Meniu

Radiografie dentara Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti sa-ti faci o radiografie dentara in Baia Mare? Exista mai multe clinici si laboratoare la care te poti duce pentru a beneficia de serviciu, asa ca trebuie sa fii atent inainte de a lua o decizie in acest sens. Pe baza radiografiei se pune diagnostic, iar in functie de acesta, se elaboreaza un plan de tratament potrivit particularitatilor cazului.

In Baia Mare exista atat clinici care sunt dotate cu aparatura necesara pentru a oferi si servicii de radiologie, cat si centre care sunt specializate in asa ceva. Cu scopul de a obtine o radiografie dentara de calitate, trebuie sa ai in vedere aspecte precum pretul, dotarile clinicii la care urmeaza sa te duci si gradul de satisfactie general.

Cat costa o radiografie dentara in Baia Mare?  

Chiar daca nu se poate vorbi de diferente mari de pret pentru radiografia dentara in Baia Mare, tot exista sansa ca tarifele sa varieze de la o clinica la alta. In tabelul de mai jos sunt prezentate cinci clinici si centre, in catalogul carora poti gasi servicii de radiologie, impreuna cu preturile lor si alte detalii relevante pentru un potential pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul unei Radiografii panoramice este 70 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa dedicata si multidisciplinara
 • Nu este nevoie de programare
 • Rezultate eliberate pe loc
 • Aplicatia pentru telefonul mobil
RXCT
60 Ron
 • Pretul unei Radiografii panoramice este 60 Ron
 • Echipament ultra modern
 • Echipa tanara
 • Locatie accesibila
 • Cabinet ingrijit
 • Radiografii clare si cu putine radiatii
Scanex
60 Ron
 • Pretul unei Radiografii panoramice este 60 Ron
 • Tehnologie avansata
 • Servicii premium de imagistica
 • Siguranta pacientului reprezinta o prioritate
 • Expunere rapida si imagini de calitate
 • Nu este nevoie de programare
Zen X
75 Ron
 • Pretul unei Radiografii panoramice este 75 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete promotionale
 • Comunicare constanta
 • Preturi mai mari ca la alte centre
Megdent
60 Ron
 • Pretul unei Radiografii panoramice este 60 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Confort si siguranta maxima
 • Aplicatie pentru telefonul mobil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o radiografie dentara in Baia Mare

Bineinteles, pretul nu este singurul factor menit sa te ajute in alegerea clinicii cu servicii de radiografie dentara din Baia Mare. Dotarile, pregatirea echipei de medici si experientele prin care au trecut alti pacienti inaintea ta, sunt lucruri ce nu trebuie trecute cu vederea. Citind topul de mai jos, iti poti face o idee clara despre calitatea serviciilor de la o clinica anume.

1. DigiRay  

Reteaua DigiRay are un centru de radiologie dentara in Baia Mare, ceea ce inseamna ca oamenii care au nevoie de solutii de inalta precizie si calitate pot beneficia de serviciile sale. Fiecare centru este dotat cu aparatura creata de profesionisti din domeniu, iar acest lucru ajuta la realizarea unor radiografii de maxima claritate, cu o expunere minima la radiatii. Scopul DigiRay este de a-i ajuta pe toti cei care apeleaza la serviciile lor sa economiseasca timp, efort suplimentar si resurse financiare. In cazul radiografiilor 2D si 3D, rezultatele se elibereaza pe loc, tocmai datorita acestui fapt. Exista mai multe modalitati prin care rezultatul se poate livra pacientului: sub forma de print, pe film sau hartie foto, pe E-mail sau prin canalele proprii de comunicare ale clinicii: cele doua aplicatii, DigiRay fiind cea mobila si Web DigiRay varianta web. In plus, investigatiile se realizeaza in momentul in care o persoana ajunge la clinica, asa ca nu este nevoie de programare.

Costul pentru o radiografie panoramica este de 70 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile DigiRay, au apreciat in recomandarile pe care le-au lasat pe pagina de internet a clinicii amabilitatea si atentia clinicii, impreuna cu aparatura performanta si serviciile de calitate. De asemenea, preturile sunt vazute ca fiind accesibile de pacienti.  

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay  
Vezi Pareri

2. Radiologie Dentara RXCT

Tot pentru serviciul de radiografie dentara in Baia Mare, persoanele interesate se pot duce la cabinetul de radiologie dentara RXCT, care se afla in centrul orasului. Cabinetul este modern, dotat cu aparatura performanta si ingrijit, iar personalul este amabil si profesionist. Multumita echipamentului pe care cabinetul il are la dispozitie, investigatiile se realizeaza cu 90% mai putine radiatii, iar radiografiile sunt mai clare ca inainte. Investigatiile efectuate in format digital includ tomografia dentara 3D ATM, radiografia panoramica sau ortopantomografia, radiografia retroalveolara si tomografia dentara.

Pentru o radiografie panoramica, pretul este de 60 de lei.

In cadrul recenziilor acordate clinicii pe diverse platforme online, utilizatorii apreciaza calitatea serviciilor si profesionalismul echipei de medici. Personalul este bine pregatit, lucru care sprijina efectuarea investigatiilor pentru a obtine rezultate cat mai clare si in timp util.  

3. Scanex

La Scanex, pacientii beneficiaza de servicii premium de radiologie dentara 2D si 3D in Baia Mare, datorita tehnologiei utilizate. Aparatura de ultima generatie sprijina o expunere mai rapida si imagini de calitate, cu minim de radiatii. Gama de servicii include radiografii extraorale, radiografii intraorale si tomografii 3D. Prioritatea centrului este de a oferi investigatii radiologice de cea mai inalta calitate, pentru stabilirea unui diagnostic si a unui tratament potrivit. Investitiile in tehnologie se datoreaza dorintei de a-l proteja pe pacient.

O radiografie panoramica la Scanex costa 60 de lei.

Activitatea cabinetului Scanex este apreciata datorita a doua aspecte: profesionalismul si amabilitatea celor care se ocupa de pacienti. Cu ajutorul lor, oamenii se pot relaxa in timpul investigatiei, astfel incat sa obtina cat mai repede niste rezultate de calitate.

4. Zen X

Zen X, centrul de imagistica, tomografie si radiologie dentara digitala din Baia Mare, isi asteapta pacientii intr-un ambient relaxat si rafinat, echipat cu cea mai performanta aparatura. Printre dotarile centrului se afla computerul tomograf cu fascicul conic ultraperformant CRANEX 3D, cu nivel scazut de iradiere, iar software-ul OnDemand3D Application este folosit de medici si specialisti pentru a vizualiza modelul 3D. Pe langa radiografia panoramica, pacientii mai pot apela si la articulatia temporo-mandibulara, telecefalografia posterio-anterioara sau de profil, sinusuri maxilare, bite-wing panoramic etc. Specialistii care isi desfasoara activitatea aici pun accent pe o comunicare constanta, explicand pacientilor fiecare detaliu in parte.

Pretul unei radiografii panoramice este de 75 de lei.

Aspectul pe care il apreciaza cel mai mult oamenii la centrul de imagistica Zen X este ca aici pot gasi toate serviciile de radiologie de care au nevoie si nu numai. Serviciile sunt de calitate, realizate cu promptitudine, iar personalul este amabil. Singurul minus pe care l-au sesizat pacientii este ca preturile sunt mai mari fata de cele de la alte clinici pe care le-au vizitat.

5. X Vision

In final, pentru o radiografie dentara realizata in Baia Mare, oamenii se mai pot duce la centrul de radiologie si tomografie dentara X Vision. In cadrul acestui centru se folosesc cele mai avansate tehnologii concepute pentru imagistica dentara, pentru a le oferi oamenilor timp redus de expunere, minim de radiatii, rezolutie maxima a imaginii, confort si siguranta maxima. Intrand in contact cu un reprezentant din partea centrului, o persoana poate sa primeasca acces la aplicatia X Vision, care centralizeaza toate radiografiile unui pacient intr-un singur loc, pentru a-i fi mai usor sa le gestioneze. Aplicatia poate fi folosita pe telefon, tableta, calculator etc.

Costul serviciului de radiografie panoramica este de 60 de lei.

Centrul de radiologie si tomografie dentara X Vision a fost apreciat de mai multe persoane, pe de-o parte, pentru gama variata de servicii si pe de alta parte, pentru aparatura de ultima generatie si profesionalismul personalului care realizeaza investigatii.

Concluzii

Tinand cont de informatiile prezentate mai sus, poti face o alegere smart cu privire la serviciul de radiografie dentara in orasul Baia Mare. Cu un rezultat clar, medicul stomatolog isi va da imediat seama care este problema cu care te confrunti si va putea elabora un plan de tratament, pe care tu sa-l urmezi in perioada ce urmeaza.