Meniu

Radiografie dentara Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte ca medicul stomatolog sa inceapa o lucrare, fie ca urmeaza sa iti puna o plomba sau sa faca un tratament de canal, cel mai probabil te va indruma catre efectuarea unei radiografii dentare. In Sectorul 5, spre bucuria multor pacienti, exista o multime de centre specializate in efectuarea radiografiilor. Te incurajam sa ramai pana la finalul articolului pana a afla care sunt aceste centre, dar si cat de performante sunt aparaturile utilizate in cadrul lor. Pe baza examinarii, medicul stomatolog reuseste sa depisteze concret care este problema de care pacientul sufera sau daca exista anumite complicatii in aplicarea procedurilor pe care urmeaza sa le puna in practica. Din pacate, in cadrul consultatiei efectuate la cabinet, medicul nu poate vedea decat problemele de suprafata, cum ar fi cariile sau inflamatiile gingivale. Partea buna este ca investigatia nu dureaza mult si nu prezinta nici un risc pentru pacient, fiind o modalitate precisa de diagnosticare. Prin intermediul sau se pot detecta cu usurinta infectiile sau inflamatiile dentare, se poate evalua starea parodontala, se pot descoperi cariile interdentare sau cele aparute sub obturatii si se pot identifica diverse anomalii. 

Daca si tu locuiesti in Sectorul 5 si vrei sa gasesti un centru de radiografie dentara din zona, citeste in continuare si descopera care sunt optiunile pe care ti le prezentam.

Cat costa o radiografie dentara in Sectorul 5?

Costul aplicat pentru o radiografie dentara in Sectorul 5 difera de la un centru la altul in functie de aparaturile utilizate. Pentru a fi la curent cu toate tarifele practicate, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate preturile aplicate pentru o radiografie dentara. Iata care sunt acestea, dar si care sunt denumirile centrelor din Sectorul 5:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie dentara
Rating
Website
DigiRX
Clinica-Verificata
55 Ron
 • Pret Radiografie dentara 55 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Rezultate rapide si precise
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril
Rasmin Dent
Gratuit
 • Radiografia dentara este gratuita
 • Rezultate remarcabile
 • Implicare si buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise si rapide
 • Clinica moderna
 • Curatenie impecabila
YTS-Dental View
50 Ron
 • Pret Radiografie dentara 50 Ron
 • Rezultate precise si rapide
 • Personal implicat
 • Aparaturi moderne si performante
 • Clinica moderna
 • Lipsa de solicitudine a personajului de la receptie
Dentalik Image
50 Ron
 • Pret Radiografie dentara 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Rezultate precise si rapide
 • Buna pregatire si implicare
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Nerespectarea programarilor
Clinique Dent
45 Ron
 • Pret Radiografie dentara 45 Ron
 • Atentie la detalii
 • Personal comunicativ
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Cabinet modern
 • Amenajare placuta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre specializate in radiografie dentara in Sectorul 5

Ti-a recomandat medicul stomatolog sa faci o radiografie dentara in Sectorul 5 pentru a-ti investiga cu precizie dantura si starea sa de sanatate? Atunci iti recomandam sa citesti mai departe pentru a te pune la curent cu toate informatiile necesare de la preturi pana la calitatea aparaturilor utilizate. Afla, de asemenea, care este si impresia persoanelor care au frecventat aceste centre pe baza experientelor pe care le-au trait in cadrul lor:

1. DigiRX

DigiRX este un centru de excelenta in radiologie si tomografie dentara din Sectorul 5 in cadrul caruia se utilizeaza aparaturi de inalta performanta pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si tomografiile dentare 3D, simulare insertie implant dentar, radiografii digitale intraorale, scanare digitala intraorala si radiografii digitale panoramice. Multumita personalului implicat, experimentat si bine pregatit, investigatiile decurg ireprosabil, astfel incat rezultatele obtinute sa fie remarcabile si usor de interpretat de catre medicul specialist. Pentru ca este un centru in care se folosesc echipamente moderne si performante, pacientii au posibilitatea de a opta pentru mai multe tipuri de radiografii dentare, in functie de recomandarile medicului pentru obtinerea unui diagnostic precis. 

Pretul pentru o radiografie intraorala digitala pe film radiologic este de 55 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, personalul din cadrul centrului de radiografii dentare este unul bine pregatit, experimentat si atent la necesitatile pacientilor. Rezultatele obtinute sunt rapide si precise, multumita aparaturilor de inalta performanta, iar atmosfera este primitoare pentru fiecare persoana in parte. De asemenea, mediul este steril, sporind nivelul de incredere al celor care pasesc pragul acestui cabinet. 

2. Rasmin Dent

Rasmin Dent este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o radiografie dentara in Sectorul 5 la o calitate superioara. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu fiind formata din medici stomatologi de elita, competenti in elaborarea si practicarea unui act medical ireprosabil. Aceasta este formata din dr. Maria Craciun, dr. Liviu Horvath, dr. Paul Laktineh, dr. Florin Martin, dr. Ruxandra Marinescu, dr. Irina Bazgan, dr. Irina Sirbu, dr. Mihaela Ciurea, dr. Andreea Badea, dr. Raluca Mihai, dr. Cosmin Mihai si dr. Nicola Kostovski. Pe langa radiografia dentara, medicii sunt specializati si in practicarea profilaxiei dentare, estetici si albirii dentare, aplicarea fatetelor, bijuteriilor, coroanelor ceramice, protezelor dentare, endodontie, efectuarea chirurgiei, aplicarea implantului dentar, parodontologie etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile. 

Radiografia dentara este gratuita pentru pacientii cabinetului. 

In cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, dar si de implicarea de care cadrele medicale dau dovada la fiecare interactiune cu acestia. Multumita aparaturilor moderne si performante, investigatiile sunt intotdeauna precise si rapide, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. In plus, clinica este moderna si de o curatenie impecabila. 

3. YTS-Dental View

A treia optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare este YTS-Dental View din Sectorul 5, un loc in care vei beneficia de o radiografie dentara efectuata in conditii sigure si la standarde ridicate de calitate. Personalul are o experienta vasta in aplicarea acestor metode de investigatii orale, pacientii avand ocazia de a opta pentru urmatoarele servicii: radiografii intraorale (radiografie retroalveolara, status radiologic bimaxilar, radiografie ocluzala, maxilara sau mandibulara), radiografii extraorale (radiografie panoramica, teleradiografie laterala sau anteroposterioara, radiografie ATM, radiografie sinusuri maxilare). Datorita faptului ca aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul cabinetului sunt de o performanta inalta, rezultatele obtinute de pacienti sunt rapide si precise. 

Pretul pentru o radiografie dentara este de 50 lei . 

Multi pacienti care au apelat la serviciile centrului de radiografie se declara multumiti de rezultatele primite, dar si de nivelul ridicat de implicare a personalului. Avand in vedere ca unitatea dispune de aparaturi moderne si performante, rezultatul radiologic obtinut este intotdeauna precis, fiind astfel usor de interpretat de catre medicul specialist. Singurul minus consta in personalul de la receptie, care nu da dovada de suficienta implicare pentru rezolvarea diverselor probleme care apar pe parcurs. 

4. Dentalik Image

Optiunile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt insotite si de Dentalik Image din Sectorul 5, la care poti apela cu incredere pentru efectuarea unui radiografii dentare la standarde ridicate de calitate. Centrul de imagistica dentara dispune de aparatura Vatech, de ultima generatie produsa in Coreea, cu tehnologie ultramoderna si de inalta precizie pentru efectuarea unor radiografii intraorale, extraorale si tomografii precise. Personalul da dovada de implicare si profesionalism, avand o experienta bogata (intre 5 si 10 ani) in efectuarea radiografiilor. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: radiografii intraorale (retroalveolara digitala, digitala Bitewing, status radiologic bimaxilar) si extraorale (panoramica, Bitewing, radiografie ATM, radiografie de profil, teleradiografie postero-anterioara) etc. 

Pretul pentru o radiografie dentara este de 50 lei. 

Multe recenzii postate in mediul online sunt pozitive datorita faptului ca pacientii beneficiaza de servicii de inalta calitate. Centrul de imagistica dentara este dotat cu aparaturi de inalta performanta, ceea ce inseamna ca toate rezultatele obtinute sunt precise si rapide. Personalul de dovada de o buna pregatire si implicare in efectuarea investigatiilor, mediul este unul de o curatenie impecabila, iar amenajarea este placuta, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

5. Clinique Dent

Ultima optiune pe care ti-o prezentam, Clinique Dent din Sectorul 5, este puternic frecventata de pacientii care au fost indrumati catre efectuarea unei radiografii dentare. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul sau da dovada de profesionalism si o buna pregatire, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna precise si rapide. Fie vorba de un centru modern de imagistica dentara, acesta este dotat cu aparaturi si echipamente de inalta performanta. Pe langa radiografia dentara, pacientii mai pot beneficia si de profilaxie dentara, aparat dentar ceramic, estetica dentara, albire, aplicarea fatetelor, chirurgie, parodontologie, stomatologie pentru copii, endodontie etc. Din fericire, personalul este profesionist, asigurand atat adultilor, cat si copiilor servicii de inalta calitate si rezultate precise. 

Pretul pentru o radiografie dentara este de 45 lei. 

Personalul este cald, atent la detalii, comunicativ, primitor si bine pregatit, asigurand tuturor persoanelor care pasesc pragul acestei clinici posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil. Multumita aparaturilor de inalta performanta din cadrul clinicii, rezultatele obtinute sunt remarcabile si rapide, astfel incat medicul specialist sa poata asigura un diagnostic corect. In plus, cabinetul este modern, de o curatenie impecabila si cu o amenajare placuta. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui centru de imagistica pentru a efectua o radiografie dentara in Sectorul 5, dar nu stii la care sa apelezi? Ei bine, optiunile pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de inalta calitate si de rezultate prompte. Apeleaza cu incredere la una dintre variantele de mai sus si beneficiaza de un serviciu calitativ.