Meniu

Ortodontie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indreptarea dintilor este o investitie de care vei putea beneficia tot restul vietii tale, atat in ceea ce priveste zambetul frumos la care ai visat, cat si din punct de vedere al imbunatatirii sanatatii generale, de aceea, cu cat mai curand vei merge la o consultatie de ortodontie in Targoviste, cu atat mai repede medicul iti va stabili planul de tratament, pentru a te putea bucura ulterior de rezultate.

Nu mai pierde timpul cautand informatii despre clinicile stomatologice din oras si citeste articolul de mai jos, care iti va oferi un ghid util in identificarea unor ortodonti buni in Targoviste si in alegerea de a accesa serviciile unuia dintre acestia.

Unde gasesti ortodontie in Targoviste?

Clinicile stomatologice sunt raspandite in tot orasul si cu siguranta treci in drumurile tale pe langa unele dintre acestea, insa nu stii unde poti gasi servicii de ortodontie in Targoviste. Tabelul de mai jos este bazat pe informatii documentate despre cele mai bune cabinete in care poti accesa o consultatie la ortodont si tratamente efectuate de acesta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cea mai buna alegere
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Tehnologia moderna
 • Spatiul elegant al clinicii
Etiquette
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Experienta placuta la dentist
 • Profesionalismul desavarsit al echipei
 • Grija fata de pacienti
 • Explicarea amanuntita a procedurilor
 • Tehnologia moderna
 • Ambient placut
Clinica Victoria
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Echipa tanara si foarte bine pregatita
 • Abordarea prietenoasa a pacientilor
 • Explicatii detaliate ale tratamentelor
 • Solutii eficiente
 • Preturi accesibile
Elida Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Medici profesionisti
 • Tratamente de calitate
 • Intelegere si respect din partea intregului personal
 • Preturi rezonabile
Perfect Smile
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cei mai buni medici stomatologi
 • Servicii de top
 • Se respecta programarile
 • Frica de dentist este depasita aici.
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de ortodontie din Targoviste

Investitia intr-un aparat dentar este destul de costisitoare, iar indreptarea dorita a dintilor necesita proceduri complexe, desfasurate pe o perioada semnificativa, de aceea vei dori cea mai buna calitate in ceea ce priveste serviciile de ortodontie din Targoviste pe care le vei alege. Sectiunea de mai jos a articolului iti pune la dispozitie informatii de natura sa iti faciliteze decizia.

1. RG Dental

La RG Dental Targoviste lucreaza o echipa de specialisti alcatuita din 5 medici stomatologici avand competente in diverse ramuri ale medicinei dentare, 6 tehnicieni dentari si 2 asistente, care ofera o gama variata de servicii: implant dentar, endodontie, protetica, ortodontie, parodontologie, chirurgie orala si estetica dentara. Infiintata in anul 1992, clinica dispune de laborator dentar propriu, centru de radiologie dentara si tehnologie de ultima ora, pentru tratamente moderne si eficiente.

O consultatie de ortodontie te va costa 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care au beneficiat de tratamente aici apreciaza prestatiile acestei clinici, prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei scriu ca au facut cea mai buna alegere, ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt bine pregatiti si experimentati si ca au fost abordati cu amabilitate. De asemenea, sunt amintite tehnologia moderna si spatiul elegant de care dispune RG Dental.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette

Clinica Etiquette din Targoviste dispune de un personal format din 8 medici, 1 tehnician dentar si 5 asistente, care efectueaza tratamente de endodontie, ortodontie, chirurgie dentara, implantologie, protetica, parodontologie, pedodontie si estetica dentara. A fost fondata in anul 2018 de medicul stomatolog dr. Aida Maria Pascale, specialist in estetica si protetica dentara, competente in implant dentar si radiologie. Echipa medicala isi propune este realizarea de tratamente de cea mai buna calitate, in conditii de confort pentru pacienti, in acest scop clinica investind constant in tehnologie de ultima ora.

Pe site-ul web intuitiv si prietenos cu utilizatorul poti gasi si lista tarifelor pentru serviciile prestate la cabinete. Consultatia de ortodontie are un pret de 180 de lei.

Pacientii atribuie clinicii Etiquette 5 stele din 5, prin recenziile de pe Google. Ei considera ca au avut o experienta placuta aici, ca echipa este caracterizata de un profesionalism desavarsit si de grija fata de pacienti. Potrivit marturiilor, medicii explica amanuntit procedurile, realizate cu tehnologie moderna, intr-un ambient placut.

3. Clinica Victoria

Clinica Victoria din Targoviste este parte a unei retele vaste de servicii stomatologice, sub acest nume functionand centre de medicina dentara in Bucuresti si in alte cinci orase din Muntenia. Conceptul clinicii presupune existenta tuturor serviciilor stomatologice in aceeasi cladire, astfel incat vei putea accesa aici consultatii si tratamente de ortodontie, endodontie, pedodontie, chirurgie, protetica si investigatii radiologice.

Lista de preturi pentru toate serviciile din centrele Clinicii Victoria este afisata pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie la medicul ortodont se va achita suma de 90 de lei.

Putine recenzii au lasat pacientii pentru aceasta clinica din Targoviste, insa toate inregistreaza experiente la superlativ. Sunt consemnate aspecte precum: echipa tanara si foarte bine pregatita, abordarea prietenoasa a pacientilor, cu explicatii detaliate ale tratamentelor, solutii eficiente, preturi accesibile.

4. Elida Dent

La Clinica Elida Dent din Targoviste poti conta pe serviciile a doi medici stomatologici specializati in ortodontie si ortopedia faciala, parte a unei echipe vaste compuse din 13 dentisti, si 9 asistente. Clinica a fost infiintata in anul 2015 de medicul stomatolog Elida Carpiuc si dispune de tehnologie de ultima ora, laser dentar, microscop si scanner intraoral, care contribuie la diagnosticarea si tratamentul performant si eficient al afectiunilor cavitatii orale.

Tarifele practicate sunt postate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie initiala la ortodontie vei plati aici 150 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile Clinicii Elida Dent, dupa cum rezulta din recenziile lasate pe Google. Ei declara ca sunt incantati de posibilitate accesarii de servicii pentru intreaga familie, de medicii profesionisti, de calitatea tratamentelor, de intelegerea si respectul primit din partea intregului personal si de preturile rezonabile.

5. Perfect Smile

Clinica Perfect Smile din Targoviste dispune de serviciile a patru medici stomatologi, specializati in diferite ramuri ale medicinei dentare si tratamente specifice: implant dentar, ortodontie si ortopedie faciala, endodontie si stomatologie generala. Echipa isi propune sa le asigure pacientilor zambetul perfect, prin tratamente diverse, de la profilaxie la restaurarea completa a danturii pierdute.

O lista detaliata cu toate serviciile si preturile aferente se poate accesa pe site-ul clinicii. Consultatia de ortodontie cu plan de tratament te va costa 200 de lei.

Recenziile sunt dovezi ale experientelor placute inregistrate de pacientii care au fost tratati aici. Acestia consemneaza ca la Perfect Smile au gasit cei mai buni medici specialisti, servicii de top, punctualitate in respectarea programarilor si ca au reusit sa treaca peste frica de dentist.

Concluzii

Indiferent de varsta la care te-ai decis sa beneficiezi de servicii de ortodontie, in Targoviste ai garantia ca zambetul si dintii tai vor fi pe maini bune. La clinicile stomatologice din clasamentul de mai sus lucreaza cei mai buni ortodonti din oras, iar standardele ridicate ale prestatiilor iti vor asigura tratamente eficiente, realizate cu aparatura de buna calitate, investigatii relevante si solutii moderne de indreptare a dintilor, personalizate in functie de nevoile tale.

Dupa lectura acestui articol poti lua cea mai buna decizie in privinta unui bun ortodont in Targoviste si esti cu siguranta cu un pas mai aproape de infaptuirea unui vis care te va ajuta sa ai zambetul frumos pe care il visezi si mai multa incredere in tine.