Meniu

Radiografie dentara Sector 1 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gasesti in situatia de a cauta o clinica la care sa mergi pentru a face o radiografie dentara in sector 1, Bucuresti? Ai ajuns unde trebuie, avand in vedere ca din acest articol vei obtine informatie utila, care are rolul de a te indruma catre o unitate medicala de profil care poate sa raspunda asteptarilor tale. 

In Bucuresti, poti sa identifici numeroase oportunitati pentru radiografii dentare realizate optim, datorita tehnologiei avansate pe care o utilizeaza clinicile. Misiunea ta este sa iti rezumi cautarile la sectorul 1, din motive pe care le cunosti cel mai bine.

Ce optiuni ai pentru radiografie dentara in sector 1, Bucuresti

Pentru a identifica cele mai bune optiuni pentru radiografie dentara in sector 1 tine cont de cateva repere care conteaza, intre acestea, pretul. Tabelul de mai jos te indruma corect catre clinici care raspund asteptarilor tale.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie dentara
Rating
Website
F. M. Medident
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul radiografiei dentare panoramice este 90 Ron
 • Aparatura moderna
 • Standarde internationale
 • Locatie la care se ajunge usor
 • Nu necesita programare
 • Departament specializat pentru copii si adulti cu dizabilitati
YTS Dental View
100 Ron
 • Pretul radiografiei dentare panoramice este 100 Ron
 • Aparatura radiologica digitala performanta
 • Personal calificat si responsabil
 • Rezolutie de calitate
 • Arhivare electronica
 • Gama variata de servicii
 • Probleme de comunicare din partea personalului de la receptie
Humanitas Medical
80 Ron
 • Pretul radiografiei dentare panoramice este 80 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa bine pregatita
 • Calitatea actului medical este garantata
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Servicii accesibile tuturor pacientilor
 • Colaborare CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care poti sa faci o radiografie dentara in sector 1

Cele mai bune clinici la care poti sa mergi pentru a face radiografii dentare in sectorul 1 fac obiectul topului de mai jos. Topul reda informatii importante cu privire la activitatea acestor firme, preturi si alte aspecte de interes.

1. F. M. Medident

Persoanele interesate vor gasi serviciul de care au nevoie la F. M. Medident, Institutul de radiologie dentara in sector 1, Bucuresti. Institutul dispune de 3 tomografe volumetrice dentare, impreuna cu programe computerizate pentru ortodontie si implantologie de ultima ora. Intrucat una din prioritatile F.M. Medident este de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii medicale, institutul a dezvoltat un departament special pentru copii si adulti cu dizabilitati psiho-motorii. Pacientii vor gasi aici servicii la standarde internationale, asigurate de o echipa de profesionisti in domeniul radiologiei dentare.

Costul unei radiografii panoramice este de 90 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile F. M. Medident, au apreciat in recenziile lor profesionalismul, promptitudinea si atitudinea pozitiva a personalului. De cele mai multe ori, oamenii obtin radiografiile in 10, cel mult 15 minute, asa ca nu trebuie sa astepte mult timp dupa ele. De asemenea, tehnologia performanta i-a impresionat pe multi dintre ei.

Vezi parerile pacientilor despre F. M. Medident
Vezi Pareri

2. YTS Dental View

Cei care au nevoie de o radiografie dentara in sectorul 1, se pot duce la Centrul de Radiologie si Tomografie Dentara YTS-Dental View din Centrul Aviatorilor. Fiind vorba de cea mai mare retea de centre de imagistica dentara digitala din Romania, nu este de mirare ca serviciile si echipamentele de aici raspund celor mai inalte standarde. Pacientii care aleg serviciile acestui centru beneficiaza de acces la cea mai performanta aparatura radiologica digitala, de livrare online a radiografiilor, tomografiilor si seturile ortodontice, de arhivare electronica a tuturor investigatiilor radiologice si de reduceri semnificative.

Radiografia panoramica o sa fie trimisa pe mail si costa 100 de lei.

Recenziile acordate sediului din Centrul Aviatorilor sunt in cea mai mare parte pozitive, datorita organizarii bune, care duce automat la reducerea timpului de asteptare. Programarea nu este necesara, asa ca persoanele care au nevoie de o radiografie pot vizita centrul oricand. Au existat si cazuri in care interactiunea dintre personalul de la receptie si clienti nu a fost una tocmai placuta, asa ca oamenii trebuie sa tina cont si de acest aspect.

3. Humanitas Medical

Un alt loc la care oamenii se pot duce pentru servicii de radiologie dentara in sectorul 1 este Humanitas Medical. Prioritatea centrului este de a educa si informa, cu scopul de a preveni pe cat posibil problemele de sanatate. Pacientii care trec pragul clinicii, beneficiaza de consultatii si servicii medicale de inalta calitate, datorita aparaturii moderne si a echipei bine pregatite. Radiografiile computerizate, realizate la aceasta clinica, permit o vizualizare mai buna a detaliilor la nivelul cavitatii bucale, atat de catre medic, cat si de catre pacient.

Pretul radiografiei dentare panoramice este de 80 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile Humanitas Medical, apreciaza in recenziile pe care le-au lasat profesionalismul si empatia personalului medical fata de ceilalti oameni. Testele de sange si celelalte analize sunt realizate rapid, iar rezultatele obtinute pot fi accesate pe site-ul clinicii, dupa ce utilizatori isi completeaza datele personale.

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unei clinici in care sa-ti poti face o radiografie dentara, in sectorul 1 din Bucuresti poti gasi mai multe optiuni in acest sens. O astfel de analiza poate sa previna problemele de sanatate, inainte sa fie prea tarziu, asa ca nu trebuie sa o amani!