Meniu

Ortodontie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O perceptie mai veche in ceea ce priveste medicina dentara spunea ca starea si cresterea normala dintilor unui copil trebuie monitorizate cu precadere, dar azi este o situatie comuna si recomandata ca persoane de orice varsta sa incerce sa isi indrepte dintii si sa apeleze la serviciile unui cabinet de ortodontie. In Iasi, consultatia si tratamentul adecvat pentru anomaliile dentare, care sa duca la corectarea pozitiei dintilor, se pot realiza la una dintre clinicile de top din orasul istoric cunoscut de-a lungul secolelor drept capitala a Moldovei.

Atat dentitia de lapte, cat si dantura definitiva pot suferi de inghesuiri si ocluzii dentare incorecte, care afecteaza pe termen mediu si lung sanatatea dintilor, a gingiilor si a articulatiei temporo-mandibulare. Muscatura deficitara si masticatia necorespunzatoare pot cauza efecte nedorite asupra digestiei, organelor si structurilor implicate.

Unde poti gasi un cabinet de ortodontie in Iasi?

Orice tratament de indreptare a dintilor, pentru rezultatele asteptate de pacient, presupune ca medicul sa aiba competente specifice in ortodontie. In Iasi, un medic bun, care, pe langa pregatirea generala in stomatologie mai are si pregatire de specialitate, poate fi gasit la clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Ozono
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie fata de problemele pacientilor
 • Plan de tratament adaptat la nevoile si bugetul clientului
 • Ambient placut
 • Dotari de ultima generatie
Dentesse
2
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Echipa exceptionala de medici, care colaboreaza pentru cele mai bune rezultate
 • Promptitudine, profesionalism si siguranta in interventii
 • Intelegere fata de pacient si empatie la nivel inalt
 • Atmosfera relaxata
 • Aparatura moderna
Maxident
3 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Seriozitatea si profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea si increderea pe care o inspira intregul personal
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Rezultatele bune ale tratamentelor
Dr. Leia Tvigun
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Medic care inspira incredere
 • Onestitate in explicatii
 • Profesionalism, rabdare si promptitudine
 • Rezultate bune dupa purtarea aparatului dentar
Uzina de Zambete
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal cu experienta
 • Planuri personalizate de tratament
 • Personal amabil si emapic
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de ortodontie din Iasi

In clasamentul celor mai bune cabinete de ortodontie din Iasi se regasesc clinici de prestigiu din oras, recunoscute pentru metodele moderne, inalta calificare a medicilor si aparatura de calitate.

1. Ozono

Clinica Ozono din Iasi aduce un concept nou pe piata serviciilor stomatologice prin punerea la dispozitia pacientilor a tuturor specialitatilor medicinei dentare, printre care si ortodontie, pentru un tratament personalizat eficient. Obiectivele clinicii sunt: expertiza, inovatie si tehnologie de varf, interactiune medic-pacient specifica si abordare multidisciplinara a afectiunilor aduse in atentia personalului medical.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul acesteia. Pentru o consultatie la ortodont in Iasi, clinica Ozono percepe suma de 150 de lei. Pentru un aparat dentar metalic fix se va plati un pret de 2295 de lei, iar pentru un aparat ortodontic fix fizionomic (Saphir), tariful este de 3235 lei. Un aparat dentar mobil are pretul este de 995 lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de serviciile stomatologice prestate aici, exprimandu-si opiniile favorabile despre experienta la dentist. In primul rand, sunt numai cuvinte de lauda despre medicii profesionisti, care trateaza cu empatie si seriozitate fiecare pacient, indiferent de varsta, inlaturand si cele mai grave fobii de dentist. De asemenea, este apreciata politica practicata aici, de a-i prezenta pacientului planul de tratament si solutii, astfel incat acesta sa o aleaga pe cea mai potrivita in functie de buget. Mai sunt amintite ambientul placut si dotarile de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Ozono
Vezi Pareri

2. Dentesse

Tehnologia digitala avansata, abordarea multidisciplinara a problemelor de sanatate orala si echipa medicale specializata in toate ramurile stomatologiei recomanda clinica Dentesse din Iasi pentru un tratament corespunzator de ortodontie. Clinica face parte dintr-o retea de clinici medicale dentare care acopera toata zona Moldovei cu servicii digitalizate de stomatologie.

Preturile clinicii pot fi consultate pe site-ul web al acesteia. O consultație in ortodontie are pretul de 190 lei. Aparatul fix metalic va fi achizitionat cu 2450 de lei, iar modelul Safir, cu 3495 lei. Aparatul dentar mobil il va costa pe client 950 de lei.

Parerile pacientilor inregistrate de recenziile lasate pe Google amintesc de echipa exceptionala de medici, care colaboreaza intre ei pentru a gasi cele mai bune solutii de rezolvare a problemelor de sanatate. Promptitudine in interventii, profesionalism si siguranta manifestate de doctori pe tot parcursul tratamentelor. De asemenea, personalul da dovada de intelegere si empatie la un nivel inalt, iar atmosfera este relaxata. In multe comentarii se aminteste de aparatura moderna. Unii clienti reclama faptul ca preturile sunt mai ridicate.

3. Maxident

Deviza personalului medical de la clinica Maxident din Iasi este aceea ca „Zambetul este cel mai pretios accesoriu”, iar medicii din mai multe specialitati ale medicinei dentare, printre care si ortodontie, conlucreaza pentru a reda pacientilor increderea in zambetul lor. Ambientul placut, aparatura moderna, materialele de calitate superioara ii fac pe ieseni sa se intoarca la aceasta clinica.

Preturile pot fi consultate pe site-ul web. O consultatie cu plan de tratament aderent il va costa pe pacient 100 lei. Pretul aparatului fix metalic este de 1600 lei, iar pentru aparatul ortodontic Safir se va plati 2800 lei. Aparatul mobil va fi instalat la un cost de 850 de lei.

Putinele recenzii inregistrate la aceasta clinica demonstreaza ca pacientii sunt multumiti de serviciile de la Maxident. Ei remarca seriozitatea si profesionalismul medicilor, amabilitatea si increderea pe care o inspira intreg personalul. De asemenea, sunt consemnate rezultatele bune ale tratamentelor.

4. Dr. Leia Tvigun

Un bun ortodont in Iasi poate fi gasit si la cabinetul stomatologic Dr. Leia Tvigun, medic specialist in ortodontie, care abordeaza pacientii mari si mici cu grija si empatia descoperite in urma experientei ca mama. Cunostintele teoretice, experienta si abordarea calda si prietenoasa recomanda acest cabinet pentru servicii de calitate in indreptarea dintilor.

O consultatie de ortodontie la acest cabinet, cu stabilirea planului de tratament aferent problemei sesizate de pacient are un tarif de 210 lei. Pentru un aparat fix metalic se va plati suma de 2200 lei, iar pentru un aparat fizionomic fix, suma perceputa va fi de 3500 lei. Aparatul mobil il va costa pe pacient 1100 lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile medicului ortodont din Iasi, despre care spun ca inspira incredere si trateaza pacientii cu sinceritate maxima, explicandu-le exact ce se poate face si ce nu. Comentariile consemneaza faptul ca la acest cabinet clientii au beneficiat de profesionalism, rabdare, promptitudine si atmosfera prietenoasa. Unii amintesc si rezultatele foarte bune dupa purtarea aparatului ortodontic.

5. Uzina de zambete

Cu doua cabinete in Iasi, cu adrese diferite, Clinica Uzina de Zambete nu isi dezminte numele in ceea ce priveste atitudinea personalului, o echipa tanara si dinamica, specializata in mai multe ramuri ale medicinei dentare, inclusiv ortodontie. Entuziasti si comunicativi, medicii cu experienta in domeniu lucreaza cu aparatura de ultima generatie pentru a produce zambete pe banda rulanta.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la specialist, cu stabilirea planului de tratament are pretul de 150 de lei. Aparatul ortodontic metalic fix costa 2450 lei, iar cel model Safir se poate achizitiona la pretul de 3350 de lei. Un aparat ortodontic mobil il va costa pe pacient 1100 lei.

Pacientii consemneaza in recenziile lasate pentru aceasta clinica experiente extrem de placute, de la faptul ca sunt intampinati cu zambetul pe buze si pana la atentia si profesionalismul manifestat in timpul consultatiilor si tratamentelor. Comentariile se refera si la cadrul placut si armonios amenajat. De asemenea, frica de dentist a pacientilor de orice varsta este inlaturata prin amabilitatea si empatia intregului personal. Sunt si pacienti care reclama preturi prea ridicate.

Concluzii

Tratamentele de indreptare a dintilor, de corectare a muscaturii defectuoase, instalarea unui aparat dentar eficient pot avea rezultate deosebite la unul dintre cabinetele de ortodontie din Iasi incluse in clasamentul de mai sus. Abordarea cu grija si empatie a pacientilor, aparatura de noua generatie, specializarea si experienta ortodontilor sunt tot atatia factori care duc la reusita unui tratament ortodontic, la orice varsta a pacientului ar fi realizat.