Parodontologie Bucuresti 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In situatia in care esti in cautarea unei clinici cu servicii de parodontologie in Bucuresti, fiindca te confrunti cu probleme legate de paradontiu sau parodontoza, vei gasi in acest articol informatie care sa te ajute sa o gasesti pe cea mai buna, potrivita nevoilor tale.

In Bucuresti exista numeroase clinici care au inclus in serviciile lor si parodontologia, ceea ce inseamna ca se poate realiza o cautare extinsa in urma careia sa rezulte un top reprezentativ al celor in care serviciile sunt pe masura asteptarilor.

Cele mai bune optiuni pentru clinici de parodontologie din Bucuresti

Atunci cand iti doresti sa te adresezi unei clinici cu experti in parodontologie din Bucuresti pe care o recomanda si cei care s-au confruntat cu probleme dentare similare, cel mai potrivit este sa iti stabilesti factorii care iti pot conditiona decizia. Tabelul de mai jos iti ofera inclusiv posibilitatea de a-ti forma o idee in ceea ce priveste preturile practicate pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara
 • Laborator digital intern de tehnica dentara
 • Flexibilitate
 • Tratamente fara durere
Dental Premier
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici specialisti
 • Servicii stomatologice integrate
 • Masuri suplimentare de preventie
 • Posibilitatea de a opta pentru o consultatie online
 • Optiuni de plata in rate
Trident
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitate deosebita a actului medical
 • Dotari complete si tehnica de ultima ora
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Buna organizare
 • Bloc operator la standarde de spital
Dent Estet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Profesionalism si grija fata de pacienti
 • Medici specialisti
 • Certificari la nivel mondial
 • Ambient elegant si primitor
 • Gama variata de servicii
Clinica DRM
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Echipa formata din medici specializati
 • Rapiditatea efectuarii lucrarilor
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Tratamente personalizate
 • Preturi mai mici ca la alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de parodontologie din Bucuresti

Pentru a alege corect clinica la care se poate realiza o consultatie de parodontologie in orasul Bucuresti, ai nevoie sa faci comparatii intre mai multe, avand in vedere experienta medicilor, preturile si parerile altor pacienti care au urmat un tratament in aceleasi clinici pe care tu le ai ca reper.

Topul de mai jos te ajuta sa decizi informat si sa alegi clinica inclusiv in functie de bugetul de care dispui:

1. DentalMed

Clinica DentalMed nu este cunoscuta doar ca furnizor al Casei Regale, ci si pentru serviciile de implantologie, ortodontie si parodontologie din Bucuresti. In principal, de aceste tratamente se ocupa Dr. Dragos M. Popescu, Dr. Ariel Hirsch si Dr. Magda David. DentalMed este un centru de excelenta in tratamentul parodontozei si anual in clinica sute de pacienti beneficiaza cu succes de interventii chirurgicale de regenerare gingivale cu BioMateriale. In cadrul clinicii se poate opta atat pentru tratamentul care consta in tehnici chirurgicale clasice, adica operatia parodontala generativa, dar si pentru tratamentul de parodontoza cu laser. Printre bolile parodontale ce pot fi tratate la clinica DentalMed se numara gingivita, parodontita si parodontoza avansata, iar remedierea lor este posibila datorita tehnologiei de ultima generatie.

O consultatie cu un medic specialist costa 200 de lei.

In scopul de a le oferi si altor oameni sansa de a beneficia de tratamentele DentalMed, pacientii care au optat pentru serviciile clinicii au scris recomandari pe retelele de socializare. Personalul de la receptie este amabil cu toate persoanele care ii cer ajutorul, iar medicii specialisti cauta solutii pentru cele mai complexe cazuri, astfel incat oamenii sa se poata bucura de un zambet nou si stralucitor. Promptitudinea, amabilitatea si seriozitatea sunt principii de baza.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dental Premier

O alta clinica la care pacientii se pot duce pentru a cere opinia unui bun parodontolog in Bucuresti este Dental Premier. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Catalina Blaga si Dr. Alexandra Ilea, medici specialisti in parodontologie. Participarea constanta la conferinte din tara si din strainatate, le permite medicilor sa fie la curent cu cele mai noi tehnici din domeniu, astfel incat tratamentul pe care il recomanda sa-i ajute pe pacienti sa obtina rezultatele pe care si le doresc. Clinica indeplineste cele mai inalte standarde, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – lider mondial in tehnologie dentara. Investitia de doua milioane de euro le permite medicilor sa foloseasca cele mai bune materiale medicale din domeniul stomatologiei si cele mai moderne metode de tratament. Indiferent de problema, pacientii pot gasi solutia la Dental Premier.

O consultatie de parodontologie contine si masuratori parodontale, iar pretul este de 400 de lei.

Multe persoane s-au decis sa dea o sansa clinicii Dental Premier dupa ce au vazut recenziile bune si nu au regretat acest lucru, asa ca au sfarsit prin a o recomanda, la randul lor. Chiar si persoane din strainatate au venit la aceasta clinica, pentru a beneficia de servicii de calitate, intr-o atmosfera placuta. Inainte de a opta pentru interventie, pacientului ii sunt prezentate toate variantele de tratament, pentru ca alegerea pe care o face sa fie cea mai buna pentru sanatatea lui.

3. Trident  

Echipa de la clinica Trident este formata din peste 20 de medici stomatologi buni din Bucuresti, cu studii specializate si experienta in mai multe subramuri, precum este cea de parodontologie. De serviciile din aceasta categorie se ocupa Dr. Ioana Richiteanu, Dr. Mariana Caramida si Dr. Cristina Cristea, medici specialisti in parodontologie. Cu privire la serviciile propriu-zise, clinica ofera profilaxia afectiunilor gingivale, tratamentul gingivitelor si parodontopatiilor, tratamentul de echilibrare ocluzala a dintilor parodontotici si tratamentul chirurgical muco-parodontal, care consta in operatii cu lambou si chiuretaj subgingival. Pentru a vedea care tratament este cel mai potrivit pentru pacient, acesta se va programa la o consultatie cu un medic specialist, in cadrul careia i se vor oferi toate informatiile de care are nevoie.

Pentru o consultatie de parodontologie cu un medic specialist, pacientul o sa plateasca 200 de lei.

Pacientii care beneficiaza de serviciile clinicii Trident, apreciaza faptul ca programarile sunt intotdeauna respectate, iar conditiile create sunt de cea mai buna calitate. Intreaga echipa este amabila, iar cazurile sunt tratate cu atentie si seriozitate, indiferent de nivelul lor de complexitate. Persoanele care au beneficiat de serviciile clinicii au fost atat de multumite de calitatea actului medical, incat au decis sa se intoarca.

4. Dent Estet

Cei care au nevoie de o consultatie parodontologica in Bucuresti, se pot duce la clinica Dent Estet, care a lansat un concept unic pe piata serviciilor stomatologice din Romania la momentul in care a fost inagurata in 1999: tratamente premium la standarde internationale. Pentru ca pacientii se beneficieze de cea mai buna ingrijire medicala, serviciile sunt efectuate de o echipa multidisciplinara. La sediul din capitala isi desfasoara activitatea Dr. Anamaria Ghiurca, Dr. Alexandru Georgescu, Dr. Vanda Popa si Dr. Diana Gutiu, medici specialisti in parodontologie. Pentru realizarea serviciile, la Dent Estet se utilizeaza echipamente de ultima generatie: Laser dioda Biolase, Laser iPlus Waterlase si sonda Florida.

La Dent Estet, consultatia parodontologica include anamneza, fisa individualizata si planul de tratament realizat de medicul parodontolog, iar pretul ei este de 150 de lei.

Recenziile lasate clinicii Dent Estet sunt in mod predominant pozitive, iar aspectele de care aduc aminte pacientii cel mai des sunt profesionalismul, intelegerea si atmosfera placuta. Procedurile sunt explicate cat mai detaliat, pentru ca pacientii sa aiba o idee clara cu privire la tratamentul prin care urmeaza sa treaca. Confortul si siguranta reprezinta prioritatile echipe de medici.

5. Clinica DRM  

Pacientii care isi doresc sa aiba acces la o gama varianta de tratamente de parodontologie in Bucuresti au la dispozitie catalogul de servicii de la Clinica DRM. Printre solutiile de tratament se afla terapia cu laser, o solutie minim invaziva, cu rezultate eficiente, confort ridicat si recuperare post-operatorie foarte rapida. Fiecare pacient este unic si tocmai de aceea, planurile de tratament elaborate in cadrul clinicii sunt personalizate, tinandu-se cont de nevoile si grijile fiecaruia. Echipa specializata va face fata chiar si celor mai complexe cazuri stomatologice, datorita pregatirii si experientei acumulate in domeniu.

Consultatia de specialitate pentru parodontologie costa 150 de lei.

In recenziile acordate clinicii DRM, pacientii lauda profesionalismul si empatia medicilor care se ocupa de tratamente. Exista persoane ale caror probleme n-au putut fi rezolvate la alte cabinete stomatologice din oras, dar la clinica DRM au gasit solutia de care aveau nevoie pentru a zambi din nou si tocmai datorita acestui fapt, ei recomanda serviciile si altora.

Concluzii

In cele din urma, numarul clinicilor care ofera servicii de parodontologie in Bucuresti nu este unul mic si tocmai de aceea, trebuie sa fii atent inainte de a lua o decizie in acest sens. Tine cont de bugetul pe care il ai la dispozitie, dar si de modul in care isi desfasoara activitatea clinica din capitala la care intentionezi sa te duci.