Meniu

Ortodontie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa gasesti un ortodont in Tulcea, acest articol iti poate fi de folos, intrucat prezinta topul clinicilor si cabinetelor stomatologice care sunt situate in apropierea ta si unde se ofera servicii din specializarea ortodontie.

Poti beneficia de tratament ortodontic la orice varsta, iar cu ajutorul medicului specialist vei putea identifica tipul de aparat dentar compatibil cu nevoile si bugetul tau. Tulcea este unul dintre orasele care se remarca prin diversitate in privinta serviciilor stomatologice, inclusiv pe partea de ortodontie.

Care este cel mai bun ortodont din Tulcea?

Tratamentul ortodontic incepe cu o consultatie, iar daca locuiesti in Tulcea si ai nevoie de serviciile unui ortodont, poti vedea mai jos care sunt cele mai bune clinici stomatologice unde se monteaza si aparat dentar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Unident
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate premium
 • Echipa bine pregatita
 • Amabilitare si rabdare
 • Buna comunicare
 • Aparatura de ultima generatie
Edent
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii de ultima ora
 • Aparatura performanta
Fresno Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine instruiti
 • Profesionalism
 • Amabilitate
Dentlife Assist
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente calitative
 • Medici bine pregatiti
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
Orto Kids & Teens
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Energie pozitiva
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor stomatologice unde poti gasi un ortodont in Tulcea

Ai cautat pe Google cel mai bun ortodont din judetul Tulcea si rezultatele nu ti-au fost tocmai de folos? Din cauza algoritmilor din spatele motorului de cautare, este posibil ca optiunile afisate sa fie mereu diferite, astfel ca pentru alegerea unui specialist nu este suficienta intotdeauna o simpla cautare pe internet.

Pentru ca tratamentul ortodontic este de lunga durata, ideal ar fi sa colaborezi cu un medic specializat in ortodontie, care este recunoscut pentru experienta si care se bucura de aprecierea pacientilor. Iata care sunt clinicile dentare din Tulcea unde poti gasi astfel de medici stomatologi:

1. Unident

Topul clinicilor dentare din Tulcea unde poti gasi ortodonti cu experienta incepe cu Unident, care face parte din Unident Group, brand medical premium care a obtinut ani la rand pozitii fruntase in clasamentul celor mai bune clinici stomatologice din tara. Folosind tehnologii ale viitorului, aceasta clinica ofera servicii medicale dentare integrate. Tratamentele sunt avansate si respecta standarde premium. Activitatea clinicilor din grupul Unident este coordonata de dr. Petronela Luca, care este doctor in stiinte medicale si membru in cadrul a numeroase asociatii de stomatologie.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei.

Foarte multi pacienti au oferit recenzii in mediul online si au povestit despre experienta avuta in cadrul acestei clinici. Acestia spun ca serviciile sunt premium si descriu echipa ca fiind bine pregatita, amabila, devotata, rabdatoare si comunicativa. Spatiul din clinica este foarte bine organizat si aparatura folosita este de ultima generatie. Ambientul placut din clinica si curatenia sunt alte doua avantaje remarcate de cei care i-au trecut pragul.  

Vezi parerile pacientilor despre Unident
Vezi Pareri

2. Edent

O clinica dentara din Tulcea unde poti beneficia de servicii stomatologice complete este Edent, in cadrul careia profeseaza inclusiv medici ortodonti. Aceasta clinica reuneste toate specializarile medicinei dentare, puse la dispozitie de o echipa medicala specializata, ce pune accentul pe dezvoltarea profesionala continua. Se asigura tratamente avansate, disponibile in clinici reputate din afara tarii. In facilitatile clinicii intra 4 sali de tratament, centru de imagistica 3D si 2D, studio foto-video si laborator dentar premium colaborator.

Pretul unei consultatii ortodontice este de 200 lei.

O mare parte dintre pacientii acestei clinici au oferit feedback pozitiv in mediul online, prin recenzii. Din opiniile exprimate de ei, reiese ca serviciile sunt de calitate si ca intreaga echipa este foarte bine pregatita. Rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor, se folosesc tehnologii de ultima ora si aparatura performanta. Personalul se remarca prin calitati ca profesionalismul, amabilitatea si devotamentul fata de meserie.

3. Fresno Clinic

Cu misiunea de a ridica nivelul tratamentelor stomatologice la cele mai inalte standarde de calitate, Fresno Clinic din Tulcea se inscrie cu succes pe lista clinicilor dentare unde poti gasi un ortodont bun. Fondata de dr. Octavian Dumitru, asigura servicii stomatologice avansate si intregul colectiv acorda importanta deosebita evolutiei permanente, in ideea de imbunatatire continua a calitatii actului medical. Medicii folosesc tehnologii de ultima generatie si materiale dintre cele mai noi, pentru a asigura confort in timpul tratamentelor si rezultate de lunga durata.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 100 lei.

Fresno Clinic este una dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Tulcea, asa cum reflecta numeroasele calificative si pareri pozitive din partea pacientilor. Serviciile sunt de inalta calitate, iar colectivul este format din medici profesionisti, amabili si pasionati. Multi pacienti se declara multumiti de rezultate si spun ca aceasta clinica este alegerea lor principala de foarte multi ani.

4. Dentlife Assist

Pentru colaborarea cu un ortodont bun din Tulcea, poti alege serviciile Dentlife Assist. Aceasta clinica stomatologica mizeaza pe o calitate inalta a actului medical si isi propune sa furnizeze servicii benefice pacientilor, avand la baza o echipa de profesionisti. Personalul clinicii este instruit in diverse ramuri ale medicinei dentare si imbina experienta cu tehnologiile moderne pentru a atinge rezultate superioare din punct de vedere al calitatii.

Pretul unei consultatii ortodontice este de 150 lei.

Profesionalismul echipei medicale este principalul motiv din spatele recenziilor pozitive primite de aceasta clinica. Pacientii se arata multumiti de calitatea serviciilor si apreciaza faptul ca medicii sunt bine pregatiti, dar si curatenia din clinica si diversitatea tratamentelor.

5. Orto Kids & Teens

Ortodonti buni pentru copilul sau adolescentul tau vei gasi la Orto Kids & Teens din Tulcea, unde tratamentele stomatologice si ortodontice sunt oferite de o echipa formata din medici cu experienta. Calitatea actului medical este sustinuta atat prin pregatirea profesionala complexa a specialistilor din cadrul clinicii, cat si prin folosirea unor dotari tehnice moderne. Stomatologia pediatrica, ortodontia pentru copii si stomatologia generala sunt principalele domenii de activitate ale clinicii, astfel ca tinerii pacienti beneficiaza de servicii complete.    

Consultatia ortodontica la aceasta clinica are tariful de 150 lei.

Aceasta clinica este apreciata in randul pacientilor pentru calitatea serviciilor si a rezultatelor. De asemenea, sunt aduse cuvinte de lauda si personalului, care este amabil, bine pregatit si emana energie pozitiva. Curatenia si dotarile moderne fac parte din lista avantajelor.

Concluzii

Colaborarea cu un ortodont bine pregatit care profeseaza in Tulcea poate fi solutia potrivita pentru obtinerea zambetului dorit, ca urmare a corectarii malocluziei. In acest oras vei gasi mai multi ortodonti care au experienta vasta si care au ajutat deja multi pacienti.

Fie ca e vorba despre tine sau copilul tau, intotdeauna este bine sa alegi clinici stomatologice recunoscute pentru calitatea serviciilor si pentru experienta vasta a personalului. Doar asa poti obtine rezultate pe masura asteptarilor si te poti bucura de un raport bun calitate-pret.