Meniu

Radiografie dentara Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cei care au nevoie de o radiografie dentara in Hunedoara inainte de inceperea unui tratament stomatologic sunt cateva locatii in acest oras care au servicii de buna calitate. Laboratoarele de radiologie dentara functioneaza in clinici si policlinici si, potrivit review-urilor postate pe internet de pacienti, ofera servicii rapide si de buna calitate.

Poti descoperi in cele ce urmeaza unde anume sa efectuezi in Hunedoara radiografii dentare in cele mai bune conditii.

Cat costa o radiografie dentara in Hunedoara

In Hunedoara, pretul pentru o radiografie dentara variaza de la un centru de radiologie la altul. In tabelul de mai jos poti afla care sunt tarifele percepute de principalele clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Rao Dental
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Servicii stomatologice si de radiologie dentara
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Personal bine pregatit si implicat
 • Tarife accesibile
 • Experienta si profesionalism
Dental Solutions
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Laborator propriu de radiologie dentara
 • Radiografii dentare 2D
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si cu experienta
Policlinica Corvinul
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Numerosi medici stomatologi
 • 9 cabinete stomatologice
 • Cabinet de radiologie dentara
 • Profesionalism si experienta
 • Cabinetele functioneaza intr-o cladire veche
 • Mobilier vechi pe holul unde se asteapta pentru tratamentele stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre din Hunedoara unde se pot efectua radiografii dentare

Am identificat in Hunedoara trei clinici care ofera posibilitatea efectuarii de radiografii dentare. Le poti descoperi in cele ce urmeaza, impreuna cu opiniile oamenilor in legatura cu serviciile de care au beneficiat in cadrul acestora:

1. Rao Dental Studio

Rao Dental Studio este un cabinet stomatologic din Hunedoara care ofera posibilitatea efectuarii de radiografii dentare in incinta sa.  Pe langa acest serviciu, mai sunt incluse in oferta si cele clasice, din mai multe domenii ale medicinei dentare: endodontie, implantologie, odontologie, estetica dentara etc. Personalul este pregatit si instruit astfel incat sa ofere servicii de calitate superioara pentru toate varstele.

Pretul unei radiografii dentare retroalveolare este de 30 de lei, iar costul unei radiografii panoramice este de 65 de lei.

Serviciile Rao Dental Studio sunt in general apreciate pe internet, oamenii spunand ca au beneficiat de servicii de inalta calitate, pentru ca personalul medical este pasionat si implicat 100%. Unii pacienti spun ca de fiecare data cand ajung la acest cabinet se simt confortabil si uita de frica de dentist.

2. Dental Solutions

Clinica Dental Solutions din Hunedoara este pe piata din anul 1994, timp in care s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate, care acopera toate ramurile medicine dentare: endodontie, parodontologie, implant dentar, protetica, profilaxie, estetica dentara, chirurgie dentara. Pe langa aceste servicii, in clinica functioneaza si un laborator propriu de radiologie dentara, unde se pot efectua investigatii rapide si in siguranta, precum radiografii dentare 2D si computer tomograf (CBCT) 3D, de ultima generatie.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 25 de lei, iar o radiografie panoramica are un tarif de 60 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite referitor la serviciile oferite de aceasta clinica dentara. In timp ce unii spun ca personalul este bine pregatit, amabil si ca isi face treaba la superlativ, altii au diverse nemultumiri, printre care ca preturile sunt foarte mari. Este apreciat insa ca in clinica functioneaza un laborator de radiologie dentara, dar si un laborator de tehnica dentara, ceea ce inseamna ca tratamentele se realizeaza rapid, indiferent de complexitate.

3. Policlinica Stomatologica Corvinul

In Policlinica Stomatologica Corvinul functioneaza noua cabinete stomatologice si un laborator de radiologie dentara.  Serviciile pe care clientii le pot accesa in aceasta policlinica sunt vaste si sunt pentru toate varstele: tratamente entodontice si ortodontice, chirurgie dentara, parodontologie, estetica dentara, protetica. In cabinetul de radiologie dentara se efectueaza radiografii retroalveolare si panoramice la un pret accesibil.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 25 de lei. Tariful pentru o radiografie panoramica este de 55 de lei.

Hunedorenii sunt in general multumiti de serviciile din policlinica, spunand ca medicii stomatologi au experienta si lucreaza cu atentie. La capitolul nemultumiri este amintit faptul ca aspectul cladirii in care functioneaza cabinetele „lasa de dorit”, atat la interior, cat si la exterior si ca pe holuri nu sunt conditii moderne, mobilierul fiind invechit.

Concluziile noastre

Sunt trei locatii in Hunedoara la care pot apela cei care au nevoie sa efectueze o radiografie dentara, iar in fiecare dintre acestea investigatiile imagistice au tarife accesibile si sunt de calitate. In cazul policlinicii de stat, oamenii spun ca sala de asteptare si locatia lasa de dorit, functionand intr-o cladire veche, dar, cu toate acestea, nivelul de satisfactie este ridicat in privinta radiografiilor dentare efectuate si a actului medical.