Meniu

Radiografie dentara Braila  

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Centrele unde se efectueza radiografie dentara, in Braila, sunt aliniate la standardele actuale in ceea ce priveste cantitatea diminuata de radiatii utilizate. Mai exact, in centrele de radiologie din acest oras se efectueaza radiografii digitale, cu echipamente moderne, care reduc considerabil timpul de expunere si folosesc cantitati de radiatii cu 80% mai mici fata de aparatura conventionala.

Citeste in continuare sa vezi in ce clinici din Braila poti face o radiografie dentara in cele mai bune conditii, indiferent de varsta!

Cat costa o radiografie dentara in Braila?

Pretul unei radiografii dentare, in Braila, poate sa varieze, iar, pentru a-ti face o idee in privinta acestui aspect, poti vizualiza informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Bristol Med
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Radiologie generala si stomatologica
 • Aparatura performanta
 • Radiografii dentare digitale
 • Personal bine pregatit si instruit
Biodent
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Radiografii dentare profesionale
 • Aparatura moderna si performanta
 • Incapere spatioasa si confortabila
 • Amabilitate si profesionalism
3D Diagnostic
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase radiografii dentare digitale
 • Personal amabil si bine instruit
 • Rapiditate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti efectua o radiografie dentara in Braila

In trei centre de radiologie din Braila poti efectua o radiografie dentara. Acestea sunt prezentate in cele ce urmeaza, punandu-se accentul pe serviciile pe care le ofera, preturile si opiniile clientilor.

1. Bristol Med

Bristol Med din Braila ofera servicii de radiologie generala si stomatologica printr-un colectiv de profesionisti cu experienta vasta in domeniu si cu aparatura performanta. Poti efectua aici radiografie dentara digitala in functie de recomandarile medicilor dentisti: ortopantomograma sau radiografie retroalveolara. Echipamentul utilizat este un Pax I Vatech, care ofera o calitate imbunatatita a imaginilor panoramice, datorita tehnologiei Multifocus, ce permite captura cu straturi multiple optimizate. Astfel, medicul specialist este ajutat sa ofere cu precizie un diagnostic.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara digitala este de 35 de lei, iar pentru o radiografie panoramica, tariful este de 70 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile oferite de acest centru de radiologie declara ca sunt multumite de experienta, motivand ca aparatura este de ultima generatie si ca personalul este bine pregatit. In plus, unii spun ca investigatiile se realizeaza rapid si ca rezultatele sunt primite in scurt timp.

Vezi parerile pacientilor despre Bristol Med
Vezi Pareri

2. Biodent

Clinica Biodent ofera servicii de diagnostic si tratament in domeniul stomatologiei din Braila: radiografie dentara profesionala, profilaxie, protetica dentara, endodontie, estetica dentara, parodontologie. Prin tehnicile de scanare digitala a cavitatii bucale medicul stomatolog este ajutat sa stabileasca modalitatile de interventie si tratament. Clinica dispune de aparatura necesara pentru a surprinde imagini complete si clare ale cavitatii orale, iar incaperea este spatioasa si confortabila. In plus, personalul ii ajuta pe clienti sa se pozitioneze corect in fata aparatului si ofera toate informatiile necesare.

Pentru o radiografie retroalveolara digitala, tariful este de 30 de lei, iar pentru o radiografie panoramica – 60 de lei.

Serviciile clinicii Biodent sunt considerate de calitate, datorita personalului bine instruit si a procedurilor ce se realizeaza cu rapiditate. In review-uri se vorbeste despre radiografii dentare de calitate superioara si despre amabilitate si profesionalism.

3. 3D Diagnostic

Centrul de radiologie 3D Diagnostic ofera servicii si echipamente care asigura un diagnostic radiologic de calitate superioara, pentru ca utilizeaza aparatura digitala, de ultima generatie, ce implica o doza foarte redusa de radiatii, cu 80% mai mica fata de radiografiile dentare clasice. Se pot efectua atat radiografii intraorale digitale (retroalveolare, ocluzale, bite-wing), cat si extraorale (ortopantomografie, bite-wing panoramic, telecefalografie postero-anterioara etc.).

Tariful unei radiografii retroalveolare este de 40 de lei, iar pentru o radiografie panoramica, pretul este de 80 de lei.

Brailenii care au beneficiat de serviciile centrului de radiologie se declara multumiti, in general. Ei spun ca personalul este amabil si bine instruit. In plus, se mai precizeaza si ca varietatea de servicii este un mare plus.

Concluziile noastre

Ai la dispozitie trei centre bine dotate, daca trebuie sa efectuezi o radiografie dentara in Braila. Aparatura de ultima generatie, cu care se executa radiografii digitale de mare precizie, mai ofera un avantaj important: utilizeaza o cantitate de radiatii cu pana la 80% mai redusa decat echipamentele radiologice clasice. Prin urmare, investigatiile sunt sigure, confortabile si mult mai rapide decat in trecut.