Meniu

Ortodontie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista clinici stomatologice cu servicii de ortodontie, in Oradea, la care copiii, adolescentii si adultii pot solicita indreptarea danturii. Aparatele dentare pot fi de diferite tipuri si pentru orice buzunar, dar decizia asupra unui anumit model se ia in urma consultatiei la ortodont.

In clinicile dentare din Oradea sunt medici ortodonti bine pregatiti si cu experienta vasta in domeniu, astfel ca ajutorul lor este de necontestat in privinta alinierii perfecte a dintilor, indiferent de problema cu care se confrunta pacientul (dinti inghesuiti sau distantati, pozitionati prea in fata sau prea in spate, blocati in os etc).

Cat costa o consultatie de ortodontie in Oradea?

Pretul pentru o consultatie de ortodontie, la Oradea, poate sa varieze in functie de mai multi factori. In tabelul de mai jos poti vedea ce preturi se practica la ora actuala pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Leahu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii stomatologice numeroase
 • Numeroase tipuri de aparate dentare
 • Medici cu experienta, inclusiv pe partea de ortodontie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi mari
Dental Art
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Medici cu experienta si o buna pregatire, inclusiv pe ortodontie
 • Aparatura performanta si materiale de calitate
 • Tratamente rapide, fara durere
 • Atmosfera primitoare
Rodenta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Toata gama de tratamente dentare
 • Aparatura ultramoderna
 • Medic ortodont cu experienta
 • Aparate dentare fixe si mobile
 • Bun raport calitate-pret
Estetical Dentis
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Tratamente ortodontice cu aparate de diverse tipuri
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie si rabdare
 • Atmosfera placuta
Maxilomed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente simple sau complexe
 • Medici cu o bogata experienta clinica
 • Clinica moderna si confortabila
 • Echipamente de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici sunt specializate in ortodontie in Oradea?

Exista mai multe clinici stomatologice in acest oras, dar dintre ele doar cinci sunt renumite pentru serviciile de ortodontie din Oradea, si anume:

1. Dr. Leahu

In clinica Dr. Leahu din Oradea sunt opt cabinete medicale echipate la standarde moderne, unul dintre acestea fiind destinat copiilor. Serviciile stomatologice sunt unele diverse: ortodontie, chirurgie dentara, coroane si fatete dentare, proteze, implanturi, radiografii dentare digitale etc. Medicii ortodonti pun la dispozitie diverse tipuri de aparate dentare: Incognito, Safir, Invisalign si Damon, pentru a veni in intampinarea nevoilor si preferintelor tuturor solicitantilor.  Dr. Bianca Negrutiu este medic stomatolog specializat in ortodontie si ortopedie dento-faciala, dar mai sunt si alti medici la care te poti programa pentru o consultatie de specialitate.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 200 de lei.

In privinta acestei clinici, parerile sunt in majoritate apreciative. Oradenii spun ca amenajarea clinicii duce cu gandul la serviciile medicale din Occident si ca amabilitatea si profesionalismul sunt cuvinte de ordine aici. In plus, mai sunt subliniate: buna comunicare medic-pacient, aparatura moderna, usurinta cu care sunt tratate problemele destul de complexe ale danturii. La capitolul „nemultumiri” sunt cateva persoane care spun ca au asteptat mult pana sa intre in cabinet si ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leahu
Vezi Pareri

2. Dental-Art

Printre numeroasele servicii oferite de clinica Dental-Art din Oradea se afla si cel de ortodontie, asigurat de Dr. Corina Pantel, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea in 1999, iar din 2009 este medic specialist. Dr. Pantel a urmat numeroase cursuri in ortodontie, ocluzologie, endodontie si estetica dentara, avand si competenta in radiodiagnostic maxilo-dentar.

O consultatie ortodontica, la Dental-Art, are un pret de 200 de lei.

Potrivit recenziilor, aceasta clinica este apreciata pentru calitatea serviciilor oferite. Unii pacienti spun ca este singurul cabinet stomatologic unde merg cu incredere si fara teama, stiind ca medici sunt profesionisti, implicati si lucreaza cu materiale de calitate. Mai sunt apreciate si atmosfera calda si primitoare, dar si aparatura ultramoderna, care asigura tratamente rapide si fara durere.

3. Rodenta

Rodenta este o clinica dentara in care se ofera servicii pentru toate varstele, de aproape trei decenii. Toata gama de tratamente dentare este pusa la dispozitia locuitorilor din Oradea, inclusiv servicii de ortodontie. Dr. Vlad Tudericiu este medic stomatolog si specialist ortodont la care poti apela in cazul in care vrei sa ai dinti perfect aliniati. Posibilitatile puse la dispozitie in clinica, in privinta tratamentelor ortodontice constau in aparate fixe (metalice sau ceramice) si aparate mobile, atat pentru adulti, cat si pentru copii si adolescenti.

Tariful pentru o consultatie la un medic ortodont din Oradea, de la clinica Rodenta, este de  200 de lei.

Unii pacienti au postat recenzii in mediul online despre aceasta clinica, in care vorbesc la superlativ despre serviciile de care au beneficiat. Ei spun ca tratamentele dentare sunt rapide si eficiente, datorita faptului ca medicii sunt bine pregatiti si lucreaza cu aparatura si materiale de calitate superioara, In plus, unii mai spun si ca raportul calitate-pret este in avantajul clientilor.

4. Estetical Dentis

In cabinetul stomatologic Estetical Dentis din Oradea, o echipa de stomatologi profesionisti ofera tratamente diverse, pentru toate problemele dentare, de la parodontologie si implantologie, la protetica, endodontie, odontologie, chirurgie dentara, profilaxie si estetica dentara. In plus, sunt puse la dispozitie si tratamente pentru copii si adolescenti, inclusiv tratamente ortodontice: aparate dentare fixe, mobile, retainere, placute palatinale sau linguale, trainere etc.

Pretul unei consultatii primare de ortodontie este de 120 de lei.

Parerile oradenilor sunt apreciative la adresa clinicii: colectiv foarte bine pregatit, medici care lucreaza cu atentie si rabdare, asistente amabile, servicii de foarte buna calitate. Din aceste motive, sunt multi cei care recomanda clinica si care spun ca vor reveni cu incredere pentru proceduri de profilaxie sau diverse tratamente.

5. Maxilomed

Maxilomed este o clinica din Oradea care asigura tratamente de ortodontie, endodontie,  chirurgie maxilo-faciala, chirurgie orala, protetica si estetica dentara prin intermediul unei echipe de medici specialisti sau primari. Serviciile ortodontice sunt asigurate de medici cu o bogata experienta clinica si care sunt la curent cu noile abordari si tehnici in domeniu, invatand continuu. Aparatele puse la dispozitie reprezinta o imbinare intre utilitate si estetica, astfel incat purtatorii lor sa se simta confortabil pe durata tratamentului ortodontic.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 150 de lei.

Multi dintre pacientii care au impartasit din impresiile lor la adresa clinicii spun ca serviciile sunt de buna calitate. Cele mai apreciate aspecte sunt: medicii care sunt profesionisti si dovedesc atentie si implicare fata de fiecare pacient, conditiile confortabile din clinica, dotarile si echipamentele de ultima generatie.

Concluziile noastre

Cu aspectul danturii nu este de joaca, avand in vedere ca ea joaca un rol foarte important, din punct de vedere estetic, iar cu ajutorul tratamentelor de ortodontie din Oradea poti face ca zambetul sa fie unul impecabil.

Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la un medic ortodont din Oradea si sa mergi la o consultatie, in care, dupa o analiza a problemelor, ti se vor propune tratamentele necesare si, cel  mai probabil, va trebui sa porti un anumit tip de aparat dentar. Important este insa sa alegi o clinica buna si un medic cu care sa rezonezi pentru ca rezultatele sa fie cele dorite.