Meniu

Ortodontie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca numarul adultilor care se adreseaza cabinetului de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 5 se afla in crestere? Tot mai multe persoane descopera ca se confrunta cu dinti cu tendinte de suprapunere, ceea ce duce la un aspect inestetic. De obicei, in timpul consultatiei de specialitate, medicul dentist este cel care stabileste daca este nevoie de un aparat dentar sau nu. Desi este normal pentru copii sa poarte un astfel de dispozitiv, aceasta practica a devenit o normalitate si in randul adultilor, care vor sa se bucure de un zambet perfect. Adevarul este ca dintii aglomerati sau strambi nu au un impact negativ doar asupra esteticii dentare, ci pot afecta si sanatatea intregii cavitati orale prin imposibilitatea de curatare in profunzime a dintilor. In timp, vor exista acumulari de bacterii care se transforma ori in carii, ori in infectii la nivelul pulpei dentare sau gingiilor, ceea ce este de preferat sa se evite. Uneori tratamentul de indepartare a cariilor poate sa nu fie eficient, fiind necesara extractia dintelui sau maselei in cazuri severe, asa ca evita sa ajungi intr-o astfel de situatie.

Daca locuiesti in Sectorul 5 si vrei sa discuti cu un medic ortodont despre pozitionarea dintilor tai pentru a afla daca ai nevoie de un aparat dentar, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi cinci clinici specializate in acest domeniu.

Cat costa o consultatie de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 5?

Inainte de a merge la o consultatie de ortodontie in Sectorul 5, vrei sa afli care este pretul practicat pentru acest serviciu medical? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt tarifele practicate in capitala, care este suma aproximativa de bani pe care ar trebui sa o pregatesti, dar si care sunt in mod concret unitatile stomatologice la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Viladeri Dent
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Consultatie 75 Ron
 • Rating ridicat
 • Implicare si empatie
 • Amabilitate
 • Profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Tehnologie de o performanta inalta
 • Rezultate remarcabile
Rasmin Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici implicati
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Echipamente de incredere
 • Atmosfera primitoare
 • Relationare stomatolog-pacient excelenta
Cris Smile Studio
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratament corespunzator
 • Experienta excelenta
 • Rezultate ireprosabile
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
Daffdent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de o performanta ridicata
 • Aparate dentare de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Agident
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente de o performanta ridicata
 • Rezultate ireprosabile
 • Efecte vizibile rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Medici profesionisti
 • Experienta vasta
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortodontie in Bucuresti, Sectorul 5

Daca ai luat hotararea sa porti aparat dentar si nu stii catre care clinica de ortodontie din Bucuresti, Sectorul 5 sa iti indrepti atentia, te incurajam sa parcurgi articolul de mai jos pana la final pentru a descoperi care sunt cele cinci optiuni la care poti apela cu incredere. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic bine pregatit care sa elaboreze un aparat dentar potrivit pentru necesitatile tale, asa ca mai jos iti punem la dispozitie unele dintre cele mai frecventate unitati stomatologice:

1. Viladeri Dent

Viladeri Dent este prima optiune din top, apreciata de un numar generos de pacienti, unde poti merge cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o programare de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 5. Echipa de medici dentisti da dovada de o buna pregatire, nivel ridicat de competenta si implicare, asigurand tuturor posibilitatea de a primi tratamentul corespunzator in functie de problemele dentare cu care se confrunta. Pe langa ortodontie, mai sunt prezente si urmatoarele domenii stomatologice in cadrul acestei clinici: estetica dentara, implantologie, profilaxie, protetica, parodontoza, endodontie, pedodontie, planuri de tratament. Multumita tehnologiilor performante, actul medical decurge ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 75 lei.

Unitatea stomatologica are un rating ridicat, conform recenziilor pozitive postate de pacienti in unanimitate. Echipa medicala da dovada de implicare, amabilitate, empatie, pasiune pentru domeniul in care activeaza si profesionalism, asigurand un act medical ireprosabil. Avand in vedere ca tehnologia folosita este de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt remarcabile, efectele obtinute fiind vizibile in timp scurt de la aplicarea aparatului dentar.

Vezi parerile pacientilor despre Viladeri Dent
Vezi Pareri

2. Rasmin Dent

Rasmin Dent este o alta unitate stomatologica din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de ortodontie. Echipa este formata din doi medici bine pregatiti: dr. Paul Laktineh si dr. Mihaela Ciurea, medici specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Acestia au competenta de a practica urmatoarele servicii: aplicarea aparatului dentar fix, ceramic fix, safir fix, autoligaturat, mobil, functional Myotrainer (gutiera), ortoimplant, reparatie aparat mobil, control, recolat (inlocuire) brackets metalic, ceramic, safir etc. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne care se afla in cadrul clinicii, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie la Rasmin Dent, care include deviz si plan de tratament este de 100 lei.

Clinica stomatologica se poate lauda cu un numar ridicat de recenzii pozitive din partea pacientilor, ca dovada a implicarii medicilor, dar si a obtinerii rezultatelor dorite. Echipa are la dispozitie o multime de aparaturi performante si echipamente de incredere, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, ceea ce are un impact pozitiv asupra relationarii dintre acestia si stomatologi.

3. Cris Smile Studio

Cris Smile Studio este a treia optiune din top pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de servicii ortodontice in Sectorul 5 de inalta calitate. Daca optezi pentru aceasta clinica, vei face cunostinta cu dr. Ola Luqman, dr. Anca Gheorghe si dr. Andreea Paula Padure, medici specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Pentru aplicarea actului medical, se utilizeaza aparaturi de ultima generatie (microscop, laser, aparatura pentru inhalosedare, Digital Smile Design, ozonoterapie) care ajuta semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil. Se pot aplica urmatoarele tipuri de aparate: aparat dentar fix, mobil, lingual, invizibil, incognito. Pe langa serviciile de ortodontie, pacientii pot opta si pentru pedodontie, endodontie, estetica dentara, parodontoza, chirurgie, protetica dentara, coroana dentara, fast and fixed etc.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie insotita de deviz si plan de tratament este de 100 lei.

In cele peste sase sute de recenzii publicate in mediul online pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, medicii asigurand tuturor posibilitatea de a primi un tratament corespunzator in functie de patologiile dentare cu care se confrunta. Experienta pacientilor este excelenta, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, stabilirea tratamentului si aparatului necesar este personalizata in functie de necesitatile pacientului, iar atmosfera este primtoare.

4. Daffdent

Daffdent se afla pe pozitia patru in top si este o varianta apreciata din Sectorul 5, datorita serviciilor calitative ortodontice puse in aplicare. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Alexandru Marghescu, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, cu o experienta vasta in gasirea solutii adecvate. Tipurile de aparate folosite sunt: incognito, invisalign (gutiera transparenta), safir, ceramic, metalic, de contentie. Unitatea este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, care contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 150 lei.

Clinica de stomatologie a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, serviciile puse in aplicare fiind de o calitate superioara, iar planul de tratament este atent adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Dat fiind faptul ca aparaturile folosite sunt de o performanta ridicata, medicii stomatologi au posibilitatea de a stabili exact ce tip de aparat dentar se potriveste pentru necesitatile pacientului. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii.

5. Agident

Agident este ultima optiune, dar nu cea din urma, pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Sectorul 5 sau in apropiere pentru o consultatie de ortodontie la standarde ridicate de calitate. Departamentul este reprezentat de dr. Farshad Balazadeh, calificat in stomatologie generala si ortodontie, cu 15 ani de experienta in domeniu. Expertiza sa cuprinde prevenirea, diagnosticarea si corectarea dintilor, dar si ale maxilarelor care sunt pozitionate incorect. Cand vine vorba de aplicarea aparatului dentar se pot utiliza urmatoarele variante: aparat dentar fix din safir, metalic, mobil si Damon. De asemenea, este important de mentionat ca aparaturile folosite sunt de o performanta ridicata, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical fara greseala.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 150 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei unitati stomatologice se declara multumiti de interactiunea cu medicul specialist. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele utilizate sunt unele de o performanta ridicata, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar efectele placute incep sa fie vizibile la scurt timp de la aplicarea aparatului dentar. In plus, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila.

Concluzii

Intampini dificultati in curatarea in profunzime a dintilor din cauza pozitiei lor incorecte si vrei sa mergi la un cabinet de ortodontie din Bucuresti, Sectorul 5 pentru a discuta cu un medic specialist despre posibilitatea aplicarii unui aparat dentar? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le punem la dispozitie sunt exact ce ai nevoie pentru a apela la ajutorul unui profesionist. Citeste cu atentie si tine cont de indicatiile medicului pentru a te bucura de rezultate remarcabile si de dinti sanatosi.