Meniu

Implant dentar Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de cauza pierderii dintilor sau de perioada cat problema ti-a afectat existenta, cu siguranta vei dori cea mai buna solutie in materie de implant dentar in Satu Mare, cu ajutorul careia sa poti zambi din nou cu incredere si sa te bucuri deplin de gustul si calitatile tuturor alimentelor printr-o masticatie corespunzatoare.

Vei fi cu un pas mai aproape de rezultatul dorit dupa lectura articolului de mai jos, in care vei gasi informatii utile despre cele mai bune clinici cu servicii de implantologie din Satu Mare: ce iti ofera, la ce pret si ce spun pacientii lor despre tratamentele realizate in cabinetele de aici.

Ce optiuni ai pentru un implant dentar in Satu Mare?

Inlocuirea dintilor naturali pierduti implica proceduri complexe si investitie de timp si resurse financiare, pe care vrei sa le cheltuiesti cat mai rentabil, pentru cele mai bune rezultate, din punct de vedere estetic, functional, dar si al duratei de viata, de aceea este esential sa te bucuri de un implant dentar in Satu Mare, cu o calitate garantata. Ai cele mai bune sanse de a obtine o lucrare de succes la una dintre clinicile de top din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Dr. Tasnadi
Clinica-Verificata
2.500-5.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.500-5.000 Ron
 • Servicii de calitate premium
 • Experienta si profesionalismul medicului
 • Precizia si rapiditatea lucrarilor
 • Amabilitate si politete
 • Sentiment de siguranta si incredere pe scaunul de la dentist
Duo Dent
2.250-5.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.250-5.000 Ron
 • Servicii bune
 • Profesionalismul medicilor
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
 • Raport bun calitate-pret
Art Dental Studio
2.500-5.500 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.500-5.500 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti, cu „mana usoara”
 • Frica de dentist este depasita aici
 • Implanturi de succes
 • Cativa pacienti reclama interventii stomatologice nereusite
Finess Dental
2.000-5.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.000-5.000 Ron
 • Servicii de top
 • Medici profesionisti
 • Personal prietenos
 • Curatenie impecabila
 • Receptia nu raspunde uneori la telefon
 • Informatii eronate primite furnizate de receptioneri
Expert Dental
2.500-5.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.500-5.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Atentie si rabdare fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti face implant dentar in Satu Mare

Tot mai multe cabinete stomatologice au inclus in oferta lor implanturile dentare, insa nu toate beneficiaza de specialisti competenti si materiale de cea mai buna calitate, ceea nu vei putea afirma despre clinicile din clasamentul de mai jos, cu servicii la standarde inalte in implant dentar in Satu Mare.

1. Dr. Tasnadi Octavian

La Cabinetul stomatologic al Dr. Octavian Tasnadi pacientii intalnesc un medic specialist in implanturi dentare in Satu Mare, care lucreaza cu aparatura ultramoderna si materiale de calitate. Cabinetul ofera servicii diversificate pentru persoane de toate varstele, in implantologie, profilaxie, tratamentul cariilor, estetica dentara, protetica, chirurgie dentara si urgente stomatologice.

Pretul pentru un implant dentar la acest cabinet variaza intre 2500 si 5000 de lei, in functie de materialul folosit si de complexitatea interventiei.

Pacientii medicului stomatolog Octavian Tasnadi au acordat in unanimitate 5 stele din 5 pentru tratamentele de care au beneficiat la cabinetul acestuia. Ei apreciaza serviciile de calitate premium, experienta si profesionalismul medicului, precizia si rapiditatea lucrarilor, amabilitatea si politetea, precum si faptul ca au simtit siguranta si incredere pe scaunul de tratament de la dentist.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tasnadi Octavian
Vezi Pareri

2. Duo Dent

Clinica Duo Dent din Satu Mare este proiectul a doi medici stomatologi, dr. Nicolae Silaghi, specialist in implant dentar si imagistica dentara, si dr. Iuliana Silaghi, specialist in endodontie, estetica dentara, parodontologie si microchirurgie. Acestora li se adauga alti trei medici stomatologi care completeaza gama de servicii oferite de clinica. Echipa se mandreste cu o vechime de peste 22 de ani pe piata serviciilor de medicina dentara din Satu Mare, cu aparatura moderna si cu un personal pasionat de profesie, aflat in continua perfectionare.

Un implant dentar realizat in aceasta clinica te va costa o suma intre 2250 si 5000 de lei.

Prin intermediul recenziilor, pacientii se declara multumiti de profesionalismul medicilor, serviciile bune si personalul amabil. Ei spun ca au beneficiat aici de tratamente eficiente si un bun raport calitate-pret.

3. Art Dental Studio

Art Dental Studio din Satu Mare ofera pacientilor servicii integrate de implant dentar, ortodontie, endodontie, protetica, chirurgie parodontala, stomatologie pediatrica, profilaxie si estetica dentara. Este una dintre putinele clinici private careia te poti adresa pentru tratamente in urgente stomatologice. Ambientul placut, aparatura de top si o echipa de medici tineri si entuziasti sunt cateva dintre atuurile acestui centru de medicina dentara.

Un implant dentar efectuat la aceasta clinica te va costa intre 2500 si 5500 de lei.

Cea mai mare parte a pacientilor apreciaza ca au avut experiente placute la aceasta clinica, iar serviciile au fost de buna calitate. Sunt mentionate profesionalismul medicilor, atmosfera primitoare, „mana usoara” a medicilor, aspecte care au contribuit la depasirea fricii de dentist cu care au venit prima oara aici unii dintre pacienti. Unele comentarii dau marturie despre implanturile de succes realizate. Sunt si persoane care spun ca interventiile care li s-au efectuat au fost nereusite.

4. Finess Dental

Finess Dental este o clinica din Satu Mare la care, daca te hotarasti sa mergi pentru implanturi dentare, ai toate sansele de a ramane client si pentru alte probleme legate de sanatatea dentara, intrucat ofera servicii integrate, in cabinete dedicate fiecarei specialitati stomatologice. Clinica este dotata cu radiologie dentara de ultima generatie, sala de interventii chirurgicale, laborator de protetica propriu, microscop dentar si studio foto pentru realizarea modelelor de lucru si monitorizarea progreselor tratamentului.

Clinica ofera mai multe tipuri de implanturi dentare, cu preturi diferite, publicate pe site-ul web. Pentru un implant vei achita o suma de la 2000 de lei la 5000 de lei.

Pacientii clinicii sunt in general multumiti de tratamentele efectuate aici. Ei apreciaza ca serviciile sunt de top, ca medicii sunt profesionisti, intregul personal este prietenos, iar curatenia este impecabila. Sunt si pacienti care sustin ca receptia nu raspunde la telefon si ca au existat informatii primite prin telefon care nu s-au confirmat la cabinet.

5. Expert Dental

Expert Dental este numele cabinetului stomatologic al medicului dr. Ciprian Criste, specializat in implant dentar si membru al ICOI, cea mai mare organizatie internationala de implantologie. Expert dental se recomanda drept singurul cabinet stomatologic din judetul Satu Mare dotat cu laser de origine americana Biolase, care are o rata de succes crescuta exponential fata de tehnicile clasice si reduce semnificativ disconfortul resimtit de pacient in timpul tratamentului. Aici se ofera servicii diverse de medicina dentara si urgente stomatologice non-stop.

Pentru un implant dentar, medicul percepe un tarif cuprins intre 2500 si 5000 de lei.

Putinele recenzii lasate de pacientii acestui cabinet inregistreaza opinii favorabile. Medicul este considerat profesionist si dedicat meseriei, atent si rabdator cu pacientii. Acestia spun ca au avut parte de servicii de calitate si tratamente eficiente.

Concluzii

Succesul pe care contezi in realizarea unui implant dentar in Satu Mare nu este o chestiune de noroc, ci tine de alegerea ta constienta, facuta in cunostinta de cauza, a celor mai bune servicii cu ajutorul carora sa iti poti restaura dantura si sa iti refaci zambetul pierdut. Dupa lectura articolului de mai sus, ai suficiente informatii documentate pe care te poti baza atunci cand optezi pentru o clinica sau un cabinet cu servicii specializate de implantologie si personal competent din orasul tau.

La clinicile de top din Satu Mare incluse in clasament poti conta pe profesionalismul medicilor, aparatura si materiale de calitate si tipuri diferite de implant, adaptate ca pret bugetului de care dispui.