Meniu

Parodontologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rezidenții judetului Prahova care au probleme de sanatate ale gingiilor, sangerari, retractie gingivala sau slabirea spatiului in care este fixat dintele, trebuie sa stie ca afectiunile sunt de competenta unui stomatolog specializat pe care il pot gasi la un cabinet de parodontologie din Ploiesti. Medicul parodontolog diagnosticheaza si trateaza bolile parodontiului, acel tesut care tine fiecare dinte atasat la osul maxilarului sau mandibulei.

De la gingivite, infectii si pana la temuta boala parodontala care poate duce la pierderea partiala sau totala a danturii, toate aceste probleme pot fi rezolvate de la primele simptome printr-o programare la parodontolog in Ploiesti.

Unde poti gasi un cabinet specializat in parodontologie in Ploiesti?

Pentru nevoile prahovenilor, exista multe clinici stomatologice, dar numai la unele dintre acestea se gasesc cabinete de parodontologie in Ploiesti. Alegerea unei clinici din clasamentul de mai jos va asigura nu numai existenta unui medic specialist, ci si a unor servicii de top prestate de un bun parodontolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hollywood Smile
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Rezultate excelente in implanturi
 • Interventii fara durere
 • Aparatura de ultima generatie
Dr. Leahu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Solutii si conditii de tratament la standarde europene
 • Tratamente de albire profesionala cu lampa Zoom
 • Personal primitor si amabil
 • Medici cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Dr. Bogdan Rizea
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica amplasata central
 • Medic exceptional
 • Persoana blanda, cu zambetul pe buze
 • Rabdare si mana usoara
 • Aparatura performanta
 • Frica de dentist este eliminata
Dental Works
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet modern
 • Personal bine pregatit, amabil, sociabil
 • Comunicare buna cu pacientul
 • Lucrari de calitate
 • Preturi avantajoase
InaDent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti experimentati
 • Proceduri eficiente si lipsite de durere
 • Aparatura moderna
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor dentare cu servicii de parodontologie in Ploiesti

De cele mai multe ori, decizia de a merge la parodontologie in Ploiesti sau in orice alt oras pentru o problema este amanata de cautarea celui mai bun medic pentru problema de care sufera persoana. Cabinetele si medicii din clasamentul urmator si-au dovedit deja competentele si calitatea serviciilor.

1. Hollywood Smile Center

Cea mai buna prezentare pentru Clinica Hollywood Smile Center este recomandarea sutelor de clienti multumiti, printre care si cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu, pentru toate serviciile prestate aici, printre care si cele de parodontologie. Clinica din Ploiesti se adreseaza nevoilor de sanatate orala ale intregii familii. Echipa medicala are competente dobandite prin stagii de pregatire la nivel international si prin experienta cu mii de pacienti si cazuri complexe.

Tarifele percepute de aceasta clinica din Ploiesti se gasesc pe site-ul web. Consultatia la parodontolog costa 100 de lei. Pentru chiuretaj in camp deschis se percepe suma de 150 de lei pentru un dinte, iar pentru chiretajul in camp inchis, se va achita pretul de 90 de lei pe dinte. Imobilizarea dintilor parodontici costa 500 de lei.

Pacientii acestei clinici sunt multumiti de experientele acute aici. Prin intermediul recenziilor scrise, pacientii au consemnat serviciile de calitate ale clinicii, echipa profesionista, aparatura de ultima generatie, rezultatele excelente ale implanturilor si aparatelor dentare, interventiile lipsite de durere.

Vezi parerile pacientilor despre Hollywood Smile Center
Vezi Pareri

2. Dr. Leahu

Clinica Dr. Leahu din Ploiesti face parte dintr-o retea nationala de clinici infiintata de medicul stomatolog Ionut Leahu, care aduce pe piata serviciilor de medicina dentara conceptul de servicii integrate, una dintre acestea fiind parodontologie. Este dotata cu tehnologie de ultima ora, care permit o experienta digitala de la prima consultatie si pana la finalizarea tratamentului. Echipa este multidisciplinara si alcatuita din medici specialisti experimentati.

Pentru lista de preturi aferente tratamentelor efectuate de clinica, se poate verifica site-ul web. O consultatie la medicul specialist parodontolog are pretul de 120 de lei. Pentru un tratament cu laser care include chiretaj in camp deschis si alte proceduri se va achita suma de 1330 lei, iar pentru o interventie in camp inchis, suma de 870 lei pe arcada. Imobilizarea dintilor il va costa pe pacient intre 585 si 810 lei.

Parerile pacientilor exprimate in recenziile lasate pe Google pentru clinica Dr. Leahu din Ploiesti sunt foarte bune. Sunt consemnate experienta placuta, care elimina orice frica de dentist, datorita personalului profesionist, competent, cu un comportament ireprosabil fata de clienti, aparatura moderna, serviciile integrate. Exista si cativa pacienti care reclama ca au avut de asteptat cateva zeci de minute pana sa intre la medic.

3. Dr. Bogdan Rizea

Cabinetul dr. Bogdan Rizea este usor accesibil locuitorilor din Ploiesti care vor sa mearga la o consultatie de parodontologie, intrucat este amplasat intr-o zona centrala a orasului. Clinica se remarca printr-o atmosfera relaxata,  la care contribuie atat spatiul decorat astfel incat orice sentiment de teama sau anxietate fata de dentist sa dispara, cat si pasiunea si profesionalismul medicilor. La acest cabinet infiintat in anul 2011 se pot accesa servicii stomatologice dintr-o gama larga de specializari.

Preturile practicate la acest cabinet pot fi consultate pe site-ul web. Consultatia la parodontologie are un tarif de 100 de lei. Pentru chiuretajul in camp deschis, medicul percepe un pret de 100 de lei pe dinte, iar pentru chiuretajul in camp inchis, pacientul plateste 85 de lei. Imobilizarea dintilor parodontici costa 300-350 de lei.

Prin recenziile lasate pentru acest cabinet stomatologic din Ploiesti, pacientii se declara  multumiti de prestatia medicului. Ei remarca faptul ca dr. Rizea este un medic exceptional, bland, care isi intampina intotdeauna pacientii cu zambetul pe buze, ca are rabdare si mana usoara, ceea ce face ca interventiile sa nu provoace dureri. Totodata, sunt mentionate aparatura performanta si confortul psihic pe care pacientul il simte, ceea ce duce la eliminarea oricarei frici de dentist.  

4. Dental Works

Clinica Dental Works din Ploiesti are o experienta de 10 ani in domeniul serviciilor stomatologice, dezvoltandu-se in permanenta pentru a rezolva orice problema de sanatate orala, inclusiv pe cele din sfera parodontologiei. Echipa formata din 5 medici si 2 asistente medicale este tanara si dinamica, in continua formare pentru a-si imbunatati performantele si a putea lucra cu cele mai moderne tehnici si instrumente.

Lista de preturi pentru serviciile acestei clinici poate fi accesata pe site-ul web. O consultatie la parodontolog are pretul de 150 lei. Pentru un chiretaj in camp deschis, medicul percepe un tarif de 150 de lei pe dinte, iar pentru procedura in camp inchis, pacientul va plati 100 lei pe dinte. Imobilizarea dintilor parondontici costa 500 de lei pentru un pachet de 6 dinti.

Cele cateva recenzii de pe Google exprima multumirea clientilor cu privire la acest cabinet modern, cu o atmosfera relaxata datorita personalului bine pregatit, amabil si sociabil. Comunicarea foarte buna, explicatiile detaliate ale solutiilor recomandate, lucrari de calitate si preturi avantajoase sunt alte aspecte pozitive mentionate de pacienti.

5. InaDent

Clinica stomatologica InaDent din Ploiesti dispune de o echipa tanara si profesionista alcatuita din 19 medici stomatologi si 9 asistente, tehnologie de ultima generatie, cu ajutorul carora ofera servicii de parodontologie, implant dentar, reabilitari orale, chirurgie dento-alveolara, endodontie, protetica dentara, estetica dentara si odontoterapie.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. Pretul unei consultatii este de 100 de lei. Chiuretajul in camp deschis il va costa pe pacient 120 de lei pe dinte, iar pentru cel in camp inchis se percepe un tarif de 90 de lei. Imobilizarea dintilor se face la pretul de 450 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat multumirea in legatura cu experienta avuta la aceasta clinica. Ei considera ca au beneficiat de serviciile de inalta calitate, de profesionalismul, experienta si rabdarea medicilor, proceduri eficiente si lipsite de durere si  de o aparatura moderna. Sunt si unii clienti care reclama un timp de asteptare peste ora programata.

Concluzii

Problemele de orice tip ale gingiilor nu trebuie ignorate, ci trebuie diagnosticate si tratate de timpuriu pentru a nu duce la pierderea dintilor, in acest sens prahovenii putand conta pe serviciile specializarii parodontologie in Ploiesti la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus. Aici pot intalni medici cu experienta si competente multiple, care lucreaza cu cele mai moderne instrumente pentru a preveni, investiga si remedia afectiunile parodontiului.