Ortodontie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dintii strambi, spatiile interdentare mari sau muscatura incorecta sunt cateva dintre motivele pentru care sa iei in considerare vizita la un cabinet stomatologic unde exista si medici specializati in ortodontie. Timisoara este unul dintre orasele din Romania unde sunt gazduite numeroase clinici moderne, care ofera servicii complete si unde pacientii de toate varstele pot beneficia de tratamente moderne din sfera ortodontiei, endodontiei, implantologiei etc.

Daca te afli in cautarea unui ortodont din Timisoara pentru tine sau copilul tau, poti identifica destul de usor un medic bine pregatit in aceasta ramura a medicinei dentare, tinand cont de faptul ca in acest oras sunt situate mai multe clinici stomatologice unde se face tratament ortodontic.

Ortodontie Timisoara: topul celor mai bune clinici stomatologice

Ortodontia se ocupa cu identificarea si tratarea anomaliilor dento-maxilare, iar medicii stomatologi din Timisoara propun fiecarui pacient un tratament personalizat, eficient in alinierea corecta a dintilor si in obtinerea unui zambet pe masura asteptarilor. Pentru viitorii pacienti care doresc sa faca o alegere inspirata, a fost alcatuit un tabel care surprinde numele celor mai reputate clinici stomatologice din acest oras, in cadrul carora poti beneficia de tratament ortodontic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
iSmile Dental
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal definit de amabilitate, profesionalism si promptitudine
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Preturi avantajoase
 • Clinica are un aspect modern
 • Curatenie
Smile Clinic
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Preturi accesibile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Colectiv profesionist, amabil si empatic
Orto Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii impecabile si tratamente calitative
 • Seriozitate, profesionalism si amabilitate
 • Buna organizare
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Dr. Leahu Dental
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
 • Exista cativa pacienti ce contesta pregatirea unora dintre medici
Evodent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si comunicativi
 • Aparatura moderna
 • Locuri de parcare in apropierea clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica specializata in ortodontie din Timisoara?

Persoanele din Timisoara sau care locuiesc in zone invecinate si intentioneaza sa isi puna aparat dentar, trebuie sa aleaga o clinica stomatologica specializata in ortodontie. Experienta medicilor, aparatura folosita si tarifele practicate sunt cateva dintre posibilele curiozitati ale unei persoane referitor la serviciile unui cabinet sau clinici dentare.

Clasamentul de mai jos isi propune sa ofere mai multe informatii utile despre cele mai reputate clinici stomatologice din Timisoara, pe care un numar foarte mare de pacienti le-au ales pentru tratamente ortodontice:

1. iSmile Dental

Alegerea de top a pacientilor din Timisoara carora li s-a recomandat sa mearga la o clinica specializata in ortodontie este iSmile Dental. O echipa de medici profesionisti identifica tratamente personalizate, in armonie cu fizionomia pacientilor, utilizand tehnici de actualitate. Obiectivul acestei clinici este de a oferi servicii inalt calitative, mizandu-se pe terapii non-invazive si pe un confort ridicat al pacientului.

Pretul unei consultatii ortodontice este de 300 lei.

Foarte multe persoane si-au relatat experienta si in mediul online, unde au notat faptul ca tratamentele sunt realizate cu profesionalism si ca medicii sunt bine pregatiti. Personalului ii mai sunt atribuite si alte calitati, precum amabilitatea, atentia la detalii si promptitudinea. Procedurile sunt explicate in detaliu, comunicarea medic-pacient fiind eficienta. Preturile sunt foarte bune, iar clinica este moderna si curata.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

O alegere de top printre pacientii din Timisoara este Smile Clinic, unde se ofera si tratamente din sfera ortodontiei. Clinica a fost infiintata in anul 2005, iar in 2008 s-a inceput constructia noului sediu. Acum, in componenta clinicii intra sase cabinete, sali de asteptare si cabinet de radiologie. Echipa clinicii este formata din medici specialisti, asistente, tehnicieni, psiholog si personal administrativ. Impreuna, acestia asigura o experienta de calitate fiecarui pacient.

La aceasta clinica, o consultatie are tariful de 160 lei.  

Referitor la feedback-ul persoanelor care au beneficiat deja de servicii in cadrul acestei clinici, pe internet vei observa ca un numar foarte mare de pacienti spun ca au avut parte de o experienta placuta si ca serviciile sunt de inalta calitate. Profesionalismul, amabilitatea si empatia sunt cateva dintre calitatile intregului personal din clinica. Preturile sunt foarte accesibile, iar in dotarea clinicii se afla aparatura de ultima generatie.

3. Orto Clinic

Daca vrei sa mergi la o clinica specializata in ortodontie din Timisoara, una dintre cele mai bune alegeri o reprezinta Orto Clinic. Aici, pacientii beneficiaza de solutii ortodontice complete si de tratamente efectuate cu ajutorul tehnologiilor de varf. De asemenea, activitatea clinicii graviteaza in jurul standardelor internationale de igiena si intregul personal mizeaza pe calitatea actului medical, chiar si in cele mai comlexe tratamente ortodontice.

Consultatia ortodontica are pretul de 200 lei.

Cei mai multi pacienti spun ca au beneficiat de servicii impecabile si tratamente profesioniste. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar personalul este apreciat pentru seriozitate, profesionalism, amabilitate, atentia la detalii si buna organizare. Cabinetul este curat, atmosfera este placuta si echipamentele folosite sunt de ultima generatie. Un alt avantaj punctat de unii pacienti il reprezinta preturile accesibile.

4. Dr. Leahu Dental Clinic

Dr. Leahu Dental Clinic se inscrie pe lista celor mai apreciate locatii din Timisoara cand vine vorba despre tratamente din sfera ortodontiei si nu numai. Prezente in 13 orase din Romania, clinicile dentare Dr. Leahu gazduiesc medici stomatologi cu pregatire complexa in diverse specialitati ale medicinei dentare, ce asigura o calitate inalta a tratamentelor prin folosirea unor tehnologii performante. Dr. Ionut Leahu este fondatorul clinicilor, acesta avand experienta vasta in domeniul implantologiei dentare, dobandita in urma studiilor, cusurilor si specializarilor efectuate in tara si in strainatate.

La aceasta clinica, tariful consultului la medic specialist este de 200 lei.

Cativa dintre pacientii clinicii au ales sa isi exprime parerea vis-a-vis de tratamente prin recenzii in online. Cei mai multi se declara multumiti si scot in evidenta avantaje precum mediul de lucru curat si aparatura de ultima generatie. Serviciile sunt de calitate, iar personalul este profesionist, atent la detalii si amabil. Desi exista foarte multe recenzii pozitive, sunt si cativa pacienti care contesta pregatirea unora dintre medicii care profeseaza in clinica.

5. Evodent

Topul celor mai bune clinici din Timisoara cu specializare in ortodontie este completat de Evodent. Aici profeseaza medici cu experienta in diverse ramuri ale stomatologiei, ce pot sa rezolve cazuri dintre cele mai complexe. Pregatirea medicilor este completata de tehnologiile de ultima ora, ceea ce se traduce in tratamente sigure si durabile. Clinica a fost infiintata in anul 2019 si pana in prezent a oferit tratamente unui numar de peste 5.000 de pacienti.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei.

Aceasta clinica este foarte apreciata de pacienti, lucru reflectat de numeroasele pareri favorabile exprimate pe internet. In cadrul sau, medicii sunt profesionisti, rabdatori, explica in detaliu procedurile si intregul personal este primitor. Aparatura din dotarea clinici este noua si de ultima generatie. De asemenea, se gaseste foarte usor loc de parcare.

Concluzii

In Timisoara, exista mai multe clinici stomatologice care includ si ortodontia in gama de servicii. Daca vrei sa corectezi alinierea incorecta a dintilor prin purtarea unui aparat dentar, primul pas este sa gasesti un cabinet sau o clinica dentara compatibila cu nevoile tale.

In urma unei consultatii, medicul va identifica problemele si poate intocmi un plan de tratament. Cu ajutorul unui ortodont din Timisoara poti obtine o dantura perfect aliniata, lipsita de probleme. Acestia folosesc tehnici moderne, astfel incat disconfortul resimtit de pacient sa fie redus la minim.