Meniu

Ortodontie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cei care nu au fost inzestrati de la natura cu dinti drepti si cu un zambet perfect, rezolvarea vine intr-un cabinet de stomatologie, gratie serviciului de ortodontie. In Brasov sunt cateva clinici de top la care te poti programa pentru o consultatie din aceasta specialitate.

Medicul ortodont poate diagnostica, preveni si trata anomaliile dintilor, indiferent de varsta pacientilor. Specialistul propune tratamentele ortodontice potrivite, pentru fiecare caz in parte, cel mai cunoscut fiind tratamentul cu aparat dentar. In acest articol vei putea descoperi care sunt clinicile in care poti gasi un bun ortodont in Brasov si care sunt preturile pentru consultatii si aparate ortodontice.

Ce pret are un aparat dentar in Brasov?

Daca te intereseaza ce pret are un aparat dentar in Brasov, urmareste informatiile din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Programare Online
Dentetico
1 Clinica-Verificata
2.500 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.500 Ron
 • Echipa exceptionala
 • Buna pregatire
 • Implicare si pasiune
 • Profesionalism
 • Tratamente ortodontice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Mon Blanc Dental
2
2.350 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.350 Ron
 • Aparatura moderna
 • Tratamente ortodontice pentru adulti si copii
 • Preturi bune
 • Ambianta placuta
 • Profesionalism si amabilitate
Unident
3
3.900 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 3.900 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Tratamente actuale
 • Aparate dentare performante
 • Personal medical profesionist si empatic
 • Ambianta linistita si relaxanta
Dental West
3.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 3.000 Ron
 • Servicii stomatologice complete
 • Una dintre cele mai echipate clinici dentare din Brasov
 • Diversitate a aparatelor dentare
 • Preturi accesibile
 • Comunicare relaxata cu pacientii
Ortho Smile
2.900 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar porneste de la 2.900 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Diverse optiuni in tratamentele ortodontice
 • Personal medical bine pregatit si amabil
 • Ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici sunt servicii de ortodontie in Brasov?

Sunt cinci clinici dentare renumite, in care sunt oferite si servicii de ortodontie, in Brasov. Iata care sunt acestea:

1. Clinica Dentetico

Daca esti in cautarea unui cabinet stomatologic specializat in ortodontie in Brasov, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, te incurajam sa apelezi la Dentetico. Echipa de medici gazduieste experti in ortodontie, competenti in evaluarea corecta a fiecarui pacient in parte, dar si in recomandarea unui tratament eficient. Inainte de aplicarea aparatului dentar, medicii specialisti pun in aplicare cateva etape: consultatia, planul de tratament, profilaxie, activarea aparatului dentar, finalizarea tratamentului. Printre tipurile de aparate care pot fi folosite se numara si: aparatul dentar fix metalic, ceramic, Invisalign, invizibil (lingual) si Damon. Gratie tehnologiei moderne si aparaturilor de ultima generatie, toti pacientii, atat adulti, cat si copii, au posibilitatea de a beneficia de un tratament ca la carte, la final bucurandu-se de dinti impecabili si sanatosi.

Pretul pentru aplicarea aparatului dentar porneste de la 2.500 lei per arcada si poate suferi modificari in functie de preferintele pacientului, dar si de complexitatea procedurii.

Echipa de medici este exceptionala, aceasta dand dovada de o buna pregatire, implicare, pasiune pentru tratarea corecta a pacientilor si profesionalism. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, actul stomatologic desfasurat si tratamentele ortodontice puse in aplicare sunt de fiecare data ireprosabile. In plus, rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dentetico
Vezi Pareri

2. Mon Blanc Dental

Mon Blanc Dental pune accent atat pe preventie, cat si pe tratament. Specialistii de aici sunt permanent in cautarea celor mai bune metode de tratament, astfel incat oamenii sa se intoarca la cabinet cu placere si fara teama de dentist. Clinica este echipata cu aparatura si tehnologie moderne, pentru a oferi rezultate ce rezista pe termen lung. Serviciile sunt unele complete, pornind de la proceduri de rutina si ajungand pana la tratamente chirurgicale complexe. Sunt oferite si tratamente ortodontice pentru copii si adulti.

Tariful pentru o consultatie de ortodontie este de 200 de lei. Pretul pentru un aparat fix metalic este de 2.350 de lei, pentru o arcada, iar un aparat fix ceramic costa 3.100 de lei/arcada.

Parerile exprimate de brasoveni (si nu numai) in mediul online arata ca acestia sunt foarte multumiti de serviciile oferite de clinica. Inca de la programare si pana la finalizarea tratamentului, oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism si amabilitate. Sunt notate si alte aspecte pozitive, precum: estetica moderna a locatiei, atentia la detalii, echipamente moderne, preturi decente, ambianta placuta.

3. Unident

Clinica Unident din Brasov face parte din Unident Group, un brand medical care se afla pe locuri fruntase pe piata serviciilor stomatologice din Romania, fiind prezenta in Brasov, Galati, Tulcea si Buzau. Clinica din Brasov este dotata cu tehnologie de ultima generatie, care permite realizarea unor tratamente eficiente si care rezista bine in timp. Printre servicii se afla si cel de ortodontie avansata, ce foloseste tehnologii digitale si aparate dentare moderne si performante, atat mobile, cat si fixe sau aparate ortodontice linguale.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 260 de lei si include: fisa medicala electronica, plan de tratament personalizat, deviz estimativ si interpretare investigatii radiologice. Tariful pentru un aparat ortodontic fix metalic este de 3.900 de lei/arcada, iar al unui aparat ceramic este de 5.000 de lei/arcada.

Brasovenii apreciaza la aceasta clinica dentara faptul ca toate serviciile sunt la un loc, ca personalul medical este empatic, amabil si atent la detalii, dar si ca ambianta este una foarte placuta. Pentru multi oameni, aceasta clinica a inlaturat teama de dentist, fiind ca o oaza de calm si liniste, unde tratamentele stomatologice sunt fara durere si realizate cu un zambet cald. Pacientii  au mai remarcat si ustensilele si materialele de buna calitate.

4. Dental West

In cele patru clinici stomatologice Dental West din Brasov, serviciile vizeaza zambetul pacientilor. In acest demers, nici personalul medical nu ezita sa zambeasca si sa depuna tot efortul de care sunt capabili pentru a-i face pe oameni fericiti. De peste 20 de ani, Dental West a ajuns cunoscuta in comunitatea locala drept una dintre cele mai echipate clinici stomatologice din Brasov, un loc in care cei interesati primesc tratamentele dentare de care au nevoie, indiferent de ramura stomatologiei.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 150 de lei. Tariful unui aparat ortodontic fix metalic porneste de la 3.000 de lei, iar pentru unul din portelan, de la 4.000 de lei.

Oamenii sunt, in general, multumiti de serviciile oferite de Dental West Brasov in fiecare dintre cele patru clinici. Clientii spun ca au fost tratati cu atentie si respect de catre intreg personalul si ca sunt de admirat abilitatile tehnice ale medicilor. Se mai spune in recenziile de pe internet si ca preturile sunt accesibile pentru toate tratamentele, dar si ca se pune accent pe o comunicare relaxata cu pacientul.

5. Ortho Smile

Dr. Andreea Marin, de la Ortho Smile lucreaza impreuna cu echipa sa pentru a le oferi brasovenilor, si nu numai, servicii stomatologice de calitate superioara. Primul lucru pe care il sesizeaza oamenii ce intra in cabinet este lumina naturala din sala de receptie, care-i face sa se simta confortabil si relaxati. Printre numeroasele servicii oferite se numara si ortodontia, unde cele mai intalnite metode de tratament sunt: aparatele ortodontice fixe,  Clear Aligner (sistem nou, complet transparent) sau aparatele miofunctionale, pentru copiii intre 5 si 15 ani.

Tariful unei consultatii de ortodontie variaza intre 100 si 150 de lei. Pretul unui aparat fix metalic este de 2.900 de lei/ arcada, iar un aparat fix ceramic costa 3.800 de lei/arcada.

Multi dintre pacientii acestei clinici si implicit ai dr. Marin spun ca tratamentele au avut rezultate durabile si foarte bune. Unii spun chiar ca au fost ajutati sa scape de frica de dentist pe care o aveau inca din copilarie si ca amabilitatea este un punct forte al personalului de aici. De asemenea, pacientii spun in recenziile de pe internet ca ambientul este unul foarte placut.

Concluziile noastre

In concluzie, pe partea de ortodontie, Brasovul este foarte bine pozitionat pe piata din Romania. Sunt numeroase clinici in acest oras care sunt dotate cu aparatura si materiale de ultima generatie, prin care se pun la dispozitie tratamente eficiente si de durata, atat in ceea ce priveste aparatele fixe, cat si aparatele ortodontice mobile. Cu ajutorul acestora, pasul catre un zambet perfect este mai usor si mai rapid.