Meniu

Radiografie dentara Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa-ti faci o radiografie dentara in Buzau, dar nu esti sigur daca acest serviciu exista la clinica la care urmeaza sa te duci? In acest caz, poti conta pe un centru de radiologie! In timp ce nu toate clinicile de stomatologie dispun de aparatura necesara pentru a realiza investigatii inainte de consultatie, centrele de radiologie se ocupa doar de acest domeniu.

Aparatura este factorul cel mai important pentru obtinerea unei radiografii de calitate; cu cat este mai clara imaginea, cu atat medicului stomatolog ii este mai usor sa stabileasca un diagnostic si un plan de tratament. Din fericire, multe din clinicile si centrele din Buzau sunt dotate cu tehnologie moderna, care le permit specialistilor sa ofere servicii de calitate superioara.

Cat costa o radiografie dentara in Buzau? 

Pretul radiografiei dentare in Buzau poate sa difere de la un centru la altul, motiv pentru care este esential sa te interesezi de tarife inainte. Tabelul de mai jos iti vine in ajutor, intrucat in cadrul lui sunt prezentate centrele si clinicile care dispun de dotarile necesare pentru a realiza aceste investigatii, impreuna cu numele unui serviciu din portofoliul lor si pret:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Unident
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 80 Ron
 • Echipamente performanta
 • Echipa formata din profesionisti
 • Gama variata de servicii de radiologie
 • Ampla experienta in domeniu
 • Bine organizat
Selfie Dent
50 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii maxime de siguranta
 • Preturi accesibile
 • Timp de expunere scurt
 • Prelucrarea si arhivarea imaginii
Dali
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti cu o vasta experienta
 • Bine organizat
 • Centru frumos amenajat
Dentas
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Conditii maxime de siguranta
 • Experienta de 10 ani
 • Gama variata de servicii stomatologice
Swiss Dental
60 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 60 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Consiliere personalizata
 • Gama variata de servicii
 • Turism dentar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt centrele la care iti poti face o radiografie dentara in Buzau?

Nu toate centrele care pun la dispozitia pacientilor radiografia dentara in Buzau isi desfasoara activitatea in acelasi fel. Exista clinici care ofera radiografia in format fizic, dar si care aleg sa o trimita doar in format digital, pe E-mail. De aceea, daca ai vreo preferinta in acest sens, trebuie sa te decizi asupra unui centru care se ridica la standardele tale.

1. Unident

Reteaua Unident are un centru de radiologie dentara digitala in Buzau, unde persoanele interesate se pot duce pentru a obtine o radiografie de calitate. Primul centru a fost fondat in anul 2001, iar de atunci, tehnicile de lucru se afla intr-o continua dezvoltare. In dotarea centrului se afla aparatura performanta, fara de care realizarea actului medical ar fi imposibila. Tomograful dentar 3D este esential pentru elaborarea unor tratamente concrete, cu rezultate pe termen lung. Gama de servicii de radiologie la care au acces atat locuitorii din oras, cat si cei care se afla doar in vizita, este una deosebit de variata: tomografii dentare 3D/CBCT precum cele de tip ENDO sau ATM stanga/dreapta, radiografii extraorale digitale, precum radiografia panoramica si radiografii intraorale digitale, de exemplu, bitewing.

La aceasta clinica, radiografia panoramica este obtinuta pe film sau trimisa prin E-mail, iar pretul ei este de 80 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile centrului de radiologie Unident s-au declarat super multumite in comentariile pe care le-au lasat pe retelele de socializare. Dupa cum au observat si pacientii, fiecare masura de siguranta este respectata, iar rezultatele sunt obtinute in doar cateva minute, fara sa fie nevoie de o perioada de asteptare lunga.

Vezi parerile pacientilor despre Unident
Vezi Pareri

2. Selfie Dent  

Un centru la care se realizeaza radiografii dentare in Buzau, iar siguranta, tehnologia si eficienta reprezinta prioritati ale activitatii sale, este Selfie Dent. Aparatele radiologice folosite de acest centru sunt de ultima generatie si asigura o reducere de pana la 80-85% a dozelor de radiatie, comparativ cu sistemul clasic. Tot in scopul de a crea conditii cat mai sigure, fiecare expunere este insotita de protectia pacientului cu sorturi de plumb. Cu privire la serviciile din gama de radiologie, pacientii pot opta pentru radiografie retroalveolara, bite-wing, panoramica etc. Timpul de asteptare este redus, iar rezultatele pot ajunge imediat la medicul stomatolog, prin intermediul E-mailului.

La Selfie Dent, radiografia digitala panoramica are pretul de 50 de lei.

Centrul de radiologie Selfie Dent are un rating pozitiv, iar acest lucru se datoreaza faptului ca specialistii de la clinica fac tot posibilul sa creeze conditii maxime de siguranta, oferind totodata o gama variata de radiografii.   

3. Dali Radiologie Dentara  

Pentru o radiografie dentara de calitate in Buzau, persoanele interesate au ca optiune centrul Dali, care ofera investigatii radiologice cu o rezolutie impecabila. Aparatura de ultima generatie ii ajuta pe medicii specialisti care isi desfasoara activitatea la clinica sa ofere o gama variata de radiografii pacientilor. Tot datorita echipamentului performant, cantitatea de raze X din timpul expunerii este foarte mica. In gama de radiografii extraorale digitale se regasesc radiografia panoramica, bite wing panoramic, telecefalografia etc, iar in cea de radiografii intraorale, radiografia retroalveolara, ocluzala si bite wing. Prin intermediul acestor investigatii, medicilor le este mult mai usor sa puna un diagnostic corect, cu scopul de a alege cel mai eficient tratament.

Pretul radiografiei panoramice 1:1 este de 70 de lei.

Centrul de radiologie dentara Dali este apreciat in mod deosebit pentru serviciile premium, de care oricine poate sa beneficieze. Personalul lucreaza rapid si este atent la nevoile pacientilor. De asemenea, imaginile pe care oamenii le obtin in urma investigatiilor sunt clare, fara umbre, iar acest lucru le permite medicilor sa diagnosticheze problema cu care se confrunta.

4. Dentas

Clinica Dentas pune la dispozitia pacientilor serviciul de radiografie dentara panoramica in Buzau, intrucat dispune de propriul laborator autorizat de RX diagnostic dentar, dotat cu echipament si tehnologie de ultima generatie. La acestea clinica, se pune accent pe dialogul dintre medic si pacient, in scopul de a stabili o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. O alta prioritate a clinicii este sa creeze conditii maxime de siguranta, prin reducerea dozelor de radiatii cu pana la 90%, fata de metodele clasice de radiologie.

Costul radiografiei panoramice este de 70 de lei.

Motivul pentru care utilizatorii recomanda clinica Dentas prin postarile pe care le publica pe internet este, pe de-o parte, implicarea medicilor specialisti care fac parte din echipa si pe de alta parte, profesionalismul de care dau dovada in timpul vizitei pacientilor. Medicii se mai remarca si prin pregatire, amabilitate si prin servicii de calitate.

5. Swiss Dental  

Clinica Swiss Dental este specializata pe toata gama de servicii stomatologie, dar dispune si de aparatura necesara pentru a realiza radiografii dentare in Buzau. Echipa clinicii este formata in mod exclusiv din specialisti in domeniul medicinei dentare, iar scopul lor este de a reda pacientilor un zambet sanatos si natural, prin intermediul tehnologiei de ultima generatie. Imaginile radiografice ajuta la formularea unui diagnostic cert, de care pacientii pot beneficia tot la clinica Swiss Dent, unde exista o gama variata de servicii stomatologice, pe langa cele de radiologie. In plus, clinica sprijina turismul dentar, asa ca persoanele care vor sa se bucure de o vacanta si in acelasi timp, sa remedieze o problema care nu le da pace, se pot duce la clinica sa-si faca mai intai o radiografie, pentru ca mai apoi sa beneficieze de diagnostic si plan de tratament.

O radiografie la clinica Swiss Dental costa 60 de lei.

Dupa cum reiese si din recenziile postate de pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii, medicii sunt apreciati pentru profesionalism, amabilitate si atentie. Echipa este tanara, dar pregatita, iar investigatiile sunt realizate intr-un timp scurt.

Concluzii

In final, realizarea unei radiografii dentare in Buzau reprezinta primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a beneficia de un diagnostic si de un plan de tratament bine pus la punct. O imagine clara, fara umbre, ii ofera medicului stomatolog toate informatiile de care are nevoie pentru a-ti recomanda un tratament cat mai eficient.