pozitive clinicii Arisdent au apreciat in mod deosebit profesionalismul personalului medical. Totusi, au existat si cazuri in care lucrarile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor pacientilor.

Concluzii

In final, clinicile de stomatologie iti pun la dispozitie o gama variata de tratamente cu implant dentar in orasul Giurgiu, de la optiuni accesibile oricarui tip de buget, la variante mai costisitoare, dar care vin cu diverse beneficii. Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament personalizat!