Meniu

Radiografie dentara Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a efectua o radiografie dentara in Arad, cel mai indicat este sa te informezi asupra cabinetelor unde se realizeaza investigatii imagistice in acest oras. Sunt doua centre de radiologie dentara importante si foarte cunoscute, ce au un numitor comun: aparatura de ultima generatie, digitala, cu ajutorul careia se realizeaza investigatii sigure, rapide si cu o calitate net superioara examenelor radiologice clasice.

Aceste centre din Arad sunt de mare folos pentru medicii specialisti, care pot sa stabileasca mai usor un diagnostic corect sau pentru evaluarea terapeutica.

Ce pret are o radiografie dentara in Arad?

O radiografie dentara, in municipiul Arad, poate avea urmatoarele tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie digitala
Rating
Website
MedXRay
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pretul pentru o radiografie digitala intraorala porneste de la 45 Ron
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii 2D si 3D
 • Timp redus pentru eliberarea rezultatelor
 • Curatenie, mediu dezinfectat frecvent
 • Personal bine instruit
Wittenberger
40 Ron
 • Pretul pentru o radiografie digitala intraorala porneste de la 40 Ron
 • Aparatura de ultima generatie – 100% digitala
 • Doze minime reale de radiatii
 • Arhivare si transmitere electronica a examenelor radiologice
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Timp redus de asteptare
 • Promotii periodice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Centre de radiologie in care poti efectua o radiografie dentara in Arad

Daca te intrebi spre ce cabinete iti poti indrepta atentia si pasii pentru o radiografie dentara in orasul Arad, poti afla raspunsul in cele ce urmeaza:

1. MedXRay

Centrul de imagistica dentara MedXRay ofera servicii radiologice stomatologice cu o calitate ridicata, adresandu-se atat adultilor, cat si copiilor, dar si medicilor stomatologi. Cele patru centre din judetul Arad (Calea Aurel Vlaicu, Bulevardul Revolutiei 71, Miorita si Ineu) sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, cu care se pot efectua investigatii diverse 2D si 3D: ortopantomografii (OPG sau radiografii panoramice), sinusuri maxilare, teleradiografii, articulatii temporo-mandibulare, radiografii intraorale digitale (imagini care tintesc un grup de dinti) sau radiografii bite-wings (muscate).

Pretul pentru o radiografie digitala intraorala porneste de la 45 de lei, iar tariful pentru o radiografie OPG pe CD si e-mail este de 100 de lei.

Clientii care au optat pentru serviciile acestui centru pentru a efectua o radiografie sunt multumiti, potrivit parerilor exprimate in mediul online. Ei spun ca au fost intampinati cu politete si profesionalism, iar un avantaj foarte important este ca rezultatul a fost oferit dupa doar cateva minute. In plus, mai sunt apreciate curatenia si faptul ca se acorda o atentie deosebita dezinfectarii suprafetelor.

Vezi parerile pacientilor despre MedXRay
Vezi Pareri

2. Wittenberger

Wittenberger este primul cabinet de radiologie dentara din Arad. A fost deschis in 1996, din initiativa dr. Emeric Wittenberger, un medic dentist din Germania care a inteles ca aradenii au nevoie de acest serviciu indispensabil in medicina dentara. Cabinetul este dotat cu un ortopantomograf si cu un aparat roentgen dentar intraoral ce asigura o calitate superioara a imaginilor, cu o doza minima reala de radiatii. Serviciile sunt asigurate de o echipa de profesionisti dedicati, alcatuita din medici si tehnicieni radiologi, unii avand o experienta de peste 20 de ani in imagistica.

Tariful pentru o radiografie digitala intraorala este de 40 de lei, iar pentru o radiografie OPG pretul este de 90 de lei.

Cei care au beneficiat de cel putin unul dintre serviciile cabinetului au pareri impartite. Unii sunt nemultumiti ca radiografiile nu au fost trimise la timp catre clinica solicitanta, iar altii vorbesc despre experienta la superlativ, in care timpul de asteptare este redus, iar rezultatele se elibereaza in cateva minute.

Concluziile noastre

La solicitarea medicului stomatolog sau a medicului specialist (endodont, ortodont, implantolog etc.), poti efectua o radiografie dentara in Arad la unul dintre cele doua centre prezentate in acest articol. Astfel, vei avea garantia unor examene radiologice de inalta calitate, efectuate intr-un timp scurt si cu aparatura de ultima generatie, ce reduce la minim doza de radiatii.

Asadar, in aceste cabinete pot merge atat adulti, cat si copiii, pentru radiografii dentare digitale, precise, sigure si rapide, rezultatele putand fi transmise pe suporturi diferite (CD, film, e-mail).