Meniu

Ortodontie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pozitionarea corecta a dintilor in cavitatea bucala nu este numai un aspect estetic, ci are implicatii in functionalitatea acestora, in vorbire, masticatie si digestie, de aceea este recomandat sa apelezi la un specialist din proximitatea ta pentru orice problema de acest tip, in speta la un cabinet stomatologic cu servicii de ortodontie in Bucuresti sector 4.

Pentru ca iti doresti, desigur, un tratament ortodontic eficient, rezultate cat mai rapide in indreptarea dintilor si un zambet plin de incredere, ai nevoie de standarde inalte in prestatiile unei clinici dentare din Bucuresti sector 4. Articolul de fata de va ajuta sa identifici cele mai bune servicii stomatologice in domeniu din aceasta zona a Capitalei.

Cat costa o consultatie de ortodontie in Bucuresti sector 4?

Tratamentul ortodontic va incepe pentru tine cu o consultatie de ortodontie in Bucuresti sector 4, in cadrul careia medicul specialist va identifica anumite deficiente de pozitionare a dintilor si va stabili un plan de tratament pentru corectarea lor. Deocamdata nu trebuie sa te pregatesti pentru aparat dentar si alte dispozitive corectoare, ci este suficient sa te concentrezi asupra consultatiei, al carui pret il poti vedea in tabelul de mai jos, la fiecare dintre clinicile dentare care figureaza in randurile lui.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Smile Dental Spa
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Grija si atentie fata de fiecare persoana tratata
 • Tratamente incununate de succes
 • Dr. Alexandra Gavrilescu – ortodont de nota 10
 • Solutii medicale eficiente si sprijin emotional
Orto Office
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Situata in centrul Capitalei
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa durerii
 • Raporturi excelente de comunicare intre medic si pacient
Dentaline
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta placuta si confortabila
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul impecabil al medicilor
 • Aparatura ultraperformanta
 • Personal amabil
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Cele mai bune solutii de tratament
Dr. Aristide
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Mana usoara, pentru interventii fara durere
 • Tratamente reusite
Clinica Dr. Melnic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti si dedicati pacientilor
 • Amabilitatea personalului
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Aparatura ultramoderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor dentare cu servicii de ortodontie in Bucuresti sector 4

Pentru a te incredinta ca alegi cele mai bune servicii de ortodontie din Bucuresti sector 4, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile stomatologice din clasament, despre standardele lor de lucru, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Smile Dental Spa

Cabinetul stomatologic Smile Dental Spa din Bucuresti sector 4 ofera pacientilor o gama variata de servicii la standarde inalte: implant dentar, ortodontie, tratamente de pedodontie, chirurgie oro-maxilo-faciala, tratamente dentare cu laser Epic X, albire dentara, tratamente de urgenta, igienizare dentara, apnee de somn, tratamente estetice. Clinica este infiintata si coordonata de dr. Anca Ionescu, medic dentist, specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala, si deservita de o echipa alcatuita din sase stomatologi bine pregatiti. La ortodontie o vei gasi pe dr. Alexandra Gavrilescu, medic dentist, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de ortodontie cu plan de tratament vei plati aici suma de 200 de lei.

Pacientii sunt foarte incantati de prestatiile Smile Dental Spa, apreciind ca serviciile sunt excelente, medicii sunt profesionisti si dedicati meseriei, ca au o deosebita grija si atentie fata de fiecare persoana tratata si ca tratamentele au fost incununate de succes. Despre dr. Alexandra Gavrilescu se spune ca este un ortodont de nota 10, care este alaturi de pacient pe toata durata tratamentului, atat cu solutii medicale, cat si cu sprijin emotional.

2. Orto Office

Clinica Dentara Orto Office a fost infiintata in anul 2013 de dr. Hariclea Morosan, doctor în medicina, sef de lucrari la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Medicina si Stiinte Biologice, cu o experienta in practica de peste 13 ani, iar pana in prezent unitatea medicala din Bucuresti sector 4 a tratat cu succes peste 300 de pacienti in urmatoarele specializari: implantologie, estetica dentara, ortodontie, pedodontie, profilaxie si protetica dentara. La ortodontie vei gasi o gama diversa de solutii pentru indreptarea dintilor, aparate mobile si fixe, metalice, safir, linguale, disjunctoare, aparate functionale si trainere ortodontice. Clinica este deservita de cinci specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala: dr. Hariclea Muresan, dr. Rodica Bulearca, dr. Ana Ionita, dr. Olta Ntiso si dr. Laura Garea.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. Consultatia la ortodontie te va costa aici 150 de lei.

Pacientii considera ca Orto Office este o clinica moderna, cu servicii de calitate, cu aparatura de ultima generatie, situata in centrul Capitalei, in care profesionalismul medicilor se intalneste cu empatia, rezultatul fiind reprezentat de tratamente eficiente, fara durere si raporturi excelente de comunicare intre medici si persoanele tratate.

3. Dentaline

Clinica stomatologica Dentaline din Bucuresti sector 4 utilizeaza tehnologii digitale inteligente de ultima generatie, pentru tratamente personalizate, cu rezultate predictibile, de ortodontie, protetica, chirurgie orala, detartraj dentar, estetica dentara, extractii, fatete dentare, implant dentar, parodontologie, profilaxie, radiologie dentara, pedodontie, tratamente de canal si terapia cariilor dentare. Pentru afectiunile care tin de corectarea unei anomalii dentare legate de pozitionarea dintilor pe arcada, dr. Cristina Stan, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, persoana competenta pentru a-ti recomanda purtarea unui aparat dentar din oferta diversa a clinicii – metalic, ceramic, safir, tip gutiera invisalign sau alta solutie ortodontica. 

Lista de preturi practicate de clinica poate fi vizualizata pe site-ul web. Consultatia de ortodontie in acest centru de medicina dentara are pretul de 200 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut experiente placute si confortabile la Dentaline si recomanda clinica pentru serviciile de calitate, profesionalismul impecabil al medicilor, aparatura ultraperformanta si amabilitatea personalului. Totodata, persoanele tratate aici au fost placut surprinse de lipsa durerii in timpul procedurilor si considera ca au beneficiat de cele mai bune solutii de tratament pentru problemele dentare.

4. Dr. Aristide

Cabinetele stomatologice Dr. Aristide, localizate in Bucuresti sector 4 si in sector 1, reunesc, in jurul medicului Dan Aristide, stomatolog cu experienta si pasiune fata de profesie, o echipa de medici bine pregatiti, specializati in implantologie, protetica dentara, endodontie, chirurgie dentara, parodontologie, cosmetica dentara, pedodontie, ortodontie, odontoterapie si imagistica dentara. Serviciile de ortodontie includ consultatii, controale, montare aparat ortodontic metalic, aparat ortodontic ceramic, aparat ortodontic safir, arc lingual/ mentinator ortodontic, aparat ortodontic mobil, disjunctor, indepartare aparat si contentie arcada.

Tarifele se pot verifica pe site-ul cabinetelor Dr. Aristide. O consultatie de specialitate la ortodont te va costa aici 200 de lei.

Pacientii sunt in general incantati de experienta inregistrata in aceasta clinica, de serviciile de calitate, de profesionalismul medicilor, de mana usoara cu care executa procedurile si de eficienta tratamentelor aplicate. Unele persoane sunt nemultumite de micile intarzieri in onorarea programarilor.

5. Clinica Dr. Melnic

In Bucuresti sector 4, pacientii au la dispozitie trei centre ale Clinicii Dr. Melnic, in care pot beneficia de implant dentar, tratamentul bolii parodontale, ortodontie si endodontie la standarde inalte de calitate, realizate cu tehnologii de varf. Alegand oricare dintre sediile de pe strada Biserica Alexe din Capitala, vei putea conta pe serviciile unei clinici specializate, deservite de o echipa alcatuita din 20 de medici stomatologi cu o buna pregatire profesionala. Fondatorul si coordonatorul cabinetelor dentare este dr. Ion Melnic, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, cu bogata experienta clinica, cel care a infiintat primul cabinet Dr. Melnic, in urma cu peste 16 ani.

Consultatia la ortodontie, potrivit informatiilor de pe site-ul cabinetelor, are pretul de 200 de lei. 

In cea mai mare parte, pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile practicate aici. Ei apreciaza profesionalismul si dedicarea medicilor, amabilitatea personalului, aparatura ultramoderna si lipsa durerii in timpul procedurilor. Unele persoane reclama o lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui tratament eficient pentru indreptarea dintilor si rezolvarea problemelor cauzate de pozitionarea deficitara a acestora in cavitatea bucala, poti gasi solutii medicale la standarde inalte de calitate, la cabinetele si clinicile cu servicii de ortodontie in Bucuresti sector 4. Vei gasi aici o abordare moderna a problemelor de sanatate orala, aparatura de ultima generatie si stomatologi profesionisti, medici specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala, dedicati pacientilor si meseriei. 

Adreseaza-te fara intarziere unui ortodont din Bucuresti sector 4 si stabileste o programare la consultatie, in care vei primi o prima evaluare competenta a situatiei si un plan de tratament personalizat, care va fi aplicat apoi cu rigurozitate pana la indeplinirea obiectivelor si obtinerea unor rezultate optime pentru sanatate si pentru aspectul zambetului tau.