Ortodontie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti sa identifici o clinica de stomatologie in cadrul careia sa ai acces la servicii de ortodontie in Bucuresti? Ai ajuns la locul potrivit, avand in vedere ca din acest articol informativ vei obtine raspunsuri pentru intrebarile care iti vin in minte in contextul in care te afli.

Faptul ca in Bucuresti exista numeroase clinici stomatologice in cadrul carora se ofera si servicii de ortodontie nu poate sa surprinda pe nimeni, avand in vedere complexitatea orasului, indiferent de domeniu. Totusi, trebuie sa ai in vedere ca ai nevoie de cele mai bune!

Cele mai bune clinici stomatologice cu servicii de ortodontie in Bucuresti

Atunci cand cauti o clinica care sa iti ofere servicii de ortodontie din Bucuresti, ai in vedere sa faci o minima cercetare. Bineinteles, nu o vei face precum un specialist, insa iti vei putea face o idee despre aparatele ortodontice cu care lucreaza si despre preturile practicate. Vezi tabelul de mai jos care iti vine in ajutor cu informatie basic cu privire la subiectul tau de interes!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de top
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Servicii Premium
 • Flexibilitate
 • Imagistica dentara 3D
 • Laborator digital intern de tehnica dentara
Dental Premier
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici specialisti
 • Cabinete ultradotate
 • Certificari internationale
 • Materiale si servicii de calitate
 • Gama variata de aparate dentare
 • Masuri suplimentare de preventie
Trident
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari complete si tehnica de ultima ora
 • Medici de elita
 • Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare
 • Centru pentru copii
 • Bloc operator la standarde de spital
Dent Estet
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Curatenie
 • Diverse solutii financiare
 • Mai multe variante de tratament
Dental Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Loc de joaca si sala de asteptare pentru copii
 • Laborator de tehnica dentara
 • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici dentare carora li te poti adresa pentru servicii de ortodontie in Bucuresti

Precum in orice alt context in care trebuie sa decizi, informatia corecta este esentiala – in fond, sa alegi cele mai bune servicii de ortodontie din Bucuresti nu reprezinta o sarcina usoara, avand in vedere multitudinea clinicilor.

Ai in vedere calitatea actului medical si tarifele practicate, cerceteaza pe cat posibil in detaliu conditiile de tratament si poti sa faci o alegere smart! In fond, acesta este scopul.  Topul de mai jos poate sa contribuie la decizia ta, ajutandu-te sa gasesti un bun ortodont in Bucuresti!

1. DentalMed

Pacientii care isi doresc sa afle opinia unui ortodont din Bucuresti, se pot programa la o consultatie la clinica Dental Med, unde isi desfasoara activitatea medici specialisti in domeniu, precum Dr. Cristina Mihai, Dr. Ioana Dragoman, Dr. Anca Nenovici si Dr. Sabina Tonea. Scopul clinicii este dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor la un nivel premium de calitate, lucru care este posibil datorita aparaturii de top si a echipei de medici specialisti. Indiferent ca isi doresc un aparat dentar fix, mobil sau invizibil, cei care viziteaza clinica vor gasi un tratament care sa li se potriveasca din toate punctele de vedere. Pe partea de stomatologie pediatrica, medicii din cadrul echipei au pregatirea necesara sa ofere servicii si micilor pacienti, asa ca parintii isi pot aduce copilul oricand pentru un consult.

Pretul unei consultatii in vederea obtinerii aparatului dentar este de 200 de lei.

Cu peste 1000 de recenzii lasate clinicii, DentalMed se afla in topul bucurestenilor in ceea ce priveste tratamentul ortodontic si nu numai. Pacientii sunt tratati cu respect de personalul de la receptie, iar cel medical se implica in totalitate. Laudele nu vin doar de la persoane care au vizitat de curand clinica, ci si de la oameni care o frecventeaza de ani de zile, intrucat serviciile de care au parte sunt de calitate superioara de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

La Dental Premier din Bucuresti, pacientii il pot gasi pe Dr. Marian Pantelimon, medic stomatolog specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, care are o vasta experienta in tratamente ortodontice moderne cu aparate dentare invizibile de ultima generatie. In catalogul clinicii se pot gasi aparatul dentar metalic, cel ceramic, din safir, Spark Clear Aligners, aparatul dentar Invisalign si cel lingual. Datorita gamei variate, oricine poate opta pentru un aparat dentar potrivit, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Clinica investeste in tehnologie, astfel incat pacientii beneficiaza de fiecare data de cele mai bune materiale si cele mai moderne tehnologii.

Consultatia cu un medic specialist in ortodontie costa 100 de lei.

Dupa cum marturisesc chiar ei, pacientii au ajuns la clinica Dental Premier dupa o analiza amanuntita a ofertelor, pentru a nu repeta experientele neplacute din trecut. La aceasta clinica, nu doar ca au gasit un personal amabil si implicat, dar au avut acces la servicii de calitate, care i-au ajutat sa zambeasca din nou. Pe partea de ortodontie, pacientii se declara super multumiti.

3. Trident

Un alt loc in care oamenii se pot duce pentru un plan de tratament ortodontic in Bucuresti este clinica Trident. Echipa clinicii este formata din 21 de medici stomatologi, dintre care doi sunt specializati in ortodontie si ortopedie dento-faciala: Dr. Raluca Athanasiu si Dr. Andrei Iacob. Activitatea clinicii se desfasoara la standarde inalte, iar atingerea lor este posibila datorita tehnologiei de ultima generatie si a materialelor de calitate. Pentru aparatul ortodontic, pacientii vor avea de ales dintre mai multe tipuri: fix fizionomic, metalic, autoligaturant, lingual si mobil. Bineinteles, cea mai buna decizia se ia dupa consultatia cu medicul specialist.

Pentru o consultatie de ortodontie cu un medic primar, pretul o sa fie de 250 de lei.

Clinca Trident se remarca prin profesionalism si servicii de calitate. Nu doar adultii au parte de o experienta placuta la clinica, ci si micii pacienti care sunt pentru prima data la un control stomatologic. Calitatea actului medical, dotarile clinicii si amabilitatea intregului personal ii determina pe oameni sa se intoarca de fiecare data cand au nevoie de sprijin in ceea ce priveste igiena orala, pentru ca stiu ca tratamentul recomandat ii va ajuta sa-si imbunatateasca situatia.

4. Dent Estet

Pentru tratamente ortodontice de calitate, oamenii se pot duce la clinica Dent Estet din Bucuresti, care face parte din cea mai complexa retea de servicii stomatologice din Romania. Echipa clinicii este formata din medici specialisti cu o vasta experienta in domeniu, iar tratamentele sunt efectuate la standarde medicale internationale. La clinica din capitala, Dr. Mihai Gavrilescu si Dr. Iana Dila Luta se ocupa de tot ceea ce inseamna ortodontie. Dent Estet pune la dispozitia pacientilor aparatul dentar invizibil Invisalign, Incognito, din ceramica si din safir. Cea mai buna optiune va fi aleasa in urma unei consultatii cu unul din medicii specialisti.

Tariful unui examen ortodontic este de 250 de lei.

Persoanele care au venit la clinica Dent Estet pline de emotii pentru o consultatie, relateaza ca au plecat cu o noua perspectiva. Atitudinea prietenoasa si empatia personalului ii face pe multi sa uite ca se afla pe scaunul unui cabinet stomatologic. Un alt lucru pe care il apreciaza pacientii este ca nu trebuie sa se deplaseze pentru a face rost de radiografii, sau de alte investigatii, intrucat clinica dispune de resursele necesare pentru a le realiza tot acolo.

5. Dental Hospital

Pacientii care au nevoie de o consultatie cu un ortodont in Bucuresti, se pot duce la Dental Hospital, unde o vor gasi pe Dr, Ana Balan, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. La aceasta clinica, se pot gasi mai multe tipuri de aparate dentare: gutiere, activatoare, aparate ortodontice fixe, linguale, din safir etc. Chiar si cele mai complexe cazuri vor primi un plan de tratament, intrucat una din prioritatile Dental Hospital este specializarea continua a medicilor ortodonti. In cazul aparatului ortodontic, nu exista limite de varsta.

Pretul consultatiei in vederea obtinerii tratamentului ortodontic este de 150 de lei.

Cele mai multe persoane care au vizitat clinica Dental Hospital s-au bucurat de o experienta placuta, datorita profesionalismului echipei de medici. Pacientii au reusit sa-si depaseasca teama de dentist, iar acest lucru i-a determinat sa fie mai atenti cu igiena orala. Totusi, exista cazuri in care programarile nu se respecta.

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe locuri in care oamenii pot opta pentru servicii de ortodontie in Bucuresti, cu scopul de a imbunatati, pe de-o parte, aspectul dintilor si pe de alta parte, functionalitatea lor. Clinica ideala variaza in functie de tipul de buget de care dispune pacientul, de asteptari si de complexitatea cazului.