Meniu

Ortodontie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai luat decizia de a te programa la un medic ortodont in Zalau, in acest articol poti vedea care sunt cele mai bune variante de clinici stomatologice in cadrul carora se ofera si servicii din sfera ortodontiei. Dintii incorect aliniati si vizibil inghesuiti sunt principalul motiv pentru care pacientii iau decizia de a purta aparat dentar si cer sfatul unui specialist in ortodontie, care ii va indruma pe tot parcursul tratamentului.

Fiind disponibile mai multe tipuri de aparate dentare, medicul ortodont te va ajuta sa iei o hotarare inclusiv in functie de bugetul de care dispui pentru tratament. Atat adultii, cat si copiii pot sa poarte aparat dentar.

Unde poti gasi un bun ortodont in Zalau?

In orasul Zalau vei gasi numerosi medici ortodonti cu experienta, care isi desfasoara activitatea in clinici moderne. Tratamentul cu aparat dentar este de lunga durata, astfel ca este recomandat sa alegi una dintre clinicile recunoscute pentru calitatea rezultatelor si pentru experienta medicilor. Iata care sunt cele mai bune optuni si care sunt preturile pentru o consultatie ortodontica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alpha Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Rabdare si intelegere
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
CI Transilvania
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Atmosfera placuta si pozitiva
 • Comunicare eficienta
 • Aparatura de ultima generatie
Ionut Branzan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Medici stomatologi bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Servicii complete
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa o consultatie la ortodont in Zalau?

Inainte sa alegi un medic ortodont din orasul Zalau, iti recomandam sa incepi cu o etapa in care te documentezi si afli mai multe cu privire la activitatea acestuia. Astfel, iti va fi mai usor sa iei o decizie inspirata pentru sanatatea danturii tale si pentru succesul tratamentului ortodontic.

Urmatorul clasament prezinta cele mai bune clinici stomatologice din Zalau, in cadrul carora poti gasi un ortodont cu experienta pentru montarea aparatului dentar si pentru efectuarea tuturor consultatiilor pe care le presupune tratamentul ortodontic:

1. Alpha Dent

In Zalau, poti gasi un medic specialist ortodont la Alpha Dent, clinica stomatologica unde se asigura servicii din diferite ramuri ale medicinei dentare. Medicii de la aceasta clinica si-au luat angajamentul de a respecta standarde inalte in privinta calitatii actului medical, acesta fiind principiul care le ghideaza activitatea de zi cu zi. Colectivul este preocupat de dezvoltarea continua si de folosirea unor echipamente de ultima generatie, de la producatori consacrati in domeniu.

Consultatia ortodontica are pretul de 100 lei.

Cativa dintre pacientii care au ales serviciile acestei clinici dentare si-au impartasit opiniile si pe internet. Ei se declara multumiti de calitatea serviciilor si spun ca au beneficiat de intelegere si rabdare din partea medicilor, care sunt foarte bine pregatiti. Alte avantaje sunt curatenia si dotarile clinicii, in cadrul careia se gaseste aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Alpha Dent
Vezi Pareri

2. Centrul de Implantologie

Cu o prezenta consolidata in mai multe orase din Romania, inclusiv in Zalau, Centrul de Implantologie este una dintre locatiile in care poti gasi un ortodont cu experienta. Din echipa clinicii fac parte medici specialisti in diverse arii ale stomatologiei, care pun la dispozitia pacientilor tratamente moderne si complexe. Designul medical se aliniaza standardelor de top, iar tehnologiile actuale folosite asigura calitatea fiecarei proceduri. Siguranta si confortul pacientilor sunt doua dintre prioritatile colectivului medical de la Centrul de Implantologie.

Tariful pentru consultatie si plan de tratament este de 200 lei.

Pacientii spun ca au fost tratati cu grija si respect la aceasta clinica, intr-un mediu curat si sigur. Acestia recomanda serviciile clinicii – pe care le descriu ca fiind de inalta calitate – si se declara impresionati de profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea echipei. Personalul este pozitiv si sociabil, ceea ce contribuie la ambientul placut. Medicii sunt pregatiti pentru rezolvarea oricarei probleme din sfera stomatologica si folosesc aparatura de ultima generatie.

3. Ionut Branzan

Pentru o gama completa de servicii stomatologice, cabinetul dr. Ionut Branzan reprezinta una dintre cele mai bune alegeri, din echipa facand parte inclusiv un medic primar ortodont. Aici poti beneficia de tratamente calitative, efectuate de profesionisti in diverse ramuri ale medicinei dentare, fiecare avand atributii distincte in raport cu specializarea. Scopul clinicii este de a pune bazele unui sistem medical de investigare si tratament la nivel premium de calitate.

Pretul pentru o consultatie la medicul ortodont este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si de eficienta tratamentelor stomatologice de care au beneficiat. Medicii din aceasta clinica sunt bine pregatiti si pun la dispozitie servicii complete, dand dovada de profesionalism si pasiune pentru meserie. Mediul este curat si sigur, ceea ce contribuie la confortul pacientilor.

Concluzii

Persoanele care locuiesc in Zalau si vor sa identifice unul dintre cei mai buni ortodonti au la dispozitie suficiente optiuni dintre care pot alege, astfel incat sa beneficieze de servicii calitative si la final, de un rezultat conform asteptarilor.

Aparatul dentar poate fi purtat la orice varsta, chiar daca tratamentul ortodontic este mai usor de efectuat in copilarie. In cadrul unei consultatii, un medic ortodont din Zalau va constata daca ai nevoie de aparat dentar si te va ajuta sa faci cea mai buna alegere.