Meniu

Ortodontie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o consultatie la ortodont in Resita pentru ca vrei sa iti pui aparat dentar, in acest articol poti gasi un cabinet stomatologic unde profeseaza un astfel de specialist. Consultatia este prima etapa din tratamentul ortodontic, deoarece medicul stomatolog trebuie sa evalueze sanatatea orala si sa identifice tipul de aparat dentar potrivit pentru tine.

Serviciile ortodontului se adreseaza pacientilor de orice varsta, desi copilaria este perioada cea mai buna pentru montarea aparatului dentar. Diferenta este ca tratamentul ortodontic dureaza mai mult la adulti, insa acest lucru nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in obtinerea unui zambet perfect.

Cat costa consultatia la un ortodont in Resita?

In Resita, poti gasi un ortodont bun care sa te ajute in alegerea aparatului dentar potrivit, inclusiv din punct de vedere al bugetului. Iata unde gasesti un medic specializat pe ramura ortodontiei si care este pretul unei consultatii in vederea montarii aparatului dentar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Soran Rares
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Dotari moderne
 • Curatenie
Dr. Solomitcaia
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente ortodontice de calitate superioara
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
Dentinvogue
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun ortodont din Resita?

Ortodontul este specialistul la care trebuie sa apelezi atunci intentionezi sa iti pui aparat dentar, iar in Resita exista medici specializati in acest domeniu, care se pot ocupa atat de consultatie, cat si de tratamentul ortodontic propriu-zis.

Pentru ca este vorba despre o colaborare pe termen lung, ideal ar fi sa alegi ortodontul in functie de experienta si de feedback-ul primit din partea altor pacienti. In continuare, poti vedea cele mai bune optiuni de cabinete stomatologice unde lista de servicii acopera si ortodontia:

1. Soran Rares

Daca locuiesti in Resita si ai nevoie de o consultatie la ortodont, cabinetul dr. Soran Rares este una dintre cele mai bune variante pe care le ai la dispozitie. Aici se ofera servicii nu numai de ortodontie, ci si din alte ramuri ale medicinei dentare, ceea ce inseamna ca pot fi rezolvate multiple probleme de ordin stomatologic.

Consultatia ortodontica are pretul de 150 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor oferite in cadrul acestui cabinet stomatologic. Experienta medicilor, dotarile moderne si curatenia sunt cateva dintre aspectele notate pozitiv.

Vezi parerile pacientilor despre Soran Rares
Vezi Pareri

2. Dr. Solomitcaia Tatiana

Dr. Solomitcaia Tatiana este un medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, care isi desfasoara activitatea in Resita si asigura tratamente ortodontice de inalta calitate. Experienta si folosirea unor echipamente moderne reprezinta o garantie a faptului ca pacientii vor avea parte de rezultate pe masura asteptarilor.

Pretul consultatiei este de 100 lei.

Pacientii spun ca tratamentele ortodontice efectuate in acest cabinet sunt de calitate superioara, declarandu-se multumiti de rezultatele obtinute. Profesionalismul, atentia la nevoile pacientului si grija pentru curatenie sunt cateva dintre calitatile care descriu colectivul. Un alt aspect pentru care majoritatea pacientilor recomanda serviciile cabinetului este comunicarea eficienta cu medicul.

3. Dentinvogue

Dentinvogue se inscrie pe lista celor mai bune optiuni de cabinete stomatologice din Resita in cadrul carora poti gasi un ortodont bun. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici stomatologi cu pregatire vasta in domeniul ortodontiei si ortopediei dento-faciale, precum si in parodontologie. Calitatea este sustinuta atat de experienta medicilor care profeseaza aici, cat si de echipamentele performante pe care acestia le folosesc.

Consultatia ortodontica are pretul de 150 lei.

Cei mai multi dintre pacienti au avut o experienta placuta la acest cabinet si au obtinut rezultate conform asteptarilor. Profesionalismul defineste intregul colectiv, iar alte avantaje sunt curatenia si dotarile moderne.

Concluzii

Consultatia la ortodont si tratamentul cu aparat dentar pot fi efectuate in Resita la un numar limitat, dar suficient de cabinete stomatologice, unde profeseaza medici cu specializare in acest domeniu – ortodontia. Experienta lor si feedback-ul pozitiv de la pacienti demonstreaza ca pun pret pe calitatea actului medical si ca pot interveni si in cazuri complexe.