Meniu

Radiografie dentara Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru care sa-ti poata oferi o radiografie dentara in Bistrita, inseamna ca intentionezi sa urmezi un tratament stomatologic, iar medicul care se ocupa de cazul tau are nevoie de informatii cat mai clare. In cazul in care clinica stomatologului respectiv nu dispune de aparatura necesara pentru investigatii radiologice, te poti reorienta catre un centru specializat.

Din fericire pentru tine, in Bistrita exista cateva centre de acest fel, la care se realizeaza servicii de radiologie. Cele mai des intalnite investigatii pe care le poti gasi sunt radiografiile digitale 2D, precum radiografia retroalveolara, bite-wing si panoramica. In acelasi timp, multe persoane aleg tomografia computerizata cu fascicul conic, pentru a obtine un diagnostic cat mai corect.

Cat costa o radiografie dentara in Bistrita?

Pretul radiografiei dentare in Bistrita variaza in functie de complexitatea investigatiei, dar si de centrul care se ocupa de realizarea ei. De aceea, daca vrei sa beneficiezi de o radiografie la cel mai bun pret din oras, consulta informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 80 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa multidisciplinara
 • Laborator de tehnica in-house
 • Nu este nevoie de programare
 • Aplicatie proprie
Neomedica
75 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 75 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa specializata
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Peste 15 ani de experienta
Diadent
85 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 85 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Servicii de stomatologie complete
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor la care iti poti face o radiografie dentara in Bistrita

In scopul de a obtine radiografia dentara din Bistrita de care ai nevoie, ti-am pregatit topul de mai jos, in care se regasesc informatii relevante cu privire la activitatea clinicilor din oras. In functie de aspecte precum aparatura ce se afla in dotare, experienta specialistilor din cadrul centrului, preturile si opiniile altor pacienti, poti sa faci o alegere smart pentru situatia ta.

1. DigiRay

La sediul retelei de radiologie dentara din Bistrita, DigiRay, persoanele interesate nu beneficiaza doar de o gama variata de radiografii, ci si de rezultate eliberate pe loc, sub forma de print, pe film sau pe hartie foto, pe E-mail sau pe aplicatiile dezvoltate in mod special pentru clientii centrului. Prin intermediul aplicatiei, medicii pot sa receptioneze, sa salveze si sa utilizeze radiografiile primite de la pacienti. Cateva din radiografiile pentru care pot opta clientii DigiRay sunt radiografia retroalveolara, bite-wing, panoramica, status bi-maxilar, CBCT unidentar etc.

Pretul unei radiografii panoramice este de 80 de lei.

Chiar si dupa 200 de recenzii acordate de utilizatori, centrul DigiRay din acest oras se bucura in continuare de o reputatie perfecta. Pacientii care au obtinut o radiografie de la sediu apreciaza personalul amabil, rapiditatea si calitatea serviciilor prestate, dar si conditiile optime de curatenie, care ajuta la pastrarea unui ambient cat mai placut.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. Neomedica

Clinica stomatologica Neomedica a fost infiintata in anul 2008, iar de atunci si pana astazi, personalul medical a continuat sa se perfectioneze, pentru a realiza doar radiografii dentare de calitate in Bistrita. Misiunea clinicii este aceea de a oferi pacientilor increderea de care au nevoie pentru a vizita in mod periodic cabinetul unui medic stomatolog. Neomedica dispune de echipament avansat de radiologie, mai exact, modelul Gramm Smart 3D, care sprijina realizarea unor radiografii de maxima claritate, cu o expunere minima la radiatii. Mai mult decat atat, aparatul este capabil sa efectueze examinari precise in decurs de 13 secunde.

Pretul unei radiografii panoramice este de 75 de lei.

Motivul pentru care mai multi pacienti au recomandat clinica Neomedica se datoreaza personalului bine pregatit, aparaturii moderne si in general, serviciilor de calitate. Medicii raspund la fiecare intrebare a pacientului, pentru ca acesta sa stie ce urmeaza sa i se intample in fiecare moment.

3. Diadent

Fiind infiintata in anul 1992, specialistii de la Diadent au acumulat experienta de care au nevoie pentru a oferi doar investigatii de calitate, precum sunt radiografiile dentare, in orasul Bistrita. Gama de servicii de radiologie de la Diadent cuprinde tomografii computerizate, precum CBCT maxilar sau CBCT mandibular, radiografii extraorale digitale, cea panoramica sau bite-wing si radiografii intraorale digitale, de tipul celor retroalveolare.

Pretul unei radiografii panoramice este de 85 de lei.

Multe din persoanele care au optat pentru serviciile Diadent au lasat recenzii pozitive, in care au apreciat dotarile centrului. Au existat si situatii in care pacientii au avut parte de o interactiune mai putin placuta cu personalul, ceea ce i-a determinat sa lase un rating mai mic centrului.

Concluzii

In cele din urma, pentru a obtine o radiografie dentara in Bistrita, tot ce trebuie sa faci este sa te duci la una din clinicile mentionate mai sus, in cadrul carora poti gasi un personal dornic sa te ajute sa obtii investigatia de care ai nevoie. Dupa aceea, poti folosi radiografia la o consultatie de specialitate, pentru ca medicul sa-ti puna un diagnostic si sa-ti ofere planul ideal de tratament.