Meniu

Ortodontie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de ortodontie in Suceava? Inseamna ca ai luat decizia de a-ti pune aparat dentar, astfel ca primul lucru de care ai nevoie este o consultatie. Pentru ca tratamentul ortodontic necesita mai multe vizite la medic, cel mai indicat ar fi sa alegi o clinica unde profeseaza medici stomatologi cu experienta vasta in acest domeniu si care sunt apreciati pentru calitatea rezultatelor.

Exista mai multe tipuri de aparate dentare, iar medicul ortodont este cel care poate lua cea mai inspirata decizie pentru tine, in urma consultatiei si evaluarii radiografiei. In Suceava, exista numeroase cabinete si clinici dentare unde se acopera mai multe ramuri ale stomatologiei, printre care si ortodontia.

La ce clinica poti merge pentru consultatia de ortodontie in Suceava?

Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica dentara din Suceava unde sa mergi pentru consultatia de ortodontie si pentru montarea unui aparat dentar, a fost alcatuit urmatorul tabel, din care fac parte cele mai reputate cabinete si clinici stomatologice unde profeseaza medici cu pregatire in domeniul ortodontiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii stomatologice de foarte buna calitate
 • Medici bine pregatiti si dedicati
 • Aparatura moderna
 • Buna organizare si programari flexibile
 • Preturi rezonabile
Rose Dental Expert
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Preocupare pentru confortul pacientilor
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Preturi bune
CrystalDent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Medici cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Ridere
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Personal empatic cu pacientii
 • Buna organizare si operativitate
 • Cativa pacienti considera ca preturile sunt mari
Hel Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Seriozitate
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor dentare care asigura servicii de ortodontie in Suceava

Persoanele care locuiesc in Suceava si au nevoie de o consultatie de ortodontie, pot observa printr-o simpla cautare pe Google ca optiunile de clinici dentare sunt destul de numeroase. Daca urmeaza sa faci tratament ortodontic si vrei sa beneficiezi de servicii calitative, clasamentul de mai jos iti poate fi de folos, deoarece prezinta numele celor mai reputate clinici specializate in ortodontie si tariful pentru o consultatie:

1. New Dent

New Dent este una dintre cele mai bune clinici dentare din Suceava pentru servicii de ortodontie, fiind o locatie unde poti beneficia de tratamente stomatologice complete. In cadrul acestei clinici, isi desfasoara activitatea o echipa medicala interdisciplinara, cu experienta in diverse ramuri ale stomatologiei. Acestia asigura tratamente la standarde inalte, folosind tehnologii moderne si instrumente de ultima generatie.

La New Dent, consultatia ortodontica are tariful de 150 lei.

Serviciile de foarte buna calitate sunt apreciate de un numar mare de pacienti, care spun ca medicii si asistentele sunt bine pregatiti, amabili, rabdatori si dedicati. Atmosfera, confortul si igiena sunt notate pozitiv, la fel si faptul ca se utilizeaza aparatura moderna. Alte avantaje sunt buna organizare din clinica, flexibilitatea sistemului de programari si preturile rezonabile.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. Rose Dental Expert

Rose Dental Expert este o clinica stomatologica din Suceava care integreaza mai multe specialitati in activitatea sa, printre care si ortodontia. In componenta clinicii intra doua cabinete moderne, unde se furnizeaza ingrijiri dentare de inalta calitate. Scopul personalului, care este format din medici specialisti in diverse ramuri ale stomatologiei, este de a identifica un plan de tratament conform cu nevoile individuale, in aplicarea caruia se folosesc tehnologii de ultima ora.

Consultatia de ortodontie costa 100 lei.

Calitatea si profesionalismul sunt principalele aspecte pozitive scoase in evidenta de pacientii care si-au relatat experienta in mediul online. Medicii sunt preocupati de confortul pacientilor, atenti la detalii si ofera constant informatii despre tratamentele si procedurile efectuate. Alte avantaje sunt promptitudinea personalului si preturile bune.

3. Crystaldent

Printre cele mai apreciate clinici stomatologice din Suceava se numara si Crystaldent, unde poti merge pentru consultatia de ortodontie si pentru montarea unui aparat dentar. Fiecare dintre medicii care fac parte din colectivul clinicii este specializat pe o anumita ramura a medicinei dentare, acestia fiind pregatiti sa abordeze orice problema de natura stomatologica. Activitatea echipei graviteaza in jurul calitatii actului medical si se pune accent deosebit pe o buna experienta a pacientului.

Consultatia primara de ortodontie costa 100 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor stomatologice din aceasta clinica. Personalul are experienta, este amabil si are suficienta pregatire pentru rezolvarea problemelor dentare complexe. Clinica este curata si se foloseste aparatura moderna.

4. Ridere

De pe lista optiunilor de clinici stomatologice din Suceava pe care le poti alege pentru consultatia de ortodontie si pentru tratamentul ortodontic nu poate sa lipseasca Ridere, centru stomatologic unde se ofera servicii integrate. Inca de la debutul activitatii in 2013, personalul medical si-a propus sa respecte standarde calitative inalte si sa se dezvolte permanent pe plan profesional. De aceea, se fac investitii constant in tehnologiile moderne, care fac din aceasta clinica unul dintre cei mai performanti furnizori de servicii stomatologice.

Consultatia ortodontica are tariful de 100 lei in cadrul acestei clinici.

Persoanele care si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica au multe cuvinte de lauda pentru personalul clinicii. Cateva dintre acestea sunt profesionalismul, amabilitatea, empatia, rabdarea cu pacientii de toate varstele si disponibilitatea de a explica fiecare procedura. Clinica este apreciata inclusiv pe partea administrativa, datorita bunei organizari si operativitatii. Exista si cateva pareri mai putin favorabile, de la pacienti care spun ca preturile sunt mari.

5. Hel Dent

In Suceava, un cabinet stomatologic specializat in ortodontie si alte ramuri ale medicinei dentare este si Hel Dent, unde profeseaza medici cu peste 15 ani de experienta. Acestia ofera tratamente pentru pacientii de orice varsta si mizeaza pe calitate si siguranta. Pentru a garanta rezultate conform asteptarilor, personalul utilizeaza aparatura de ultima generatie si este flexibil in privinta planurilor de tratament.

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

In mediul online, cabinetul stomatologic a primit feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti, care spun ca au intalnit acolo o echipa de medici bine pregatiti, ce ofera servicii de calitate. Seriozitatea si profesionalismul specialistilor sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda serviciile acestui cabinet.

Concluzii

Consultatia de ortodontie este imperativa atunci cand hotarasti sa iti pui aparat dentar, iar la cabinetele si clinicile stomatologice din Suceava poti beneficia de tratamente si ingrijiri inalt calitative din partea unor medici cu pregatire vasta in domeniul ortodontiei.

Cu ajutorul unui aparat dentar, vor fi corectate alinierea dintilor si muscatura, ceea ce se traduce in beneficii pe plan estetic si functional deopotriva. Pentru rezultate pe masura asteptarilor, este necesar sa colaborezi cu medici specialisti si sa respecti cu strictete indicatiile acestora pe parcursul tratamentului ortodontic.