Meniu

Implant dentar Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Si persoanele ai caror dinti au cazut pot spera la un zambet frumos, fara cusur, alegand tratamente cu implanturi dentare in Suceava. In acest oras sunt clinici in care s-a investit in dotari de ultima generatie si in materiale de calitate superioara, printre care se afla si implanturile dentare, astfel incat rezultatele tratamentelor sa fie unele eficiente si durabile.

Citeste in continuare pentru a descoperi unde anume in Suceava sa te prezinti pentru un implant dentar modern si care rezista foarte bine in timp, astfel incat tu sa te bucuri de aspectul de invidiat al unei danturi sanatoase, dar si de functionalitatea acesteia!

Care este pretul pentru implanturi dentare in Suceava

Pretul, in Suceava, pentru implanturi dentare variaza de la clinica la clinica, astfel ca poti vizualiza informatiile din tabelul de mai jos, astfel incat sa-ti faci o idee despre pretul estimativ al unui astfel de tratament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
1.950-3.300 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 1.950-3.300 Ron
 • Medici cu experienta
 • Servicii stomatologice diverse
 • Mai multe tipuri de implanturi dentare
 • Aparatura moderna
 • Tratamente pentru adulti si copii
 • Locatie moderna
Crystal Dent
1.800-3.000 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 1.800-3.000 Ron
 • Servicii stomatologice pentru toate varstele
 • Implanturi dentare de calitate
 • Personal medical cu experienta
 • Aparatura si materiale moderne
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Net Dental
Cel-mai-bun-pret
1.900-2.400 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 1.900-2.400 Ron
 • Medici tineri si implicati
 • Gama diversificata de servicii
 • Implanturi dentare pentru toate „buzunarele”
 • Aparatura moderna
 • Plata in rate
 • Consultatiile initiale sunt gratuite
Charisma Smile
2.600 Ron
 • Pret Implant dentar 2.600 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Diverse implanturi dentare
 • Trei medici cu experienta
 • Plata in rate
 • Urgente stomatologice in fiecare zi a saptamanii
Dental-on
2.250-3.600 Ron
 • Pretul unui Implant dentar variaza intre 2.250-3.600 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Radiografii dentare in cadrul clinicii
 • Medici bine pregatiti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici ce ofera tratamente cu implanturi dentare in Suceava

In cele cinci clinici stomatologice pe care le vei descoperi in cele ce urmeaza sunt oferite tratamente cu implanturi dentare in orasul Suceava. In acest mod o vei putea alege pe cea care se ridica la inaltimea asteptarilor si exigentelor tale:

1. New Dent

Pentru implanturi dentare in Suceava, o prima recomandare este clinica New Dent. Aici sunt oferite servicii dentare complete pentru fiecare pacient. Specialistii utilizeaza instrumente si materiale de ultima generatie, cum ar fi: anestezie computerizata, aparat de radiologie, microscop endodontic Leica. Pe partea de implantologie, activeaza dr. Tudor Ovidiu, medic dentist chirurgie-implantologie, care le pune la dispozitie pacientilor atat implanturi la pret mai mic, cat si implanturi de o calitate deosebita, cum sunt implanturile Straumann Premium, dar care sunt mai costisitoare..

La clinica New Dent din Suceava, pretul pentru un implant dentar este cuprins intre 1.950 si 3.300 de lei.

Opiniile exprimate de pacienti in mediul online arata ca nivelul de satisfactie este destul de ridicat, in privinta acestei clinici. Oamenii subliniaza ca medicii lucreaza cu dedicare si atentie si ca din acest motiv tratamentele au rezultatele dorite, iar experienta fiecaruia este placuta. Sucevenii mai spun si ca in aceasta clinica sunt dotari de exceptie, iar locatia este moderna si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. CrystalDent

Si la cabinetul CrystalDent din Suceava te poti programa pentru implanturi dentare. Clinica isi primeste pacientii intr-un ambient familial, in care o echipa de medici specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare ofera servicii de calitate la preturi competitive: profilaxie, odontologie, endodontie, tratamente protetice, chirurgie, ortodontie, estetica dentara, pedodontie. Pe partea de implantologie activeaza dr. Ionel-Cristinel Temneanu, cu o experienta de peste 10 ani, care este si membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania. Implanturile dentare utilizate in acest cabinet sunt Biomax 3 si Anchylos.

Pretul pentru un implant dentar variaza intre 1.800 si 3.000 de lei.

Unele dintre persoanele care si-au exprimat opinia in legatura cu serviciile CrystalDent sunt de parere ca aici au gasit cei mai buni stomatologi de pana acum, care au darul de a-i face pe pacienti sa fie multumiti si bine tratati. Pe langa echipa medicala, mai sunt apreciate si atmosfera placuta, curatenia si faptul ca se utilizeaza aparatura si materiale moderne.

3. Net Dental

O gama diversificata de servicii de reabilitare dentara si estetica dentara este oferita de Net Dental Suceava, inclusiv tratamente cu implanturi dentare. La Net Dental toate consultatiile initiale sunt gratuite, iar unele tratamente se pot realiza cu plata in rate. In privinta tratamentelor de implantologie, acestea sunt realizate de dr. Marius Teodor si de dr. Narcisa Tabarcea, medici tineri, care se perfectioneaza constant in domeniu.

Pretul pentru un implant dentar este cuprins intre 1.900 si 2.400 de lei. Pretul pentru un All-on-4 Inno este de 11.000 de lei, iar tariful pentru All-on-6 Megagen este de 20.000 de lei.

Multi dintre sucevenii care au pasit in clinica spun ca experienta a fost placuta si ca tratamentele au fost fara durere. La aceasta stare de fapt, oamenii spun ca au contribuit medicul stomatolog profesionist, atent si implicat, dar si aparatura moderna utilizata in cabinet.

4. Charisma Smile

Scopul Charisma Smile Suceava este sa ofere servicii complete de stomatologie, de la implanturi dentare si protetica dentara, la ortodontie, parodontologie, endodontie si estetica dentara. Trei medici stomatologi, cu diverse specializari, activeaza la aceasta clinica: dr. Ana Maria Sofrone, dr. Florin Sava si dr. Madalina Ciornei. Pentru multe dintre serviciile oferite de clinica se poate achita in rate, inclusiv pentru implanturi dentare.

Pretul pentru un implant dentar Bredent este de 2.600 de lei. Pentru All on 4 Nobel, care include proteza proviorie, pretul este de 17.000 de lei, iar un All on 6 Nobel costa 20.000 de lei.

Unii suceveni si-au exprimat parerea pe internet in legatura cu serviciile Charisma Smile, iar conform acestora nivelul de satisfactie este foarte ridicat. Oamenii motiveaza ca medicii sunt profesionisti si dedicati, facandu-si meseria cu pasiune si atentie. Multi recomanda clinica avand in vedere ca ei insisi au fost foarte multumiti de experienta. In plus, oamenii apreciaza si ca exista program sambata si duminica, dar si ca sunt preluate urgente stomatologice de luni si pana duminica.

5. Dental-on

O echipa formata din medici tineri isi desfasoara activitatea la Dental-On Suceava oferind sansa la tratamente complete, de la implanturi dentare si pana la estetica dentara. In clinica se folosesc echipamente si materiale de ultima generatie, iar medicii sunt la curent cu cele mai noi tehnici in domeniu, participand frecvent la cursuri de perfectionare. Pe langa implantologie, mai sunt oferite consultatii si tratamente de: chirurgie orala, parodontologie, profilaxie, protetica, endodontie, odontoterapie, albire dentara, pedodontie.

Pretul pentru un implant dentar variaza de la 2.250 lei (implantul dentar Megagen), pana la 3.600 de lei (implantul dentar Nobel Biocare). Pentru All on 4, tariful este de 15.000 de lei/ arcada, iar pentru All on 6, pretul este de 18.000 de lei/arcada.

Serviciile Dental-On sunt apreciate de pacienti, potrivit recenziilor din mediul online. Oamenii sunt multumiti in special de: profesionalismul si pregatirea medicilor, faptul ca se fac radiografii dentare in cadrul clinicii, dar si personalul le inspira incredere pacientilor, prin atitudinea deschisa si calma.

Concluziile noastre

Pentru implanturi dentare in Suceava, poti lua in considerare cu prioritate cele cinci clinici prezentate in acest articol. Motivele sunt cat se poate de simple: conditiile din clinici sunt moderne, medicii sunt bine pregatiti pe partea de implantologie si utilizeaza diverse tipuri de implanturi dentare, astfel incat sa acopere necesitatile si preferintele fiecarui pacient. In concluzie, pentru a te bucura de un tratament de calitate, cu rezultate fara repros, programeaza-te la o clinica bine cotata!