Meniu

Ortodontie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti sa te bucuri de un zambet perfect, chiar daca ai dintii strambi, dar pentru acest lucru trebuie sa-ti faci o programare la o consultatie de ortodontie in Sibiu. In acest oras sunt multe clinici si cabinete stomatologice in care isi desfasoara activitatea ortodonti cu experienta, care propun tratamente cu aparate dentare performante, la mare cautare in ziua de astazi peste tot in lume.

Pentru a descoperi unde se afla aceste cabinete, la ce medici sa te programezi si care este costul consultatiilor, citeste in continuare acest articol si vei afla tot ce te intereseaza legat de acest subiect!

Cat costa o consultatie de ortodontie in Sibiu

In Sibiu, o consultatie de ortodontie poate avea un tarif diferentiat, in functie de clinica. In tabelul de mai jos poti vedea cateva preturi, astfel incat sa-ti faci o idee ce buget trebuie sa aloci pentru a incepe un tratament ortodontic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente si tehnologii moderne
 • Tratamente personalizate
 • Urgente stomatologice
 • Consultatii si tratamente ortodontice
 • Comunicare deschisa medic-pacient
 • Locatie buna, in cartierul Cedonia
 • Unele persoane nu au fost multumite de rezultatele tratamentelor
Dentica
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Numeroase tratamente stomatologice
 • Medic ortodont si medici din alte ramuri ale medicinei dentare
 • Tratamente ortodontice pentru copii si adulti
 • Aparatura moderna
 • Proceduri fara durere
Dr. Ceban Alexandra
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Diversitate a serviciilor stomatologice
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Posibilitatea de a achita in rate
 • Medic cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Pearl Smile
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica situata in centrul orasului Sibiu
 • Aparatura performanta
 • Echipa tanara de medici, pregatita la standarde europene
 • Transparenta si profesionalism
 • Oferta bogata de servicii stomatologice
 • Tratamente ortodontice cu aparate dentare fixe, mobile si Clear Aligner
Smiles
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura si tehnici moderne
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Tratamente fara durere
 • Diversitate a serviciilor
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Sibiu cu servicii de ortodontie

Sunt cinci clinici stomatologice bine cotate in Sibiu, care ofera si servicii de ortodontie. Iata care sunt acestea:

1. Alma Dent

Pentru o consultatie sau un tratament de ortodontie, prima clinica  din Sibiu pe care ti-o recomandam este Alma Dent. Datorita dotarilor ce constau in echipamente moderne si tehnologie avansata, tratamentele sunt personalizate, fara durere si se desfasoara cu rapiditate. In plus, fiecare membru al echipei medicale este specializat intr-o ramura a stomatologiei: protetica, endodontie, odontoterapie, pedodontie, chirurgie si implantologie. In clinica sunt primite si urgentele dentare, in timpul programului de lucru.

O consultatie de ortodontie, la Alma Dent, Sibiu costa 180 de lei, incluzand modelele de studiu si planul de tratament.

Opiniile exprimate in mediul online arata ca nivelul de satisfactie in randul pacientilor este foarte ridicat, in ceea ce priveste serviciile clinicii. Sunt amintite mai multe motive pentru care oamenii revin cu drag in cabinet: medicii care inspira incredere prin atitudinea profesionista si comunicarea deschisa cu pacientii, preturile decente, faptul ca sunt tratate cu promptitudine urgentele stomatologice. Sunt si unele unele persoane care spun ca nu au fost multumite de tratamentele primite aici.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

Clinica Dentica din Sibiu este recunoscuta atat pentru serviciile de ortodontie, cat si pentru celelalte tratamente puse la dispozite: estetica dentara, implantologie, endodontie, chirurgie parodontala,  chirurgie orala, restaurari dentare. Tratamentele ortodontice se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor si se realizeaza in cabinetul dr. Iulia Nitu, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala.

O consultatie la medicul ortodont din Sibiu, de la Dentica, are un tarif de 190 de lei.

O vizita la stomatolog s-a transformat pentru multi dintre pacientii acestei clinici intr-o experienta placuta. Ei spun ca au contribuit la starea de bine atat buna pregatire a medicilor, cat si tratamentele realizate cu aparatura moderna, tratamente efectuate fara durere si in confort deplin. Sunt laudate si serviciile de ortodontie de aici, care pentru multi pacienti au avut rezultate foarte bune.

3. Dr. Ceban Alexandra

Si cabinetul dr. Alexandra Ligia Ceban este o optiune buna pentru cei care sunt interesati de o consultatie de ortodontie in Sibiu. Tratamentele simple sau cele mult mai complexe, ce fac obiectul unui medic ortodont, sunt realizate cu maxima atentie si implicare, intr-un mediu steril si sigur. In plus, exista posibilitatea ca pacientii sa achite in rate pentru diverse tratamente. Oamenii sunt intampinati in acest cabinet intr-o atmosfera placuta, iar echipamentele performante fac ca tratamentele sa le aduca rezultatele dorite fara sa simta durere.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 90 de lei.

Pe internet, activitatea acestui medic este foarte apreciata, in special pentru tratamentele de implantologie pe care le realizeaza. Unii spun ca medicul este un adevarat profesionist, care da dovada de rabdare, pasiune si meticulozitate in ceea ce face. Sibienii mai spun si ca locatia merita toate aprecierile, pentru ca este dotata cu aparatura noua si este tot timpul curata si ingrijita.

4. Pearl Smile

Pentru o consultatie de ortodontie nu poti rata una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Sibiu – Pearl Smile. Aparatura performanta, echipa tanara de medici, pregatita la standarde europene si oferta bogata de servicii sunt motive pentru care clinica este foarte vizitata si apreciata. Aici poti gasi tratamente stomatologice simple (curatare de rutina) sau complexe (reconstructie dentara avansata). In ceea ce priveste tratamentele ortodontice, acestea sunt efectuate de catre dr. Madalina Pantazi, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala. Clinica pune la dispozitie aparate dentare fixe, mobile si aparate ortodontice Clear Aligner.

Pretul pentru o consultatie la medicul ortodont este de 200 de lei.

Majoritatea celor care si-au exprimat opinia pe internet referitor la clinica stomatologica Pearl Smile spun ca au fost foarte multumiti. Unii spun chiar ca aici au beneficiat de servicii de o calitate superioara celor din afara tarii, cabinetele fiind dotate ultramodern, iar medicii fiind foarte bine pregatiti si amabili. De asemenea, oamenii mai puncteaza faptul ca totul este transparent si ca procedurile se efectueaza in intervalul de timp mentionat in consultatia initiala.

5. Smiles by dr. Buza

Echipa Smiles by dr. Buza este formata din specialisti de top, la care poti apela si daca ai nevoie de un tratament ortodontic in Sibiu. Clinica utilizeaza aparatura si tehnici moderne, care se bazeaza pe nevoia pacientului de a-si rezolva problemele dentare fara durere, intr-un timp scurt si fara costuri foarte mari. Medicii au o pregatire de exceptie si utilizeaza materiale durabile, de foarte buna calitate, pentru a le oferi pacientilor tratamente reusite, indiferent de problema dentara (endodontie, ortodontie, parodontologie, chirurgie dento-alveolara etc.).

Pentru o consultatie de ortodontie, tariful este de 150 de lei.

Multi dintre cei care au pasit pentru prima data in acest cabinet au revenit pentru alte proceduri, convinsi de calitatea serviciilor si de buna pregatire a medicilor. In recenziile de pe internet se vorbeste despre conditiile foarte bune din cabinet, curatenia impecabila, atmosfera placuta si abordarea profesionista a personalului.

Concluziile noastre

Indiferent de motivul pentru care trebuie sa te prezinti la o consultatie de ortodontie, la un medic din Sibiu, vei gasi rezolvare.  In clinicile si cabinetele stomatologice prezentate in acest articol exista medici ortodonti cu o buna pregatire, care lucreaza cu materiale de foarte buna calitate, astfel ca rezultatele tratamentelor sa fie cele dorite si sa apara intr-un timp scurt.

Tratamentele ortodontice se adreseaza atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor, astfel ca indiferent de varsta pe care o ai, daca te nemultumeste aspectul danturii, poti lua atitudine si sa te programezi cu incredere la un cabinet stomatologic.