Meniu

Ortodontie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca esti interesat/-a de corectarea pozitiei dintilor si un zambet imbunatatit pentru tine sau pentru copilul tau, trebuie sa stii ca purtarea unui aparat dentar este recomandata acum persoanelor de orice varsta, pentru corectarea problemelor legate de estetica si pentru o masticatie optima, iar un ortodont din Deva te poate ajuta sa gasesti solutia cea mai buna de tratament, pentru rezultate optime.

Daca esti genul care cerceteaza temeinic aspectele pozitive si negative ale unei decizii, atunci articolul de mai jos este pentru tine. Informatiile de aici te vor ajuta sa identifici serviciile de ortodontie in Deva si sa le alegi clinica pe care o vei considera cea mai potrivita nevoilor tale.

Unde mergi la un bun ortodont in Deva?

Indreptarea dintilor strambi este un proces de durata, care implica numeroase vizite la cabinetul dentistului, purtarea unui aparat dentar si costuri financiare deloc de neglijat, pe care nu ai dori sa le regreti alegand in necunostinta de cauza, ci vrei sa te adresezi din prima incercare unui ortodont din Deva care sa iti poata oferi solutia cea mai eficienta de tratament. Clinicile si cabinetele de top din tabelul de mai jos ofera servicii de ortodontie de calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CI Transilvania
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cel mai bun cabinet stomatologic din Deva
 • Aici pacientii depasesc frica de dentist
 • Personal profesionist si amabil
 • Medicii pot rezolva orice problema stomatologica
 • Atmosfera calda si primitoare
Astom
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Locul potrivit pentru a reface zambete
 • Medici specialisti
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, grija si multa atentie fata de pacient
 • Personal amabil
Mdentis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal profesionist
 • Rabdare si grija fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite in timpul procedurilor
 • Lucrari de succes
 • Unii pacienti declara ca pentru ei solutia de tratament nu a rezolvat problema
Nicoleta Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Lucrari functionale si durabile
 • Medici profesionisti si prietenosi
 • Detalii oferite pacientilor in timpul tratamentelor
Art Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Stomatologie la standarde europene
 • Confort psihic si fizic pentru pacient
 • Medici profesionisti, seriosi, dedicati meseriei si pacientilor
 • Tratamente fara durere
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor unde gasesti un bun ortodont in Deva

Multe aspecte pot cantari in decizia alegerii unui ortodont din Deva care sa iti satisfaca exigentele si sa iti aduca in cel mai scurt timp posibil zambetul dorit. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa identifici medicul potrivit pentru tine: calitatea serviciilor clinicii, preturile practicate si parerile pacientilor care au beneficiat de consultatii si tratamente.

1. Centrul de Implantologie Transilvania

La Centrul de Implantologie Transilvania poti gasi aparate dentare pentru un zambet impecabil la orice varsta, atat pentru copii, cat si pentru adulti si un medic specialist ortodont bine pregatit, dr. Alis Costache, cu o experienta de peste 5 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta din Cluj. Reteaua Transilvania, cu Centre de Implantologie in Deva, Cluj, Zalau si Baia Mare, dispune de o echipa de 11 medici, specializati in diferite domenii ale medicinei dentare, care colaboreaza pentru identificarea unor solutii eficiente de tratament.

Site-ul web al Centrului de Implantologie Transilvania contine informatii utile pacientilor, lista de preturi fiind una dintre cele mai accesate sectiuni. O consultatie de ortodontie cu plan de tratament te va costa 200 de lei.

Clinica inregistreaza multe recenzii in care pacientii au scris cuvinte de apreciere. Ei spun ca aici au gasit cel mai bun cabinet stomatologic din Deva, unde si-au depasit frica de dentist, ajutati de medici profesionisti si amabili si de o atmosfera calda si primitoare. De asemenea, este mentionat faptul ca medicii inspira incredere si sunt pregatiti sa rezolve orice problema stomatologica.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Implantologie Transilvania
Vezi Pareri

2. Astom

Clinica Astom are deja o traditie de peste 30 de ani pe piata serviciilor de medicina dentara din Deva si ofera pacientilor tratamente diverse in domenii ale stomatologiei, ca profilaxie, odontotie, endodontie, ortodontie, protetica, chirurgie orala, implantologie, proceduri de estetica dentara. Unitatea dispune de o echipa interdisciplinara formata din 6 medici specialisti in diverse domenii ale stomatologiei, care se consulta si colaboreaza pentru solutii optime, adaptate fiecarui caz, si de un centru propriu de radiologie digitala, care ajuta la intocmirea unui diagnostic corect.

Pentru o consultatie la medicul ortodont vei plati suma de 200 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care au trecut pragul clinicii au consemnat experiente placute pe scaunul de la dentist. Acestia mentioneaza ca au avut parte de servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente efictuate cu rabdare, grija si multa atentie fata de pacient, o abordare plina de amabilitate din partea intregului personal. Potrivit unora dintre pareri, Astom este locul potrivit pentru a reface zambete.

3. Mdentis

La Cabinetul stomatologic Mdentist sunt disponibile aparate dentare pentru toate varstele si problemele de pozitionare a dintilor, iar experienta medicului ortodont dr. Laura Goia iti va indica cea mai potrivita solutie, pentru cele mai bune rezultate. Medicul specialist este unul dintre cei 4 dentisti care lucreaza aici, oferind tratamente de implant dentar, chirurgie orala, estetica dentara, ortodontie, pedodontie, profilaxie, endodontie, stomatologie copii. Brandul medical Mdentist este accesibil atat pacietilor din Deva, cat si celor din Hunedoara, prin cabinete stomatologice amplasate in cele doua orase.

Consultatia de ortodontie are aici un tarif de 150 de lei.

Cea mai mare parte a recenziilor sunt lasate de pacienti multumiti. Acestia considera ca la Mdentis au beneficiat de servicii ireprosabile, medici profesionisti, care trateaza cu rabdare si implicare pacientii, oferind explicatii pe tot parcursul desfasurarii procedurilor stomatologice si ca lucrarile realizate aici au fost de calitate. Cateva comentarii provin de la pacienti nemultumiti de faptul ca tratamentul efectuat nu le-a rezolvat problema de sanatate a dintilor.

4. Nicoleta Dental

Clinica Nicoleta Dental din Deva este proiectul datand din anul 2006 al medicului stomatolog dr. Veaceslav Lefter, specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala, si reprezinta locul in care o echipa poti gasi un ortondont bun, cu o experienta de peste 10 ani in medicina dentara, in persoana dr. Anca Oprita. Aici lucreaza o echipa de 5 medici si 3 asistente care asigura tratamente dentare de stomatologie generala, endontie, protetica, implant dentar, pedodontie si ortodontie. Tot in cadrul clinicii se gaseste un centru de radiologie dentara.

Consultatia la medicul ortodont are pretul de 150 de lei.

Pacientilor manifesta un nivel ridicat de satisfactie fata de serviciile clinicii Nicoleta Dental. Ei considera ca au beneficiat de tratamente de foarte buna calitate, de lucrari functionale si durabile, ca medicii sunt profesionisti si prietenosi, cu rabdare fata de pacienti, carora le ofera numeroase detalii in timpul procedurilor. Unii pacienti apreciaza ca preturile practicate sunt mari.

5. Art Dental

„Un zambet de milioane” este deviza celor 2 medici de la  cabinetul stomatologic Art Dental Studio – Cutting-Edge Dentistry, care si-au propus sa ofera pacientilor posibilitatea de a-si transforma visul de a avea o dantura frumoasa si sanatoasa, in realitate, cu ajutorul tratamentelor de implant dentar, estetica dentara, endodontie si ortodontie. Echipa de la Art Dental se recomanda printr-o experienta de peste 10 ani in lucrul cu pacientii si deschidere catre cele mai noi si moderne metode de tratament, prin participarea la numeroase congrese de medicina dentara.

Consultatia de ortodontie are la acest cabinet pretul de 150 de lei.

Recenziile de pe Google dovedesc ca pacientii sunt multumiti de serviciile prestate aici. Unele comentarii spun ca medicul dr. Radu Campeanu a reusit sa implementeze la Deva standardele stomatologiei europene, intemeiate pe confortul fizic si psihic al pacientului. De asemenea, sunt apreciate profesionalismul, seriozitatea si devotamentul fata de profesiei si pacienti ale medicilor, tratamentele executate fara durere si amabilitatea personalului.

Concluzii

Visul de a avea dintii drepti, un zambet frumos si alte beneficii legate de masticatie si o digestie imbunatatita poate deveni realitate chiar aici, in orasul tau, prin accesarea serviciilor unui bun ortodont din Deva. Clinicile de top din clasamentul de mai sus dispun de toata gama de aparate ortodontice pentru un tratament eficient al deficientelor de pozitionare a danturii, de medici specialisti cu experienta si de standarde moderne de lucru, cu o abordare profesionista si orientata catre confortul pacientilor.

Stau marturie sutele de recenzii lasate de pacientii multumiti de solutiile de tratament aplicate la cabinetele stomatologice din Deva amintite in articolul pe care tocmai l-ai parcurs si ale carui informatii te vor ajuta sa te decizi incotro sa mergi pentru un tratament de ortodontie.