Meniu

Radiografie dentara Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie si un tratament stomatologic debuteaza, de cele mai multe ori, cu o radiografie dentara. In Brasov sunt clinici echipate cu aparatura de ultima generatie, conceputa astfel incat sa emita un nivel foarte scazut de radiatii, ceea ce inseamna ca investigatiile sunt sigure la orice varsta, inclusiv pentru copii.

Datorita radiografiilor dentare, cariile care nu se vad cu ochiul liber sunt depistate, se poate face o evaluare clara a stadiului bolilor parodontale si se poate pregati si fixa un implant, dar si aparatele ortodontice sau protezele. De asemenea, radiografiile mai pot depista si anomalii, cum ar fi chisturile sau diverse schimbari asociate cu boli sistemice sau metabolice. Citeste in continuare pentru a afla in ce clinici din Brasov poti efectua o radiografie dentara in cele mai bune conditii si care sunt preturile.

Cat costa o radiografie dentara in Brasov

Daca vrei sa afli care sunt preturile pentru o radiografie dentara, in Brasov, urmareste informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie Retroalveolara
Rating
Website
Viziodent
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie Retroalveolara 30 Ron
 • Peste 30 de tipuri de investigatii 2D si 3D
 • Radiografii intraorale si extraorale digitale, de calitate
 • Preturi avantajoase
 • Radiografiile se efectueaza rapid
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Topaltdent
30 Ron
 • Pret Radiografie Retroalveolara 30 Ron
 • Diverse tratamente stomatologice
 • Urgente stomatologice
 • Radiografii dentare de calitate, cu un nivel minim de radiatii
 • Personal profesionist si amabil
 • Design modern si elegant
 • Preturi avantajoase
Dental West
15 Ron
 • Pret Radiografie Retroalveolara 15 Ron
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Tratamente dentare pentru toate varstele
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Servicii calitative
3DRX
35 Ron
 • Pret Radiografie Retroalveolara 35 Ron
 • Aparatura performanta, cu nivel minim de radiatii
 • Toate tipurile de radiologie dentara
 • Investigatii rapide
 • Radiografii fara programare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Dentalmed
30 Ron
 • Pret Radiografie Retroalveolara 30 Ron
 • Servicii de turism dentar
 • Aparatura performanta
 • Radiografii retroalveolare si panoramice
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua o radiografie dentara in Brasov?

Dupa cum am amintit deja, sunt cinci clinici bine dotate, in care se poate realiza o radiografie dentara in Brasov, si anume:

1. Viziodent

La Viziodent sunt puse la dispozitie servicii avansate de imagistica dentara – 2D si 3D, cu peste 30 de tipuri de investigatii. In acest centru de radiologie dentara se afla tehnologie de ultima generatie: aparate digitale pentru radiografiile intraorale sau extraorale digitale – cefalometrice sau panoramice, precum  si tomografii dentare 3D CBCT. Prin aparatele aflate in dotarea clinicii, sunt garantate imagini foarte clare si cu un nivel scazut de radiatii. Echipa de medici si asistenti radiologi este formata din specialisti cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara/periapicala este de 30 de lei.

Acest centru de radiologie dentara din Brasov este considerat de unii dintre clienti ca fiind cel mai bun din oras, datorita echipamentelor de ultima generatie, a personalului primitor, a profesionalismului si curateniei. Oamenii mai spun si ca radiografiile sunt de calitate si ca se fac rapid. In schimb, sunt cateva review-uri in care se atrage atentia ca personalul de la receptie nu trateaza clientii cu respect.

Vezi parerile pacientilor despre Viziodent
Vezi Pareri

2. Topaltdent

In Clinica stomatologica si de implantologie dentara din Brasov – Topaltdent sunt oferite servicii dentare complete, cu ajutorul medicilor cu multi ani de experienta si al aparaturii de ultima generatie. Aici pot fi efectuate atat tratamente pentru infrumusetarea zambetului, cat si pentru afectiuni mai complexe. Serviciile includ: implanturi dentare, cosmetica dentara, protetica dentara, detartraj, dar si radiologie dentara. Acest din urma cabinet este dotat cu aparatura performanta, cum este si Planmeca ProMax 3D, ce emite un nivel minim de radiatii si ofera o eficacitate maxima, avand in vedere ca imaginile sunt foarte clare.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 30 de lei, la Topaltdent.

Clinica a primit review-uri apreciative de la clienti, care au remarcat: profesionalismul cadrelor medicale, aparatura de ultima generatie, confortul din cabinete, preturile avantajoase. Unii sunt foarte multumiti si de faptul ca in cadrul consultatiei nu au mai platit pentru radiografia efectuata in clinica. Pacientii mai spun si ca Topaldent este o clinica moderna, cu un design elegant.

3. Dental West

De peste 20 de ani, specialistii Dental West s-au pus in slujba oamenilor, pentru a le imbunatati sanatatea si a le infrumuseta zambetul. Sunt patru clinici in Brasov, sub umbrela acestui brand, toate echipate cu aparatura de ultima generatie, care ofera investigatii si tratamente eficiente, indiferent de varsta pacientilor. Echipa clinicii este specializata in toate ramurile medicinei dentare si impreuna cu tehnologia si materialele noi, ofera tratamente dentare de calitate superioara si investigatii imagistice elocvente, cum ar fi: radiografii retroalveolare, panoramice digitale pe CD sau pe film tomografii computerizate de arcada completa sau mai mici.

Tariful unei radiografii retroalveolare este de 15 lei.

Conform recenziilor postate pe internet la adresa clinicilor Dental West, oamenii sunt multumiti de calitatea serviciilor. Printre cele mai apreciate aspecte se afla: profesionalismul medicilor, tratamente fara durere, comunicare excelenta medic-pacient. Sunt si cateva nemultumiri notate de clienti, iar una dintre acestea se refera la faptul ca tarifele sunt printre cele mai scumpe din oras, insa in cazul radiografiilor, preturile sunt avantajoase.

4. 3DRX

3DRX este un centru de radiologie dentara din Brasov ce pune la dispozitie numeroase servicii utile atat pacientilor, cat si medicilor care ii au sub observatie. Investigatiile se realizeaza fara programare, cu ajutorul aparaturii performante, cu un nivel minim de radiatii, ce nu afecteaza sanatatea organismului uman. Timpul de procesare pentru radiografiile intra si extraorale este de circa 5 minute, iar pentru tomografiile 3D CBCT – intre 20 si 40 de minute. Se pot efectua aici atat radiografii retroalveolare si panoramice, cat si tomografii 3D.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 35 de lei.

In general, oamenii sunt multumiti de serviciile oferite de acest centru de radiologie dentara. Potrivit recenziilor din mediul online, investigatiile se realizeaza rapid si in conditii bune. De asemenea, mai este punctat si faptul ca tarifele sunt mici. Printre nemultumiri, se subliniaza de mai multe ori ca unele asistente au un comportament nepotrivit, dand dovada de lipsa de empatie fata de clienti.

5. Dentalmed

Clinica Dentalmed din Brasov este specializata in turism dentar, asigurand preluare de la aeroport, din Bucuresti, atat la sosire, cat si la plecare, precum si cazare la un hotel de 3 stele. Serviciile de deplasare de la clinica la hotel si pentru diverse examene radiologice sunt gratuite. Exista si un laborator de radiologie si imagistica medicala in cadrul Dentalmed Brasov, care este utilizat atat de medici din aceasta clinica, dar si de alti medici care activeaza in judetul Brasov, pentru a stabili corect si exact un tratament. Sunt puse la dispozitie atat servicii de radiologie retroalveolara, cat si panoramica, pe film sau in sistem digital, datorita sistemului Digora, ce mareste calitatea si rezolutia radiografiei.

La Dentalmed, pretul unei radiografii retroalveolare este de 30 de lei.

In general, opiniile oamenilor sunt destul de bune referitor la calitatea serviciilor acestei clinici. Ei spun ca medicii dentisti sunt foarte buni, atat in ceea ce priveste interventiile simple, cat si pe cele mai complexe. Clinica este dotata cu aparatura moderna, lucru care de asemenea este apreciat de clienti. Sunt insa si nemultumiri, referitoare la preturile mari si la calitatea deficitara a unor tratamente.

Concluziile noastre

Sunt numeroase optiuni in materie de radiografie dentara, in Brasov. Clinicile prezentate in acest articol sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, care micsoreaza la minimum cantitatea de iradiere, oferind tototada imagini de o calitate superioara. Astfel, medicii stomatologi sunt ajutati sa ofere cele mai eficiente tratamente, indiferent ca este vorba de interventii chirurgicale specifice sau de montarea de proteze sau aparate dentare.