Meniu

Radiografie dentara Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru de imagistica in care sa faci o radiografie in Giurgiu, cel mai probabil dentistul tau ti-a recomandat investigatia, iar acest lucru nu mai mira pe nimeni, intrucat radiologia este folosita in stomatologia moderna ca metoda sigura de diagnosticare, in urma careia se stabileste cea mai buna solutie de tratament.

In ceea ce priveste serviciile de radiologie dentara, te vei bucura sa afli ca sunt disponibile mai multe optiuni in Giurgiu, iar centrele sau clinicile care le asigura iti dau posibilitatea de a beneficia de o radiografie de calitate, realizata rapid, cu care vei putea sa te prezinti pentru interpretare la medicul stomatolog.

Unde faci radiografie dentara in Giurgiu?

Stiai ca pentru o radiografie dentara in Giurgiu nu ai nevoie de programare? Te poti adresa oricand unuia dintre centrele de imagistica din tabelul de mai jos, pentru realizarea ei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Centru R.D.
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Examinari prompte
 • Rapiditate in comunicarea rezultatelor
 • Timp de asteptare mic
 • Personal amabil
Dr. Ardeleanu
50 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interior cu design deosebit
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Curatenia impecabila
Wittenberger
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Personal profesionist
 • Examinari radiologice efectuate rapid
 • Amabilitatea cu care sunt abordati pacientii
 • Aparatura de inalta calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/centrelor de imagistica in care poti face radiografie dentara in Giurgiu

Diversitatii si complexitatii serviciilor stomatologice din orasul tau trebuia sa ii corespunda si servicii de radiologie dentara pe masura, asa ca cele trei unitati medicale in care poti face o radiografie dentara in Giurgiu iti stau la dispozitie cu examinari rapide, doza minima de radiatii, datorita tehnologiei performante utilizate, si preturi accesibile. Convinge-te singur/singura dupa parcurgerea acestui articol informativ.

1. Centru Radiologie Dentara

Centrul de Radiologie Dentara functioneaza in Giurgiu din anul 2018 si este locul in care poti face o radiografie dentara intr-un spatiu modern, aerisit si placut amenajat. Cu maximum de eficienta se obtin radiografii dentare cu cele mai mici doze de radiatii. Programul de lucru, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 19.00, este adaptat nevoilor aproape tuturor categoriilor de persoane.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 25 de lei, iar pentru o radiografie panoramica vei plati suma de 60 de lei.

Persoanele care au ales sa faca radiografii dentare la acest centru se declara multumite de serviciile prestate aici, de promptitudinea cu care se desfasoara examinarea, rapiditatea in comunicarea rezultatelor, timpul de asteptare foarte mic si personalul amabil.

2. Clinicile Dr. Ardeleanu

La fiecare dintre Clinicile Dr. Ardeleanu, din Giurgiu, Bucuresti si Oltenita pacientii pot beneficia de radiografie dentara realizata cu aparatura de radiologie panoramica 2D Kavo si Alpha Ray. Fondatorul clinicilor, medicul stomatolog dr. Virginia Ardeleanu, lucreaza cu o echipa de medici tineri si pasionati de meserie, pentru a oferi servicii diverse de medicina dentara pentru intreaga familie: stomatologie generala, pedodontie, estetica dentara, chirurgie si radiologie.

Preturile pentru serviciile stomatologice ale clinicii sunt afisate pe site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorul. Radiografia retroalveolara costa 50 de lei, iar pentru radiografia panoramica te vei pregati cu suma de 80 de lei.

Desi cu o vechime mica pe piata serviciilor de stomatologie din Giurgiu, Clinica Dr. Ardeleanu inregistreaza numeroase recenzii pozitive si un grad ridicat de satisfactie a pacientilor. Acestia sunt multumiti de serviciile de calitate, de personalul bine pregatit si amabil, de interiorul cu design deosebit si de curatenia impecabila.

3. Wittenberger

Cabinetele de Radiologie Dentara Wittenberger in Romania functioneaza din 1996 in opt orase ale tarii, ca locuri preferate in care pacientii merg pentru o radiografie dentara. Centrele de imagistica dentara Wittenberger realizeaza toata gama de radiografii dentare 2D si 3D cu doze minime de radiatii, utilizand echipamente performante, 100% digitale. Personalul este format din medici stomatologi si asistenti de radiologie cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul imagisticii.

Pentru o radiografie retroalveolara vei plati 30 de lei in acest centru, iar pentru radiografia panoramica va trebui sa aloci din bugetul tau 70 de lei.

Cabinetul de Radiologie Wittenberger din Giurgiu inregistreaza prin intermediul recenziilor de pe Google, opiniile pacientilor multumiti. Acestia remarca profesionalismul personalului, rapiditatea efectuarii examinarilor radiologice, amabilitatea cu care au fost abordati si aparatura de inalta calitate.

Concluzii

Oriunde ai decide sa mergi pentru o radiografie dentara in Giurgiu, la centrele de radiologie din topul de mai sus ai siguranta efectuarii unor investigatii de calitate, pe care dentistul tau sa poata conta in intocmirea unui diagnostic corect si a unui plan de tratament al afectiunilor dentare pe care vrei sa le rezolvi.

Fara programare prealabila, rapid si in cele mai bune conditii de siguranta, cu doze minime de radiatii datorita aparaturii performante, vei obtine in Giurgiu radiografia dorita, la un pret accesibil, fie ca alegi un centru specializat de imagistica dentara sau o clinica in care radiologia figureaza ca serviciu integrat in alte prestatii de stomatologie.