Meniu

Ortodontie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te regasesti printre oamenii care au nevoie de servicii de ortodontie in Targu Mures, fie pentru ca locuiesti in zona sau pentru ca esti in vizita, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Contrar miturilor despre aparate dentare, chiar si adultii pot obtine rezultate prin intermediul tratamentului cu aparat dentar, asa ca aceasta varianta nu trebuie trecuta cu vederea.

Exista mai multe tipuri de aparate dentare pentru care pacientii pot opta si toate aceste modele pot fi gasite la clinicile din Targu Mures, asa ca nu este nevoie sa parasesti orasul pentru a obtine tratamentul de care ai nevoie. In schimb, te poti programa la o consultatie, in cadrul careia vei afla informatii relevante cu privire la cazul tau. 

Cat costa o consultatie de ortodontie in Targu Mures?

Nu toate clinicile care ofera servicii de ortodontie din Targu Mures impun aceleasi preturi, motiv pentru care, inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia, trebuie sa iei in calcul bugetul pe care il ai la dispozitie. Consulta tabelul de mai jos pentru a-ti face o idee despre tarifele pe care le vei intalni in oras, impreuna cu alte detalii relevante:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Denta Point
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Cabinet complet digitalizat
 • Tehnici moderne de sterilizare
Natural Smile
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotare complexa, actuala si performanta
 • Medici specialisti
 • Laborator de tehnica ultraperformant
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
DentalTop
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din specialisti
 • Locatie accesibila
 • Gama variata de servicii
 • Program 7 zile din 7
Dentatus
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Consultatie gratuita
 • Materiale de calitate superioara
 • Tratamente personalizate
 • Participare sistematica la conferinte si cursuri de specializare
Dental D’or
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura noua
 • Medici competenti
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Tehnici moderne
 • Formare continua
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o consultatie de ortodontie in Targu Mures

Exista mai multe clinici in catalogul carora se regasesc tratamente de ortodontie in Targu Mures si tocmai de aceea, s-ar putea sa ai nevoie de putin ajutor pentru a o alege pe cea perfecta. Chiar daca modul in care isi desfasoara activitatea se aseamana, nu inseamna ca acelasi lucru se poate spune si despre dotari, preturi sau numarul de specialisti din echipa. Topul de mai jos vine in ajutor:

1. Denta Point

Pentru a beneficia de opinia unui ortodont din Targu Mures, persoanele interesate se pot duce la clinica Denta Point, unde o pot gasi pe Dr. Bud Anamaria. Serviciile pe care le ofera clinica se afla intr-o continua dezvoltare, pe masura ce tehnologia evolueaza, iar echipa de medici se mareste. Pacientii pot conta pe tratamente de calitate, lucru ce se datoreaza aparaturii de ultima generatie si echipei formate din specialisti. Tehnicile moderne de sterilizare asigura un nivel ridicat de siguranta, iar digitalizarea completa a cabinetului a dus la eliminarea actelor si documentelor in format fizic. Cu privire la serviciile de ortodontie, pacientii pot opta pentru aparatul dentar fix metalic sau pentru cel ceramic. Indiferent de varsta, necesitatea aparatului dentar este determinata de medicul specialist in timpul consultatiei si de aceea, nu doar copiii pot beneficia de tratament ortodontic la aceasta clinica, ci si adultii.

Consultatia de ortodontie costa 100 de lei.

Comentariile postate in legatura cu activitatea cabinetelor Denta Point sunt unanim pozitive, iar utilizatorii apreciaza cel mai mult curatenia, caracterul modern si echipa formata din profesionisti. Toate aceste aspecte ii incurajeaza pe oameni sa viziteze cabinetul stomatologic in mod periodic, iar parintii ii duc pe cei mici la dentist fara teama.

Vezi parerile pacientilor despre Denta Point
Vezi Pareri

2. Natural Smile

Cu o gama variata de servicii stomatologice, scopul clinicii Natural Smile din Targu Mures este sa ofere tuturor oamenilor un zambet sanatos, stralucitor si natural, iar tratamentul ortodontic poate fi raspunsul cautat de un pacient. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Silvia Pop, medic primar ortodont, Dr. Krisztina Rus, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala si Dr. Sebok Boglarka, medic rezident in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Clinica dispune de un laborator de tehnica ultraperformant, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai actuale, predictibile si rapide abordari terapeutice. Rezultatele tratamentului cu aparat dentar si nu numai se obtin prin colaborarea cu interdisciplinara a unor medici pasionati si ambitiosi. Pacientii au de ales dintr-o gama variata de servicii: aparatul dentar fix metalic, din safir, cel mobil, terapia cu gutiera de relaxare, Clear Aligner, aparat fix partial etc. 

La Natural Smile, o consultatie cu un medic de specialitate costa 150 de lei.

Echipa de medici de la Natural Smile este apreciata pentru amabilitatea si respectul pe care le acorda pacientilor, dupa cum relateaza chiar ei in recenziile postate pe internet. Totul este foarte bine organizat, iar utilizatorii apreciaza curatenia si dotarile de ultima generatie. Serviciile sunt efectuate cu profesionalism si promptitudine de fiecare data.

3. DentalTop

Persoanele care isi doresc sa afle opinia unui medic primar in ortodontie din Targu Mures, au ca optiune clinica Dental Top, unde o pot gasi pe Dr. Suciu Adriana Nicoleta. Clinica este dotata cu tehnologie moderna, lucru care ii ajuta pe medici sa ofere servicii de o calitate superioara.  Printre dotarile clinicii se numara aparate precum Laser Fontana LightWalker AT, Unituri dentare A-dec, Inhalosedare Master Plus Flux, Piezochirurgie Piezotome Cube si linia de sterilizare Melag. Pe partea de ortodontie, pacientii pot alege dintre aparat fix cu bracket metalic, ceramic sau din safir. Alte optiuni includ gutiera cu plan inclinat, aparatul functional, miofunctional, aparatul de contentie si mini-implantul. 

Consultatia de ortodontie si amprentare include OPT si costa 200 de lei.

Pacientii care au recomandat clinica DentalTop prin intermediul recenziilor, apreciaza faptul ca serviciile stomatologice sunt de calitate, iar personalul este profesionist si foarte prietenos. In plus, aspectul cabinetului este placut si ingrijit, ajutandu-i pe pacienti sa se relaxeze in timpul consultatiei si mai ales, in timpul tratamentului propriu-zis.

4. Dentatus

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, clinica Dentatus ofera o gama variata de tratamente stomatologice, printre care se numara si cele ortodontice, in Targu Mures. Clinica este dotata cu radiologie digitala, prin intermediul careia se poate realiza diagnosticarea afectiunilor stomatologice, ajutand la efectuarea unui tratament stomatologic de nivel inalt. Pentru tratamentul cu aparat dentar, pacientii vor beneficia de serviciile Dr. Kallos Gyongyike, medic specialist in ortodontie si Dr. Szabo Zsuzsanna, medic specialist ortodont. Fiecare caz este diferit, asa ca pentru a vedea care tip de aparat este ce mai potrivit, persoanele interesate se pot programa la o consultatie cu un medic specialist din cadrul clinicii.

La Dentatus, pacientii beneficiaza de consultatie ortodontica gratuita.  

Conform recenziilor acordate clinicii, personalul medical este atent, amabil si receptiv. Pacientii sunt ascultati de fiecare data, astfel incat tratamentul pe care il recomanda medicii sa fie cat mai eficient. Clinica sta bine si pe partea de curatenie, lucru pe care foarte multi oameni il apreciaza. 

5. Dental D’or

Un alt loc in care oamenii se pot duce pentru servicii de ortodontie de calitate in Targu Mures este Dental D’or. Cabinetul este pregatit din toate punctele de vedere: echipament performant, de ultima generatie, medici competenti, care se afla intr-o formare continua si tehnici moderne de lucru. Cu privire la dotari, in cadrul cabinetului se pot gasi campuri sterile, sala de tratamente chirurgicale, laser stomatologic, autoclav, lampi ultraviolete bactericide etc. Dotarile nu-i ajuta doar pe medici sa ofere tratamente de calitate, ci pe pacienti, care vor sa se simta in siguranta. La clinica, de tratamentul ortodontic pot beneficia atat copiii, cat si adultii.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Dupa cum au relatat in recenziile lor, persoanele care au vizitat Dental D’or, cabinetul este ingrijit si curat. Personalul este politicos si se ocupa de probleme stomatologice cu mare grija. Persoanele care se confruntau cu o stare de anxietate in momentul in care auzeau de stomatolog, au reusit sa treaca peste si sa aduca o schimbare in bine in viata lor.

Concluzii

In cele din urma, acum ai o idee clara despre nivelul la care se afla serviciile de ortodontie din Targu Mures. Indiferent ca intentionezi sa vizitezi clinica la care poti beneficia de o consultatie gratis, sau preferi un serviciu mai costisitor, dar care iti ofera mai multe informatii despre starea ta de sanatate, alegerea iti apartine!