Meniu

Radiografie dentara Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sa faci o radiografie dentara in sector 2, Bucuresti, presupune sa faci o cercetare minutioasa pentru a identifica cele mai bune clinici si cabinete dentare din aceasta zona. In mod normal, pentru a indeplini aceasta sarcina ai avea nevoie de timp indelungat. Situatia se schimba pentru ca in acest moment citesti un articol informativ care iti ofera rezultatele unei astfel de cercetari.

Altfel spus, informatia oferita aici poate fi considerata un rezumat al unei cercetari minutioase, in urma careia s-a dedus ca in sectorul 2 din Bucuresti exista clinici carora li te poti adresa pentru a primi tratamente stomatologice optime nevoilor tale.

Cat costa o radiografie dentara in sector 2?

Consultand tabelul de mai jos, iti vei putea face o idee in legatura cu pretul unei radiografii dentare in sector 2, astfel incat alegerea pe care urmeaza sa o faci sa fie cea mai potrivita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Elixeus X-Ray
Clinica-Verificata
85 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 85 Ron
 • Locatie la care se ajunge usor
 • Abilitati de comunicare
 • Nu este nevoie de programare
 • Servicii calitative
Swiss Ecodent
65 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 65 Ron
 • Echipamente radiologice digitale ultramoderne
 • Medici stomatologi specialisti
 • Servicii stomatologice complete
 • Studii realizate in tara si in strainatate
YTS-Dental View
100-105 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 100-105 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Echipa de profesionisti
 • Radiologie la standarde europene
 • Confort pentru pacienti
 • Nu este nevoie de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune optiuni pentru  a face o radiografie dentara in sector 2

In mod firesc, daca te intereseaza modul in care vei fi tratat si ca rezultatele sa fie corecte, va trebui sa iei in calcul cele mai bune clinici si cabinete pentru a face radiografia dentara in sectorul 2. In ideea de a te ajuta sa iei o decizie buna, topul de mai jos iti ofera informatii corecte inclusiv in ceea ce priveste bugetul pe care ar trebui sa il detii.

1. Elixeus X-Ray

Un loc in care pacientii interesati pot obtine radiografia dentara de care au nevoie in sectorul 2 este Centrul Medical De Diagnostic Imagistic Elixeus X-RAY. Centrul dispune de aparatura necesara pentru a realiza radiografiile digitale de care oamenii au nevoie in vederea obtinerii unui diagnostic corect. Nu este nevoie de programare, insa pacientii care isi doresc sa afle mai multe informatii despre serviciile clinicii pot da un telefon.  

Costul unei radiografii panoramice este de 85 de lei in mod normal, sau de 80 de le, daca imaginea este transmisa doar pe mail.

Experienta placuta pe care au avut-o la Centrul Medical, i-a terminat pe multi sa recomande serviciile de aici si altor persoane care ar putea beneficia de ele. Personalul ii intampina pe pacienti cu o atitudine pozitiva si profesionalism. Radiografiile sunt realizate in timp util, asa ca oamenii nu trebuie sa petreaca mai mult timp la cabinet decat este nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Elixeus X-Ray
Vezi Pareri

2. Swiss Ecodent

Cu scopul de a rezolva toate probleme pacientilor, clinica Swiss Ecodent din capitala, dispune de resursele necesare pentru a realiza radiografii dentare in sectorul 2. Echipa clinicii este formata din medici stomatologi, cu specializari in diferite subramuri, pentru a acoperi o gama variata de tratamente. Spre deosebire de radiografia clasica, cea digitala, care se realizeaza la aceasta clinica, permite prelucrarea imaginilor si evidentierea detaliilor ce nu pot fi percepute altfel de ochiul uman, astfel incat pacientul sa primeasca un diagnostic cat mai corect. In plus, radiologia digitala reduce cu 90% nivelul de radiatii.

Pacientii clinicii pot beneficia de o radiografie dentara panoramica la pretul de 65 de lei, in timp ce persoanele din afara ei vor plati 85 de lei.

Conform recenziilor acordate clinicii Swiss Ecodent, persoanele care au beneficiat de serviciile sale, au apreciat dotarile de ultima generatie si atmosfera placuta din cadrul ei. Fiecare pacient este tratat cu profesionalism si seriozitate, iar parintii care si-au adus copiii la clinica au inceput sa-i vada pe medici ca pe niste membrii de familie. Medicii au mereu in vedere interesele pacientilor, asa ca programarile sunt respectate cu strictete.

3. YTS-Dental View

Cu mai multe locatii in capitala, YTS-Dental View are ca scop sa ofere unui numar cat mai are de oameni acces la servicii medicale, astfel incat ei sa poata obtine o radiografie dentara inclusiv in sectorul 2. Pacientii care apeleaza la serviciile clinicii, vor beneficia de un radiodiagnostic corect si complet, datorita aparaturii de radiologie digitala performanta. De asemenea, exista reduceri semnificative pentru investigatiile in varianta digitala, astfel ca persoanele care doresc sa obtina servicii la preturi cat mai avantajoase, se vor orienta catre ele.

Pretul radiografiei dentare panoramice trimisa pe mail este de 100 de lei, sau 105 lei, daca fotografia este scoasa la imprimanta.   

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii YTS-Dental View din Colentina au fost placut surprinsi de intelegerea si receptivitatea personalului. In situatiile in care comportamentul angajatilor a lasat de dorit, persoanele respective au primit avertisment scris, in intentia ca experienta neplacuta sa nu se mai repete.

Concluzii

In final, daca intentionezi sa-ti faci o radiografie dentara in sectorul 2, acum ai toate informatiile necesare pentru a face alegerea corecta. Pe baza radiografiei se pune diagnosticul si in acelasi timp, se elaboreaza un plan de tratament, asa ca du-te la o clinica de incredere care ofera acest serviciu!