Parodontologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Igiena orala riguroasa si vizitele la medicul stomatolog te pot tine departe de o afectiune grava, parodontoza, care poate fi depistata in cadrul unei consultatii de rutina si poate fi tratata la un medic specializat in parodontologie. In Iasi, sunt cabinete foarte bine cotate, in care exista astfel de specialisti, care, cu ajutorul tehnologiilor si al aparaturii moderne te pot ajuta sa-ti recapeti sanatatea dintilor si a gingiilor.

Nu ezita, insa, sa apelezi la specialisti, pentru ca tratamentele efectuate din timp iti salveaza  dintii naturali! In acest articol vei putea afla informatii de interes despre clinicile din Iasi unde se diagnosticheaza, monitorizeaza si trateaza afectiunile parodontale si care sunt preturile consultatiilor.

Cat costa o consultatie de parodontologie in Iasi

Pretul pentru o consultatie din specialitatea parodontologie, in Iasi, variaza de la o clinica la alta, dupa cum poti observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Albert
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Solutii stomatologice personalizate
 • Proceduri parodontale fara dureri
 • Tehnici avansate in tratamentul parodontozei
 • Atmosfera placuta
 • Preturi mai ridicate fata de alte clinici
CardioDent
125 Ron
 • Pret Consultatie 125 Ron
 • Situat intr-o zona accesibila
 • Sase medici stomatologi cu experienta
 • Tratamente actuale si eficiente contra parodontozei
 • Curatenie exemplara
 • Nu se respecta programarile
 • Tarife mai mari ca in alte clinici dentare
Dental Plus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura si instrumentar moderne
 • Servicii de calitate
 • Se respecta orele de programare
 • Preturi mari
Dentia
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Echipa tanara de medici
 • Tratamente numeroase si actuale pentru boala parodontala
 • Preturi accesibile
 • Personal amabil si implicat
 • Se lucreaza cu atentie si cu grija
Artem Dental Clinic
125 Ron
 • Pret Consultatie 125 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Medic cu peste 15 ani de experienta
 • Dotari de exceptie
 • Clinica moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici au serviciu de parodontologie, in Iasi?

Sunt numeroase clinici cu medici specializati in parodontologie, in Iasi, iar cele mai bune dintre acestea sunt prezentate in cele ce urmeaza:

1. Clinica Albert

Clinica Albert este un cabinet de medicina dentara din Iasi care ofera solutii personalizate pentru toti pacientii. Echipa de medici este multidisciplinara, fiind specializata in: chirurgie oro-maxilo-faciala, parodontologie, endodontie microscopica, ortodontie, pedodontie, implantologie orala, estetica dentara, stomatologie generala. In ceea ce priveste tratarea afectiunilor parodontale, procedurile se efectueaza fara dureri si ofera garantia vindecarii accelerate, datorita tehnicilor avansate si a doctorilor specializati in tratamentul acestei boli. Laserele dentare si terapeutice, cu diverse programe de Biovitalizare, regenereaza, sterilizeaza si accelereaza vindecarea.

Consultatia la un specialist in parodontologie are un pret de 100 de lei, la Clinica Albert.

Pacientii acestei clinici sunt multumiti de calitatea serviciilor. Ei spun ca atmosfera este foarte frumoasa, medicii sunt amabili, deschisi si bine pregatiti, iar aparatura de ultima generatie asigura interventii rapide si fara dureri. Sunt si cateva persoane care sunt nemultumite de faptul ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Albert
Vezi Pareri

2. CardioDent

Centrul Medical CardioDent a aparut pe piata in anul 2011 si se afla intr-o zona rezidentiala accesibila a orasului, in apropiere de drumul european E85. Aici functioneaza doua cabinete de medicina dentara si unul de cardiologie. Serviciile stomatologice sunt realizate de sase medici si includ: stomatologie generala, protetica, implantologie, parodontologie, chirurgie orala, endodontie, ortodontie sau pedodontie. Tratamentul bolii parodontale se realizeaza aici atat chirurgical, cat si medicamentos sau conservativ, ajutand la stoparea din evolutie si la diminuarea efectelor nedorite.

Pretul unei consultatii de parodontologie este de 125 de lei.

Pentru pacientii CardioDent, serviciile acestei clinici sunt de buna calitate, dupa cum ei insisi au precizat in recenziile de pe internet. Sunt cateva aspecte care au fost amintite de mai multe persoane: personalul amabil, curatenia exemplara, profesionalismul cadrelor medicale, dar si faptul ca uneori programarile sunt tratate cu superficialitate sau ca preturile sunt mari.

3. Dental Plus

In Clinica Stomatologica Dental Plus, activitatea a inceput in 1996, aducand pacientilor din Iasi siguranta unui act medical bine realizat, intr-o atmosfera calda. Echipa medicala este alcatuita din trei medici primari de stomatologie generala, un medic primar de anestezie-terapie intensiva, precum si doi medici rezidenti. Doctorii sunt ajutati in tratamentele lor de aparatura, instrumentar si consumabile de foarte buna calitate, aliniate la standardele actuale in domeniu. In cabinet se efectueaza si terapii parodontale, ce implica alegerea tratamentelor potrivite si informarea pacientului asupra importantei implicarii sale in proces, printr-o igiena adecvata si prezentarea regulata la control, in vederea igienizarii profesionale.

Tariful pentru o consultatie de parodontologie este de 150 de lei.

In recenziile postate pe internet, pacientii clinicii si-au manifestat multumirea referitor la calitatea tratamentelor si a serviciilor. Ei spun ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca serviciile sunt caracterizate de profesionalism, avand in vedere atitudinea pro-pacient si faptul ca programarile se respecta, de cele mai multe ori. Unii spun insa ca raportul calitate-pret nu este avantajos, pentru ca tarifele par nejustificat de mari.

4. Dentia

Cabinetul Stomatologic Dentia din Iasi este pus in valoare pe piata serviciilor medicale printr-o echipa tanara, cu o viziune proaspata si cu o pasiune deosebita fata de meserie. Medicii de aici considera ca personalizarea procedurilor este esentiala pentru un tratament eficient in fiecare caz si ca fiecare decizie trebuie prezentata pacientului, alaturi de care va fi aleasa cea mai buna. In privinta procedurilor terapeutice pentru bolile parodontale, acestea sunt: tratamente pentru infectia acuta, analiza clinic parodontala, planare radiculara, diverse tratamente chirurgicale (grefe gingivale, osoase, operatii de lambou, regenerare tisulara) sau nechirurgicale (debridare, aplicare de medicamente, lavaj).

Pretul unei consultatii de parodontologie este de 110 lei.

Pacientii clinicii Dentia sustin ca serviciile de care au beneficiat sau beneficiaza sunt de calitate superioara. Unii declara ca aici au intalnit cei mai buni medici dentisti, atat pentru adulti, cat si pentru copii, cu o „mana fina”, care lucreaza profesionist si atent si care manifesta grija fata de pacienti. Se mai puncteaza si ca preturile sunt accesibile sau ca toate problemele sunt investigate cu atentie pana sa se puna un diagnostic.

5. Artem Dental Clinic

Artem Dental Clinic din Iasi a pornit de la ideea ca tratamentele stomatologice de calitate pot fi oferite doar de catre medici profesionisti ce utilizeaza echipamente si materiale de ultima generatie. Dr. Acatrinei Dragos-Daniel are peste 15 ani de experienta, fiind specializat in implantologie si medic referent Bredent SKY Fast & Fixed. Astfel, tehnologia germana se imbina cu experienta unui reputat specialist pentru a oferi un zambet sanatos si armonios. In clinica este abordata terapeutic si boala parodontala, prin tratamente de ultima ora.  

Pretul unei consultatii de parodontologie este de 125 de lei.

Pacientii sunt de parere ca aceasta clinica ofera servicii de calitate. Din acest motiv, multi revin cu placere, fie pentru igienizari, fie la nevoie, pentru diverse tratamente. Oamenii au remarcat dotarile de exceptie din cabinete, tehnologiile de ultima ora, precum si materialele de foarte buna calitate.

Concluziile noastre

Pe partea de parodontologie, in Iasi, clinicile stomatologice stau foarte bine, avand medici bine pregatiti, cu experienta in domeniu, care le ofera pacientilor tratamente actuale si eficiente pentru stoparea evolutiei bolii.

Recomandarea specialistilor este sa te prezinti periodic la medicul dentist, in acest fel nu doar ca vei depista din timp boala parodontala, dar vei putea beneficia de tratamente care sa o tina sub control si sa te ajute sa-ti pastrezi dintii naturali si sanatatea intregii guri.