Meniu

Implant dentar Sibiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Citind urmatorul articol, poti afla mai multe despre tratamentul cu implant dentar in Sibiu, de la numele clinicilor pe care locuitorii orasului le frecventeaza, la tarife. De asemenea, catalogul de servicii difera de la un cabinet la altul, asa ca nu toate clinicile dispun de resursele necesare pentru a efectua un anumit tip de tratament.

Orasul Sibiu nu iese in evidenta doar prin numarul impresionant de obiective turistice pe care o persoana le poate vizita in timpul sederii sale, ci si prin medici stomatologi talentanti, care presteaza servicii la diverse clinici din zona.

Cat costa tratamentul cu implant dentar in Sibiu?

Intrucat exista mai multe modalitati prin care se poate realiza implantul dentar, iar in Sibiu, numarul clinicilor care ofera acest serviciu nu este unul mic, preturile pot sa difere. Gandeste-te la bugetul pe care il ai la dispozitie si apoi consulta tabelul de mai jos, pentru a vedea care sunt clinicile si cabinetele la care te poti duce:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
1.750 Ron
 • Pret Implant dentar 1.750 Ron
 • Echipament avansat
 • Medici profesionisti
 • Locatie buna
 • Preturi avantajoase
Dentica
2.200 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200 Ron
 • Tehnici moderne
 • Medici specializati
 • Materiale de calitate
 • Plan de tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
Dr. Ceban Alexandra
2.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000 Ron
 • Solutii moderne de tratament
 • Medic specialist
 • Mediu placut pentru copii
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Sterilizare performanta
Iaconi Dental Clinic
1.700-2.300 Ron
 • Pret Implant dentar 1.700-2.300 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Garantii pentru serviciile oferite
 • Prioritate in cazurile de urgenta
 • Ambianta confortabila
Smiles by Dr. Buza
2.000-2.700 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-2.700 Ron
 • Tehnici moderne
 • Echipa formata din specialisti de top
 • Gama variata de tratamente
 • Materiale de calitate
 • Servicii de turism dentar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care iti poti pune implant dentar in Sibiu

Cand vine vorba de implantul dentar in Sibiu, optiunile pe care le ai la dispozitie sunt numeroase; clinicile folosesc tehnologie de ultima generatie in scopul de a oferi un tratament cat mai potrivit, astfel incat pacientii sa obtina intotdeauna rezultatele pe care si le doresc. Topul de mai jos te ajuta sa descoperi clinici cu o gama variata de servicii si tarife:

1. Alma Dent  

Cabinetul stomatologic Alma Dent pune la dispozitia pacientilor servicii complete si moderne de stomatologie, de la odontoterapie, la implant dentar in orasul Sibiu. Tratamentele se realizeaza cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, care asigura calitatea lucrarilor. Personalul este atent, dedicat si bine pregatit, fiecare membru fiind specializat pe anumite ramuri ale stomatologiei. In ceea ce priveste tratamentul cu implant dentar, procedura este rapida, fara durere si se poate realiza intr-o singura zi. Mai intai de toate, pacientii sunt consultati, in scopul de a vedea daca nu exista si alte alternative de tratament de care pot beneficia. Daca aleg servicii de implantologie, atunci optiunile pe care le au la dispozitie sunt implantul dentar Bredent, si tratamentul SKY Fast & Fixed cu reabilitare totala, care la randul sau consta in instalarea fie a 4 implanturi, fie a 6 implanturi dentare, in doar 24 de ore.

In cadrul cabinetului, se poate opta pentru implant dentar Bredent, la pretul de 1.750 de lei.

In recenziile lasate pe diverse retele de socializare, utilizatorii recomanda cabinetul Alma Dent pentru profesionalism, seriozitate si eficienta tratamentului. Aparatura performanta, amabilitatea personalului si promptitudinea sunt doar cateva din motivele care-i determina pe oameni sa se intoarca la cabinet de fiecare data cand se confrunta cu o problema, in scopul de a o remedia.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

Un al doilea loc in care pacientii se pot duce pentru implanturi dentare in Sibiu este clinica Dentica; aceasta ofera asistenta medic-dentara si chirurgicala pentru afectiuni stomatologice, estetice dentare, restaurari functionale si masticatorii. Fiecare pacient beneficiaza de o analiza atenta a situatiei medicale, precum si de recomandari potrivite, astfel incat tratamentul propus sa fie cat se poate de eficient. Metodele moderne de implantologie se refera la operatia de sinus-lift, augmentare si prelevare de os, iar la aceasta clinica se gasesc la un nivel elevat si din punct de vedere chirurgical si protetic. Produsele Dentium sunt folosite pentru realizarea tratamentului cu implant dentar, intrucat au fost dezvoltate si imbunatatite de mai multi medici stomatologi cu o vasta experienta in domeniu. Interventia se face cu anestezie locala, asa ca nu este dureroasa.

Pretul unui implant Dentium este de 2.200 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii clinicii Dentica lauda serviciile de care au beneficiat, in special cele de implantologie si lucrarile de ceramica sau zirconiu. Amabilitatea si atentia personalului, impreuna cu aspectul ingrijit, ii ajuta pe pacienti sa se relaxeze din momentul in care intra in clinica si pana la finalizarea tratamentului urmat. Exista persoane care in ultimii 10 ani au beneficiat de serviciile clinicii si n-au de gand sa renunte la ele prea curand.

3. Dr. Ceban Alexandra  

Pentru solutii moderne si complexe de tratament, precum implantul dentar, persoanele interesate se pot duce la cabinetul Dr. Ceban Alexandra din Sibiu. Profesionalismul si rabdarea sunt aspectele care ghideaza activitatea cabinetului, astfel incat fiecare persoana sa poata beneficia de un tratament ales cu grija, care sa ofere cele mai bune rezultate. In scopul de a crea un mediu cat mai sigur pentru pacienti, se acorda o atentie deosebita sterilizarii instrumentelor inainte ca acestea sa intre in contact cu ei. Inainte ca o persoana sa poata beneficia de tratamentul cu implant dentar, ea trebuie sa treaca printr-o consultatie, care sa-i ofere medicului dentist informatiile de care are nevoie. Etapele care urmeaza imediat dupa sunt analizele de sange, investigatiile radiologice si stabilirea planului de tratament. Tot la Dr. Ceban Alexandra, pacientii pot beneficia de tratamentul Fast & Fixed, care presupune folosirea a 4 sau 6 implanturi dentare, pe care se va conecta lucrarea protetica provizorie. Rezultatele sunt imediate si nu implica durere.

Preturile pentru implant dentar incep de la 2.000 de lei.

In recenziile acordate clinicii, pacientii apreciaza, pe de-o parte, atitudinea Dr. Ceban Alexandra si pe de alta partea, calitatea actului medical. Profesionalismul, rabdarea, seriozitatea si pasiunea sunt toate cuvinte folosite pentru a descrie activitatea medicului stomatolog.

4. Iaconi Dental Clinic

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de serviciile unei clinici care ofera mai multe variante de tratament, au ca optiune clinica dentara Iaconi. Cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, medicii stomatologi care isi desfasoara activitatea la clinica, au continuat sa-si perfectioneze tehnicile, astfel incat sa ofere doar servicii de calitate oamenilor. Calitatea serviciilor se datoreaza tehnologiei moderne si echipei formate de specialisti din domeniu. Fiind vorba de cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor, tratamentul cu implant dentar face parte din serviciile imbunatatite de-a lungul timpului la aceasta clinica. In cadrul primului consult, pacientilor li se explica modul in care se desfasoara o astfel de interventie, inclusiv complicatiile ce pot aparea.

Tarifele pentru implant dentar pornesc de la 1.700 de lei pentru implant Alpha Bio si 2.300 de lei pentru implant Dentium.

Conform persoanelor care si-au publicat opiniile in spatiul online, Iaconi Dental Clinic se caracterizeaza prin conditii de lucru excelente, echipamente de ultima generatie si un personal amabil, profesionist si preocupat de confortul pacientilor. Nu doar locuitorii orasului beneficiaza de serviciile clinicii, ci si strainii care au venit din alte colturi ale lumii in scopul de a vizita acest centru istoric si au avut nevoie de un tratament stomatologic.

5. Smiles by Dr. Buza

Clinica Smiles by Dr. Buza ofera oamenilor toate serviciile medicale de care au nevoie, inclusiv radiologie si implant dentar, intr-un singur loc, in Sibiu. La aceasta clinica, se pune accent pe calitatea materialelor si pe serviciile profesionale oferite pacientilor. Fiecare plan de tratament are o abordare moderna si este axat pe nevoia reala a pacientului. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a-si recastiga increderea de sine este sa se programeze la o consultatie la clinica Dr. Buza, unde i se vor explica solutiile stomatologice de care poate beneficia in ceea ce priveste implantul.

Preturile pentru tratamentul cu implant dentar incep de la 2.000 de lei pentru implant dentar MIS si 2.700 de lei pentru pentru Bredent.

Dupa cum reiese si din recenziile publicate de pacientii clinicii, Smiles by Dr. Buza iese in evidenta prin profesionalismul de care dau dovada specialistii care lucreaza aici, tratand fiecare caz cu seriozitate. In acest fel, orice problema primeste un tratament corespunzator.

Concluzii

Prin urmare, ti-ai facut o idee despre clinicile la care te poti duce pentru un tratament cu implant dentar in orasul Sibiu. Nu doar ca in urma interventiei, te vei putea bucura de un zambet nou, dar ai suficient timp la dispozitie sa vizitezi obiectivele turistice din zona!