Meniu

Ortodontie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cabinetele de stomatologie care se respecta, functioneaza, de regula si o specialitate de ortodontie. In Constanta sunt astfel de clinici, unde activeaza cel putin cate un medic ortodont, adica specializat in corectarea anomaliilor dentomaxilare.

Avantajele tratamentelor ortodontice includ, pe langa o buna sanatate orala, si o durabilitate crescuta a dintilor sau un aspect mai placut al acestora. Ele se realizeaza cu aparate ortodontice fixe (din inele, sarme sau bracketuri, mentinatoare de spatiu) sau mobile (gutiere, mentinatoare mobile de spatiu, aparate de repozitionare a maxilarului, scuturi labiale, arc transpalatinal, aparate de contentie mobile). In clinicile de top din Constanta poti beneficia de un tratament ortodontic adecvat problemei tale, prin maiestria si experienta unor medici renumiti, unii avand zeci de ani de experienta.

Care este tariful pentru o consultatie de ortodontie in Constanta

Tariful pentru o consultatie de ortodontie, in Constanta, poate varia in functie de mai multi factori. In acest tabel poti vedea ce preturi se practica in clinicile dentare mari de aici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Orizont Dent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala specializata in diverse ramuri ale medicinei dentare
 • Aparatura performanta
 • Materiale de calitate
 • Aparate dentare diverse, pentru orice buget
 • Personal implicat si amabil
 • Nu intotdeauna se respecta orele de programare
Alya Medical Center
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica stomatologica non-stop
 • Abordare personalizata a tratamentelor dentare
 • Medic ortodont cu o experienta de peste 30 de ani
 • Costurile tratamentelor sunt expuse detaliat fiecarui pacient
 • Ambianta placuta
 • Unele servicii sunt decontate prin CAS
Zircomed Dental
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica este deschisa non-stop
 • Cele mai noi tehnologii si tendinte in domeniu
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Gama vasta de aparate dentare fixe si mobile
 • Medici cu experienta
DaVinci Dental Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Tratamente diverse de medicina dentara
 • In colaborare cu un laborator de tehnica dentara din SUA
 • Tratamente ortodontice cu aparate fixe, mobile si mobilizabile
 • Locatie primitoare
 • Tratamente pentru copii si adulti
Hayat Dent
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici cu experienta
 • Tehnologie de ultima ora
 • Numeroase tratamente dentare
 • Materiale de buna calitate
 • Curatenie
 • Preturi mai mari fata de alte clinici dentare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici cu servicii de ortodontie, in Constanta

Cele cinci cabinete stomatologice prevazute cu servicii de ortodontie, din Constanta, sunt urmatoarele:

1. Orizont Dent

Clinica stomatologica Orizont Dent din Constanta a fost inaugurata in 2015. Echipa medicala este alcatuita din stomatologi specializati in diverse ramuri ale medicinei dentare: implantologie, protetica dentara, parodontologie, odontoterapie, pedodontie. In plus, in clinica poti beneficia de servicii ortodontice de actualitate: consultatii, montare gutiere Invisalign, de contentie, aparate functional trainer sau mentinatoare de spatiu. Profesionistii de aici lucreaza cu furnizori de top, cu aparatura performanta si materiale de foarte buna calitate.

Pretul unei consultatii de ortodontie la Orizont Dent este de 200 de lei si consta in scanare intraorala si plan de tratament. Pentru o gutiera de contentie, pe o arcada, tariful porneste de la 1.975 de lei.

Clinica Orizont Dent se bucura de aprecieri numeroase din partea pacientilor, care spun ca profesionalismul este la cote inalte si ca medicii sunt implicati si amabili. Unii spun ca au reusit sa scape, in acest cabinet, de teama de dentist pe care o aveau de mult timp, cand au descoperit atmosfera placuta si tratamentele fara durere. Unii sunt nemultumiti insa ca au asteptat mult peste ora de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Orizont Dent
Vezi Pareri

2. Alya Medical Center

Alya Medical Center este o clinica in care sunt cabinete de stomatologie si de recuperare medicala. Echipa de stomatologi isi propune sa ofere tratamentele necesare pentru fiecare pacient intr-o atmosfera relaxata si in cele mai bune conditii de ingrijire medicala. Prin echipamentele de ultima generatie, mijloacele sigure de sterilizare si igiena, prin ultimele tehnologii de anesteziere si printr-o abordare personalizata a tratamentelor, clinica le ofera oamenilor ajutorul sigur, confortabil si fara durere la care au sperat pentru rezolvarea problemelor dentare. Tratamentele ortodontice de aici sunt realizate de catre dr. Neman Sawas, care are o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Clinica stomatologica trateaza si urgente medicale, indiferent de zi sau de ora.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 100 de lei. Un aparat ortodontic fix, metalic, costa 2.470 de lei, pentru o arcada.

Multi dintre pacientii clinicii recomanda medicii stomatologi de aici, despre care spun ca sunt adevarati profesionisti, devotati meseriei, calmi si atenti. Unii relateaza intamplari in care au apelat la serviciul de urgenta la ore tarzii din noapte, au fost primiti deindata si tratati impecabil.  De asemenea, se mai spune in recenzii ca pentru cei cu frica de stomatolog, acesta este locul ideal in care vor scapa de temeri, datorita serviciilor de foarte buna calitate si a tratamentelor fara durere si fara disconfort.

3. Zircomed Dental

Zircomed Dental a aparut pe piata serviciilor stomatologice din Constanta in 2017 cu scopul de a trata persoanele de toate varstele, prin cele mai noi tehnologii si tendinte in domeniu, profesionalism, atentie la detalii si rabdare. Activitatea stomatologica este completata de serviciile tehnicienilor dentari, ale chirurgilor si ale asistentilor. Clinica este deschisa fara intrerupere, astfel ca se primesc si urgente dentare, care sunt tratate de echipele de garda, la orice ora. Exista si ortodont la Zircomed Dental, la care te poti programa pentru un aparat dentar fix sau mobil.

Pretul unei consultatii la ortodont in Constanta, la aceasta clinica, este de  200 de lei, iar tariful pentru un aparat fix metalic este de 3.200 de lei/arcada.

Constantenii spun despre acest cabinet stomatologic ca se remarca prin personalul atent, amabil si profesionist. Este laudat si serviciul de urgente, pentru faptul ca medicii sunt prompti si implicati, atat in cazul tratamentelor pentru copii, cat si al celor pentru adulti. Sunt insa si cateva nemultumiri ale unor persoane care declara in review-uri ca au intrat in cabinet dupa zeci de minute de asteptare sau ca unele tratamente nu au avut rezultatele dorite.

4. DaVinci Dental Clinic

Clinica stomatologica DaVinci Dental Clinic a fost infiintata de dr. Adrian Mina, cu misiunea de a oferi tratamente diverse de medicina dentara, la standarde superioare de calitate, astfel incat toti pacientii sa fie multumiti. Echipa medicala este ajutata in acest demers de laboratorul de tehnica dentara DaVinci Dental Studios din California si de expertiza unora dintre cei mai buni medici si tehnicieni dentari de pe plan local. In privinta serviciilor de ortodontie, expertii de aici pun la dispozitie tratamente cu aparate dentare fixe metalice sau ceramice mobile si mobilizabile.

Costul unei consultatii de ortodontie la DaVinci Dental Clinic este de 180 de lei.

Pentru unii dintre clientii clinicii, serviciile oferite au fost la cel mai inalt nivel, dupa cum au declarat in recenziile de pe internet, unde au fost subliniate: tratamentele cu rezultate bune si fara dureri, locatia primitoare, atitudinea profesionista a cadrelor medicale.  Unii spun insa ca preturile de aici sunt prea mari pentru serviciile oferite.

5. Hayat Dent

Clinica Dentara Hayat Dent din Constanta ofera servicii premium, datorita medicilor cu experienta care isi iubesc meseria. Centrul a fost fondat in 2018, imbinand experienta stomatologica internationala cu tehnologia de ultima ora, pentru a oferi o gama vasta de servicii medicale pentru locuitorii din Constanta si pentru turisti. Echipa medicala este tanara,  atenta la detalii si cu o deosebita rabdare pentru fiecare caz tratat, indiferent ca este vorba despre tratamente pentru copii sau pentru adulti (ortodontie, parodontologie, ocluzologie, estetica dentara, implantologie, endodontie, chirurgie orala). Tratamentele ortodontice sunt diverse si adaptate necesitatilor fiecarui pacient.

Tariful unei consultatii de ortodontie costa aici 220 de lei.

Potrivit recenziilor postate de pacienti pe internet despre aceasta clinica, oamenii sunt in general multumiti de servicii. Ei spun ca au intalnit specialisti  adevarati, care au dat dovada de rabdare, atentie si profesionalism si ca materialele pe care acestia le folosesc sunt de foarte buna calitate. A mai fost punctat si faptul ca in clinica este tot timpul curat. Unii clienti spun insa ca preturile sunt prea mari.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un tratament de ortodontie, in Constanta, oferta acestor servicii este destul de generoasa. In clinicile prezentate in acest articol sunt medici ortodonti bine pregatiti, cu experienta, care dispun de materiale de foarte buna calitate pentru a putea oferi tratamente eficiente si personalizate.