Meniu

Ortodontie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand este realizata la momentul potrivit, o consultatie la un ortodont in Arad ii poate scapa pe oameni de multe probleme de sanatate. Scopul serviciilor de ortodontie este de a corecta dintii strambi, iar tratamentul are un efect mai puternic daca este realizat in copilarie sau in adolescenta. Totusi, acest lucru nu inseamna ca adultii nu pot beneficia de serviciu.

La clinicile din Arad, pacientii vor gasi oameni talentati si pasionati de ceea ce fac. Se poate spune chiar ca unele clinici se axeaza pe imbunatatirea experientei pacientului, construind o relatie de calitate intre el si medic.  

Cat costa o consultatie la un ortodont in Arad?

Inainte de a opta pentru un tratament din gama de servicii pe care un ortodont din orasul Arad o pune la dispozitie, pacientul trebuie sa treaca mai intai printr-o consultatie. In tabelul de mai jos se pot observa tarifele practicate de principalele clinici stomatologice din oras pentru o consultatie ortodontica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Alexa Iulia
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Tehnici moderne de tratament
 • Preturi avantajoase
 • Conditii optime de igiena
 • Situat in centrul orasului
AR Dental
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa tanara
 • Servicii accesibile in rate
 • Asistenta dentara in caz de urgenta
 • Atmosfera prietenoasa
 • Gama varianta de tratamente
Premium Dental
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama completa de servicii
 • Flexibilitate
 • Servicii de calitate
Denta Max
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipament performant
 • Personal calificat
 • Nevoile pacientului sunt puse in prim-plan
 • Servicii de calitate
 • Preturile comunicate sunt doar informative
Dr. Hirlav Madalina
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Servicii de calitate
 • Tehnician dentar specializat
 • Tarife accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care pacientii pot opta pentru serviciile unui ortodont in Arad

In incercarea de a gasi cel mai bun ortodont din Arad, vor fi luate in calcul aspecte precum reputatia clinicii la care isi desfasoara activitatea, pretul unei consultatii si opiniile celor care au apelat la serviciile sale in trecut. Iata care sunt cel mai bine cotate clinici din Arad in privinta serviciilor de ortodontie:

1. Dr. Alexa Iulia

La cabinetul Dr. Alexa Iulia din Arad, relatia dintre medic si pacient conteaza in mod deosebit, pentru ca doar in acest fel se va putea elabora un plan de tratament ortodontic eficient. Pacientii nu vor trebui sa astepte mai mult de 15 minute de la ora la care au fost programati, iar acest lucru se intampla doar in cazul in care situatia unui pacient a avut nevoie de o atentie speciala. De asemenea, cabinetul ofera garantie la tratamentele efectuate, iar aparatura si tehnicile utilizate sunt de ultima ora.  

Consultatia este gratuita, iar costul tratamentului propriu-zis se va stabili in functie de informatiile pe care medicul stomatolog a reusit sa le obtina.

Toti cei care si-au exprimat opinia in urma vizitei la cabinetul Dr. Alexa Iulia au fost impresionati de atitudinea medicului, intrucat politetea si rabdarea i-a ajutat sa se relaxeze in timp ce se aflau pe scaun. Parintii care si-au adus copiii la cabinet au avut parte de o experienta placuta, intrucat micii pacienti s-au simtit in siguranta in prezenta specialistului, iar tratamentul s-a desfasurat in cele mai bune conditii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexa Iulia
Vezi Pareri

2. AR Dental

Pacientii care sunt in cautarea unor servicii bune, le pot gasi la clinica AR Dental din Arad si tot aici vor putea opta pentru tratamente ortodontice. In acest cabinet, indreptarea dintilor se face prin gutiera Inman Aligner, o optiune din ce in ce mai cautata pe piata. Tratamentul este unul rapid, fata de aparatele ortodontice clasice, adica se desfasoara intr-un interval de 6-18 saptamani. Materialele folosite in realizarea lui sunt de calitate superioara, asa ca toti cei care apeleaza la acest tratament vor avea parte de un aparat dentar revolutionar.

Costul unei consultatii este de 200 de lei.

Clinica ofera servicii medicale de top, asa ca nu este de mirare ca pacientii din mai multe orase vin aici pentru a avea parte de un tratament la standarde ridicate, dupa cum marturisesc multi dintre ei. Cabinetul are un aspect modern si curat, asa ca oamenii vin cu incredere, iar pasiunea si pregatirea medicilor ii determina pe multi dintre ei sa se intoarca pe viitor.

3. Premium Dental

Clinica Premium Dental pune la dispozitia pacientilor care au nevoie de tratament cu aparat dentar in Arad trei tipuri de aparate ortodontice: aparatul mobil, cel fix metalic si aparatul cu gutiere transparente. Dr. Diana Barsan si Dr. Denisa Golban sunt specializati de mult timp in ortodontie, asa ca pacientii au parte de servicii de calitate. Fiind vorba de o clinica dotata cu cele mai noi tehnologii, echipa din cadrul ei face tot posibilul sa ofere o experienta memorabila si personalizata.

Tariful pentru o consultatie cu un medic specialist la aceasta clinica este de 270 de lei, iar in suma este inclusa si radiografia panoramica digitala OPG.

Pe langa faptul ca fiecare pacient este tratat cu respect, medicii au pregatirea necesara in domeniu pentru a se ocupa de orice caz. Unii dintre ei chiar au marturisit faptul ca tratamentul urmat le-a schimbat in mod radical viata, intrucat le-a oferit increderea in sine de care aveau nevoie sa zambeasca din nou.

4. Denta Max

Una din clinicile in care relatia dintre pacient si medic reprezinta o prioritate este Denta Max, iar in catalogul impresionant de servicii se afla si tratamentul ortodontic. Indiferent ca este vorba de o consultatie de rutina, sau de o interventie chirurgicala complexa, medicii din cadrul echipei fac tot posibilul sa-i ofere pacientului o experienta pe care nu o va regreta. Dr. Stefoane Madalin este medicul specialist in ortodontie care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica, asa ca pacientii care au nevoie de sprijin in acest sens vor opta pentru serviciile sale.

Pretul unei consultatii cu un medic specialist este de 100 de lei.

Dupa cum relateaza si pacientii, medicii de la Denta Max le-au oferit mai multe variante de tratament, fiecare incadrandu-se intr-un alt tip de buget. Cabinetul este unul primitor, iar medicii se ocupa de orice caz, indiferent de complexitatea lui.

5. Dr. Hirlav Madalina

La cabinetul de stomatologie al Dr. Hirlav Madalina din Arad, pacientii vor gasi un catalog impresionant de servicii, printre care se numara si cele de ortodontie. Pentru a-i sprijini pe cat posibil pe pacienti, tarifele sunt accesibile, iar materialele folosite in efectuarea tratamentelor sunt de calitate superioara. Dr. Hirlav Madalina ofera si servicii pentru copii, asa ca parintii care vor sa-i duca pe cei mici la un control pentru a vedea daca pot beneficia de un aparat dentar, vor putea alege serviciile acestui cabinet.

Costul unei consultatii este de 100 de lei.

Cabinetul Dr. Hirlav Madalina este recomandat de pacienti datorita serviciilor de calitate. Exista persoane care marturisesc faptul ca atunci cand au nevoie de sprijin pe partea de igiena orala, prefera sa mearga la acest cabinet de fiecare data.

Concluzii

In final, nu este niciodata prea tarziu pentru o persoana sa urmeze sfaturile unui specialist ortodont, iar in Arad, exista multi medici la care cei interesati pot apela in acest sens. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca pacientii este sa se programeze la o consultatie, in care cele doua parti implicate vor cadea de acord asupra unui plan de tratament cat mai potrivit.