Meniu

Radiografie dentara Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care primesc recomandarea de la medicul stomatolog a efectua o radiografie la un centru de radiologie dentara din Alba Iulia, locuitorii din acest oras sunt interesati sa afle care este cea mai buna clinica in care sunt oferite astfel de servicii.

In acest articol poti afla raspunsul la numeroase intrebari in legatura cu acest tip de servicii: care sunt laboratoarele din Alba Iulia care realizeaza cele mai calitative investigatii imagistice, cat costa o radiografie dentara si ce spun oamenii despre experientele de care au avut parte in  aceste cabinete.

Pretul unei radiografii in centrele de radiologie dentara din Alba Iulia

Pentru a vedea care sunt preturile pentru serviciile de radiologie dentara din orasul Alba Iulia poti consulta acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Xray Digital
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Servicii de radiologie si imagistica dentara
 • Laborator dotat recent cu aparatura de ultima generatie
 • Bun raport calitate-pret
 • Profesionisti amabili si bine pregatiti
 • Doze foarte mici de radiatii
 • Servicii prompte si rapide
 • Locatie moderna si curata
My Expert
15 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 15 Ron
 • Servicii de radiologie dentara digitala
 • Echipamente de radiologie performante si moderne
 • Tarife mici
 • Scanare intraorala
 • Diverse tipuri de radiografii dentare
 • Personal calificat
 • Se creeaza aglomeratie
DentaRays
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Locatie accesibila, la 50 de metri in spatele Hotelului Cetate
 • Cabinet nou si modern
 • Echipamente de ultima generatie
 • Buna organizare
 • Nu este nevoie de programare pentru o radiografie dentara
 • Personal amabil si bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie dentara in Alba Iulia

Am identificat trei laboratoare de radiologie dentara in Alba Iulia unde se fac investigatii imagistice de calitate superioara, cu aparatura moderna si performanta. Poti afla detalii de interes despre ele in continuare.

1. Xray Digital

Laboratorul de radiologie dentara Xray Digital din Alba Iulia ofera servicii de imagistica medicala si radiologie pentru domeniul stomatologic si pentru masurarea densitatii osoase. Laboratorul a fost dotat in 2021 cu aparatura de ultima generatie, digitalizata, care utilizeaza cele mai mici doze de radiatii de pe piata. Prin intermediul echipamentelor moderne si cu ajutorul personalului bine pregatit, se pot realiza radiografii dentare in Alba Iulia de mai multe tipuri: panoramice, retroalveolare si computer tomograf la o calitate foarte buna.

La XRAY Digital, o radiografie retroalveolara costa 30 de lei, iar o radiografie panoramica are un pret de 70 de lei.

Parerile oamenilor sunt apreciative la adresa acestui laborator de radiologie din Alba Iulia, despre care spun ca este dotat cu aparatura moderna si ca o echipa de profesionisti atenti si amabili fac ca experienta clientilor sa fie una placuta. In plus, oamenii mai spun ca radiografiile sunt de buna calitate si ca se efectueaza rapid si prompt, intr-o locatie care este curata si modern amenajata.

Vezi parerile pacientilor despre Xray Digital
Vezi Pareri

2. My Expert

My Expert este un alt nume cunoscut pe piata serviciilor de radiologie dentara din Alba Iulia. Echipamentele sunt de ultima generatie, cu ajutorul carora se realizeaza radiografii panoramice, teleradiografii, CBCT. Investigatiile imagistice de la My Expert sunt utile in special pentru: implantologie, ortodontie, parodontologie, chirurgie oro-maxilo-faciala, endodontie. Echipa  de specialisti este alcatuita din asistenti de radiologie dentara bine pregatiti si cu experienta in domeniu.

O radiografie retroalveolara costa 15 lei, iar o radiografie panoramica are un tarif de  50 de lei, acestea fiind cele mai mici tarife din oras.

Unele dintre persoanele care au mers la My Expert pentru cel putin o radiografie confirma ca serviciile sunt de buna calitate. Printre lucrurile cel mai laudate se afla: aparatura moderna, personalul respectuos, faptul ca investigatiile se efectueaza rapid si ca imaginile sunt de foarte buna calitate. Exista insa si un lucru care ii nemultumeste pe oameni, si anume timpul lung de asteptare, din cauza cozilor care se formeaza.

3. DentaRays

DentaRays este un cabinet de radiologie dentara nou si modern din Alba Iulia, care dispune de echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora se asigura succesul procedurilor stomatologice. In acest centru se pot efectua numeroase investigatii dentare: retroalveolare, panoramice, bitewing etc. Specialistii din echipa DentaRays au experienta in domeniu si sunt pregatiti sa le ofere oamenilor servicii prompte si de calitate superioara.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 35 de lei, iar o radiografie panoramica are un tarif de 70 de lei.

Oamenii spun despre acest centru de radiologie dentara din Alba Iulia ca este unul modern, care ofera servicii rapide. Mai sunt apreciate si amabilitatea personalului, dar si faptul ca exista o buna organizare, astfel incat sa nu se creeze aglomeratie, chiar daca pentru radiografiile dentare nu este nevoie de programare.

Concluziile noastre

Inainte de inceperea unui tratament dentar, medicul stomatolog solicita o radiografie, care poate fi efectuata, in Alba Iulia, in trei centre de radiologie dentara de top. In aceste locatii moderne sunt echipamente de radiologie de ultima generatie, care reduc la minim dozele de radiatii si ofera imagini de calitate superioara. In plus, nu este nevoie de o programare pentru o radiografie, iar personalul este specializat si ofera tot suportul de care oamenii au nevoie.