Meniu

Implant dentar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru persoanele care si-au pierdut dintii naturali, drumul catre un zambet perfect este cel pana la o clinica de specialitate, unde pot solicita un implant dentar. In Iasi sunt numeroase cabinete stomatologice, in care sunt medici specializati in implantologie, iar dupa o consultatie la un astfel de specialist, fiecare pacient va putea afla ce solutie i se potriveste.

Sunt diverse tratamente de implant dentar pe piata din Romania, iar in cabinetele din Iasi se regasesc, de asemenea, numeroase solutii. In functie de nevoile, dar si de bugetul de care dispui, poti face o alegere inteleapta, impreuna cu medicul specialist, si poti incepe rapid procesul catre un zambet asa cum ti-ai dorit.

Care este pretul pentru un implant dentar in Iasi

Preturile pentru implant dentar, in Iasi, variaza in functie de calitatea acestuia, dar si de clinica sau medic. Iata cateva tarife, in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Programare Online
Maxident
1 Clinica-Verificata
1.736-2.232 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 1.736-2.232 Ron
 • Servicii stomatologice pentru intreaga familie
 • Medici cu experienta
 • Implanturi de calitate superioara
 • Tratamente personalizate
 • Tratamente cu microscopul dentar
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Clinica moderna si curata
 • Personal amabil
Ozono
2
2.875-4.215 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.875-4.215 Ron
 • Servicii superioare de stomatologie personalizata
 • Abordare multidisciplinara a problemelor dentare
 • Sala de operatie proprie
 • Implanturile utilizate sunt apreciate la nivel mondial
 • Medici profesionisti
 • Clinica bine echipata
 • Plata in rate pentru diverse tratamente
Dr. Magda Calatoru
3
1.730-2.225 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 1.730-2.225 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Dr. Magda Calatoru are pregatire si experienta in implantologie
 • Personal medical amabil si care da dovada de rabdare fata de pacienti
 • Tratamente de buna calitate
 • Implanturi dentare clasice si Fast and fix
Uzina de Zambete
2.350-3.100 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.350-3.100 Ron
 • Cabinet ultramodern
 • Doctori tineri si comunicativi
 • Tratamente de buna calitate
 • Implant dentar si chirurgie dentara
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
CardioDent
1.795-2.485 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 1.795-2.485 Ron
 • Clinica amenajata elegant
 • In contract cu CAS, astfel ca unele tratamente se deconteaza
 • Personal medical cu experienta si amabil
 • O buna comunicare cu receptia
 • Nu se respecta programarile
Mariodent
1.385-5.435 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 1.385-5.435 Ron
 • Echipa cu experienta de peste 15 ani in implantologie
 • Medicii urmeaza periodic cursuri de perfectionare
 • Numeroase tipuri de implanturi
 • Personal profesionist si amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici la care poti apela pentru un implant dentar, in Iasi

Pentru a te bucura de un implant dentar, in Iasi, care sa fie de foarte buna calitate, recomandarea este sa citesti cu atentie informatiile de mai jos, care iti prezinta cele mai bune clinici in acest domeniu:

1. Maxident

In Clinica Stomatologica Maxident din Iasi sunt oferite servicii de: implant dentar, chirurgie dento-alveolara, ortodontie, pedodontie, profilaxie, stomatologie generala si tratamente cu ajutorul microscopului dentar. Pacientii care si-au pierdut un dinte sau mai multi beneficiaza de un diagnostic complet, in functie de care li se propune o varianta de implant sau de proteza pe implanturi. Fondatorii acestei clinici sunt dr. Catalina Simona Stan, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, si dr. Stefan Daniel Stan, medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala. Alaturi de acesti specialisti mai activeaza in aceasta clinica si alti medici stomatologi cu experienta, iar tratamentele se adreseaza atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor.

Pretul unui implant dentar realizat la Maxident Iasi variaza intre 1.736-2.232 lei per implant.

Iesenii apreciaza calitatea serviciilor oferite de Maxident, subliniind ca medicii sunt foarte bine pregatiti si amabili si ca stiu sa abordeze si micii pacienti, pentru a-i ajuta sa se simta confortabil la dentist. Alte lucruri pe care pacientii din Iasi le-au notat au fost: locatia moderna, igiena desavarsita, echipamentele moderne.

Vezi parerile pacientilor despre Maxident
Vezi Pareri

2. Ozono

Ozono reprezinta rezultatul integrarii serviciilor superioare de stomatologie personalizata, bazandu-se pe inovatie, expertiza, tehnologie de varf si o abordare multidisciplinara. Echipa este formata din 25 de medici specialisti, printre care se afla si dr. Eliza Dragan, cu atestat in implantologie si doctor in Stiinte medicale. Serviciile de implantologie constau in: aditie de os, implant dentar, implant zigomatic si dantura fixa in 24 de ore. Tratamentele cu implanturi dentare, in Iasi, la Ozono, se efectueaza fara a implica durere, in sala de operatie proprie, reducandu-se astfel la minim riscul de infectii sau complicatii. Implanturile utilizate sunt renumite la nivel mondial, avand certificat de garantie si calitate. Practic, pacientul primeste un pasaport al implantului, cu toate informatiile de interes despre el.

Pretul pentru un implant dentar variaza de la 2.875 de lei (Neo Poros Neodent by Straumann, in care se includ: implantul, manopera, sutura, anestezia, controlul si indepartarea firelor de sutura) la 4.215 (implant dentar Straumann BLX SLACTIVE, care include aceleasi servicii ca si cel enumerat anterior).

In recenziile postate pe internet, oamenii se declara foarte multumiti de serviciile Ozono Iasi. Ei spun ca specialistii de aici sunt cu adevarat profesionisti, iar clinica este moderna si bine echipata. Mai este apreciat si faptul ca pentru numeroase tratamente se ofera posibilitatea de a achita in 12 rate lunare fara dobanda sau de a opta pentru Creditul Pacient, cu o perioada de rambursare preferentiala, de pana la 20 de ani.

3. Clinica Magda Calatoru

In clinica Magda Calatoru sunt oferite servicii stomatologice numeroase, precum: implantologie, chirurgie dentara, pedodontie, endodontie, ortodontie, protetica si estetica. In cadrul departamentului de implantologie, se fac restaurari personalizate ale danturii, in functie de preferintele si de necesitatile fiecarui client. Dr. Magda Calatoru este medic primar ortodont, cu competenta in implantologie si radiologie dentara si impreuna cu echipa sa de specialisti le ofera oamenilor sansa la un zambet sanatos si atragator.

Pretul pentru un implant dentar variaza in functie de tipul de implant ales, de la 1.730 de lei la 2.225 de lei.

Majoritatea persoanelor care au beneficiat de serviciile acestei clinici si care si-au exprimat parerile in mediul online in legatura cu ea sunt foarte multumite. Printre cele mai vehiculate aspecte pozitive sunt: personalul medical profesionist si rabdator, amabilitatea, tratamentele de buna calitate, indiferent ca este vorba despre cele simple sau de cele mai complexe.

4. Uzina de Zambete

Clinica de stomatologie Uzina de Zambete a aparut din dorinta de a trata problemele dentare ale iesenilor intr-un cabinet ultramodern, in care sa dispara ca prin minune frica de dentist, Doctorii sunt tineri si comunicativi, iar aparatura este de ultima generatie. Astfel, serviciile oferite sunt unele premium, dar preturile sunt comparabile cu cele practicate in celelalte cabinete din oras. Printre serviciile oferite de aceasta clinica se afla si implanturile dentare, dar si chirurgia dentara, laser dentar si multe alte tratamente utile pentru pacientii de toate varstele.

Pretul pentru un implant dentar porneste de la 2.350 de lei (implantul dentar AlfaBio) si ajunge pana la 3.100 de lei (implantul dentar Bredent).

Iesenii se declara multumiti de serviciile cabinetului stomatologic Uzina de Zambete din Iasi, potrivit recenziilor. Ei spun ca personalul este amabil, atent la nevoile pacientilor, tot timpul cu zambetul pe buze si profesionist si ca tratamentele sunt de buna calitate, motiv pentru care recomanda aceasta clinica si altora. Sunt si cateva persoane care spun ca preturile sunt nejustificat de mari.

5. CardioDent

Centrul medical CardioDent a fost inaugurat in august 2011 si este situat intr-o zona rezidentiala noua din Iasi, langa drumul european E85, ce reprezinta principala cale de acces in oras. Spatiul in care functioneaza clinica este unul amenajat elegant si prevazut cu doua cabinete de medicina dentara, un laborator de radiologie dentara digitala, un cabinet de cardiologie. Prin aparatura de ultima generatie si prin echipa medicala multidisciplinara, CardioDent le ofera oamenilor servicii de calitate premium. In clinica exista si un medic specialist in Chirurgie dentoalveolara, ce are competenta in implantologie. Clinica este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca unele proceduri si tratamente sunt decontate, atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

Pretul pentru un implant dentar variaza aici de la 1.795 de lei (implant dentar TAG – Israel), pana la 2.485 de lei (implant dentar ACQUA – Neodent by Straumann).

Pacientii sunt multumiti de serviciile CardioDent, motivand ca personalul este bine pregatit si atent cu pacientii de toate varstele. De asemenea, este apreciat si faptul ca exista o buna comunicare cu receptia sau ca unele interventii sunt decontate prin CAS. Despre medicii de aici, oamenii spun ca sunt bine pregatiti, amabili, empatici si ca au rabdare, iar din aceste motive multi pacienti au scapat de teama de dentist. Sunt si persoane nemultumite, in principal pentru ca nu se respecta programarile.

6. Centrul de implantologie MarioDent

Echipa Centrului de implantologie MarioDent detine o experienta de peste 15 ani in implantologie. Serviciile si tratamentele de aici sunt la standarde superioare de calitate, menite sa satisfaca toate cerintele, chiar si pe cele ale celor mai pretentiosi clienti. Echipa medicala se perfectioneaza in continuu, urmand cursuri postacademice in Romania si in strainatate, astfel incat sa fie la curent cu noutatile in domeniu. Aici se lucreaza cu mai multe tipuri de implanturi (Bredent, Alpha Bio, Nobel Biocare, Zimmer, Mis etc.) sau cu implant rapid Sky Fast and Fixed.

Pretul pentru un implant dentar variaza de la 1.385 de lei (implant dentar ARDS – Israel) la 5.435 de lei (implant dentar trabecular Zimmer – SUA).

Oamenii sunt multumiti de calitatea tratamentelor si a tuturor serviciilor oferite de MarioDent, dupa recenziile postate. Ei spun ca au mers sau merg cu toata increderea la dentist, stiind ca se simt confortabil si ca sunt tratati cu amabilitate. Profesionalismul cadrelor medicale i-a ajutat pe multi pacienti sa se simta in siguranta, indiferent de procedurile de care au avut nevoie.

Concluziile noastre

Dupa cum ai putut observa pana acum, sunt numeroase clinici unde poti beneficia de un implant dentar, in Iasi, pentru a obtine un zambet frumos si pentru a te putea bucura din nou de avantajele unei danturi sanatoase.

In aceste cabinete stomatologice, se utilizeaza materiale si echipamente de ultima generatie, medicii sunt bine pregatiti, unii urmand constant cursuri de perfectionare, iar optiunile de tratament cu implant dentar sunt numeroase, pentru toate buzunarele si pentru toate necesitatile.